vitara έγραψε:Θα προσπαθησω σε ενα post να σας ενημερωσω... λοιπον 15/6/ πηγα στο ΝΕΟ πρατηριο που βρισκεται στην ΕΞΟΔΟ 1 ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ(αυτος που το μονο που κανει ειναι να μπαινει στο φορουμ και να μας διαφημιζει τις φτηνες τιμες του.) Τελειως αδειος του ζητησα να μου το γεμισει και εκπληκτος ειδα η αντλια και ο μετρητης να εχει φτασει στα 84+ λιτρα και να σταματησει με δικια μου προτροπη.Μου αδειασε η μπουκαλα οταν τα χλμ στο κοντερ ηταν 479. Πηγα σε αυτον που βαζω χρονια του ειπα να μου το γεμισει και σταματησε ο μετρητης στα 74+λιτρα.. Τα καταναλωσα εχτες το βραδυ και τα χλμ στο κοντερ μου ηταν 519.Σημερα το πρωι εφυγα απο το σπιτι ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ και πηγα στο πρατηριο στην ΜΑΝΔΡΑ.. Τιμη λιτρου 0.729 σημερα. του ζητησα να μου το γεμισει και να αφησει την αντλια να σταματησει μονη της.. Και οταν κάποια στιγμη σταματησε εγραφε 108.16 λιτρα και 78,64 ευρω.Ρωταω τον Αλβανο υπαλληλο <<τι εγινε φιλε? ΣΕ 80 αρα δεξαμενη χωρεσαν 108 λιτρα?>>. μου λεει Δεν ξερω να παρω το αφεντικο τηλεφωνο. Του λεω μην πειραξεις την αντλια μεχρι να ερθει και πραγματι δεν την ακουμπισε στα 10 λεπτα που εφτασε ο ανηψιος του αφεντικου. Μου λεει τι εγινε σε καλο υφος μπορω να πω και μου αρχισε <<ποτε εκανες την εγκατασταση,εχεις κανει σερβις, μηπως δεν δουλευει η πολυβαλβιδα ,μηπως δεν δουλευει το φλοτερ κ.λ.π.>>ακομα με ρωτησε μηπως εχω και δευτερη δεξαμενη..πραγματικα απιστευτος.. Μου λεει μπορω να δω την δεξαμενη σου, του ανοιγω την βλεπει οτι ειναι πραγματι 80 λιτρων διαβαζει και το ταμπελακι και μου λεει οτι ειναι κολλημενο το φλοτερ.Εκει ακριβως αρχιζω να τον ρωταω τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ποσοτητα των λιτρων της δεξαμενης που εβαλε..και η απαντηση του?? κρατηθητε... Για την ασφάλεια σου μου ειπε..Εκεινη την ωρα ερχετε και το αφεντικο. Τι εγινε ρωταει τον ανηψιο του? Του λεει το και το γυρναει σε μενα και μου δινει ενα χαρτι και μου λεει <<εγω εχω χαρτι που γραφει οτι ο μετρητης μου ειναι ενταξει και πηγαινε να μου κάνεις μηνυση και θα σου κανω και εγω.Σημειωνω οτι στο μεταξυ εχουν ερθει 5-6 αυτοκινητα για γεμισμα και καθονται και ακουνε.. Του απαντω οτι αν δεν μου εξηγησεις πως γινετε σε δεξαμενη 80 λιτρων να βαλεις 28!!!! λιτρα παραπανω θα σε καταγγειλω οπου μπορω...Μου λεει κανε οτι θελεις και εδω ειναι επιχειρηση και δεν ειναι σωστο να φωνάζεις.. Γυρναω στον υπάλληλο, μου δινει την αποδειξη του ζηταω να μου γραψει την ποσοτητα των λιτρων τραβηξα και μια φωτογραφια τον μετρητη και εφυγα... Λοιπον φιλοι μου σας ακουω...
γνωμη μου ειναι πριν κανεις οτιδηποτε να κανεις μια πραγματικη ογκομετρηση δεξαμενης σου!εγω στο σπιτι εχω μια 500αρα(συμφωνα με το καρτελακι)που οταν την ογκομετρησα μου βγηκε 580...
επομενο βημα παιρνεις τηλ το κεδακ (οχι την εποπτεια)να του κανει λιτρομετρηση
να σε ρωτησω και κατι?η αποδειξη δεν εγραφε λιτρα?