Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BRC Plug & Drive σε Daihatsu Terios 1.5

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

BRC Plug & Drive σε Daihatsu Terios 1.5

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Δευτ 30 Ιούλ, 2012 21:59

Παρατηρώ στο αυτοκίνητο όταν έχω υψηλή ταχύτητα και κατεβάζω π.χ. σε δεύτερη μειώνοντας ταχύτητα, προσπαθώντας να αλλάξω διεύθυνση, σβήνει. Όχι πάντοτε, σπάνιες φορές, σβήνει όμως.
Χτες επίσης, ερχόμενος από Ιωάννινα, ζητώντας στιγμιαία φορτίο, παρατήρησα τα λαμπάκια στο ενδεικτικό ενώ ήταν φουλ γεμάτο, αναβόσβηνε για λίγο αυτό της λειτουργίας του υγραερίου μαζί με τα δύο λαμπάκια στάθμης (1ο κ 2ο από αριστερά).
Δεν ανησυχώ, το αυτοκίνητο πάει καλά, απλά συμπεραίνω πως οι άπειρες δυνατότητες του συγκεκριμένου συστήματος στον προγραμματισμό, δεν έρχονται σε συνάφεια με τις γνώσεις, και περισσότερο με την όρεξη των εγκαταστατών να διαθέσουν χρόνο στα αυτοκίνητά μας. Αυτό το λέω γιατί όταν προγραμματιζόταν το αυτοκίνητο στην εγκατάσταση ήμουν παρών, και ο προγραμματισμός ήταν ολιγόλεπτος.
Πάντως αύριο θα επισκεφτώ τον εγκαταστάτη.
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Re: BRC Plug & Drive σε Daihatsu Terios 1.5

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Τρί 31 Ιούλ, 2012 15:08

spyroskos έγραψε:Παρατηρώ στο αυτοκίνητο όταν έχω υψηλή ταχύτητα και κατεβάζω π.χ. σε δεύτερη μειώνοντας ταχύτητα, προσπαθώντας να αλλάξω διεύθυνση, σβήνει. Όχι πάντοτε, σπάνιες φορές, σβήνει όμως.
Χτες επίσης, ερχόμενος από Ιωάννινα, ζητώντας στιγμιαία φορτίο, παρατήρησα τα λαμπάκια στο ενδεικτικό ενώ ήταν φουλ γεμάτο, αναβόσβηνε για λίγο αυτό της λειτουργίας του υγραερίου μαζί με τα δύο λαμπάκια στάθμης (1ο κ 2ο από αριστερά).
Δεν ανησυχώ, το αυτοκίνητο πάει καλά, απλά συμπεραίνω πως οι άπειρες δυνατότητες του συγκεκριμένου συστήματος στον προγραμματισμό, δεν έρχονται σε συνάφεια με τις γνώσεις, και περισσότερο με την όρεξη των εγκαταστατών να διαθέσουν χρόνο στα αυτοκίνητά μας. Αυτό το λέω γιατί όταν προγραμματιζόταν το αυτοκίνητο στην εγκατάσταση ήμουν παρών, και ο προγραμματισμός ήταν ολιγόλεπτος.
Πάντως αύριο θα επισκεφτώ τον εγκαταστάτη.

δεν ειναι τιποτα σπουδαιο,απλα καποιοι παραμετροι ξεπερασαν τα ορια τους και προσπαθησε να γυρισει σε αεριο.
Η τα ms ανεβηκαν πολυ η η πιεση ανεβηκε πολυ,η ο συνδυασμος πιεσης και θερμοκρασιας υγραεριου ηταν στιγμιαια σε μη αποδεκτα επιπεδα.Το πιθανοτερο παντως ειναι τα μπεκ να ειναι μικρα.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 01 Αύγ, 2012 15:59

Τίποτα το σπουδαίο. Από τη στιγμή που δεν αισθάνεσαι διαφορά στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, συνεχίζεις το ταξίδι σου και με την πρώτη ευκαιρία περνάς μια βόλτα από έναν εξειδικευμένο στα BRC εγκαταστάτη και στο ελέγχει.
Τα BRC έχουν διαφορετικό καλώδιο, αλλά και αρκετά πιο πολύπλοκο και εξειδικευμένο software, που χρειάζεται αρκετό διάβασμα για να το διαχειριστείς και κυρίως να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που σου δίνει. Οπότε συμφωνώ μαζί σου ότι παίζει ουσιαστικό ρόλο ο προγραμματιστής του συστήματος BRC.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό spyroskos » Παρ 03 Αύγ, 2012 11:48

LPGas έγραψε:Τίποτα το σπουδαίο. Από τη στιγμή που δεν αισθάνεσαι διαφορά στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, συνεχίζεις το ταξίδι σου και με την πρώτη ευκαιρία περνάς μια βόλτα από έναν εξειδικευμένο στα BRC εγκαταστάτη και στο ελέγχει.
Τα BRC έχουν διαφορετικό καλώδιο, αλλά και αρκετά πιο πολύπλοκο και εξειδικευμένο software, που χρειάζεται αρκετό διάβασμα για να το διαχειριστείς και κυρίως να εκμεταλλευτείς όλες τις δυνατότητες που σου δίνει. Οπότε συμφωνώ μαζί σου ότι παίζει ουσιαστικό ρόλο ο προγραμματιστής του συστήματος BRC.

Επισκέφτηκα χτες τον εγκαταστάτη. Το πρόγραμμα δεν έδειξε καμία καταγραφή.
Για το πρόβλημα με το σβήσιμο, μου είπε να παρατηρήσω αν συμβαίνει όταν έχω λίγο υγραέριο στη δεξαμενή. Η δεξαμενή μου είναι τύπου όρθιας ρεζέρβας, και μου είπε πιθανόν να συμβαίνει σε αλλαγή διέυθυνσης λόγω του λίγου υγραερίου και της όρθιας δεξαμενής. Γενικά οι δεξαμενές αυτές πρέπει να είναι ιδιότροπες
Για το άλλο θέμα, των ενδεικτικών που άναβαν σα χριστουγεννιάτικο δέντρο, μου είπαν πως έτσι κάνει όταν επικοινωνεί το OBD.
Οπότε δεν ανησυχούμε και μένουμε στην καλή έως τώρα συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
spyroskos

Δημοσιευσεις: 51

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 71 επισκέπτες