Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Λειτουργία κινητήρα με το υγραέριο σε αναμονή

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Λειτουργία κινητήρα με το υγραέριο σε αναμονή

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Σάβ 11 Αύγ, 2012 11:27

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Ο κινητηρας μου οντας με 300000+ χιλιομετρα ανεκαθεν δουλευε αγρια σε σχεση με το facelift μοντελο οπου δεν καταλαβαινεις οτι δουλευει.Περα απο το αγρια εχει και μικρους κραδασμους στο ρελαντι που τους αισθανεσαι οσο να ναι καθως συνοδευονται και απο μικρο ανεβοκατεβασμα στροφων.με το υγραεριο μειωθηκαν ολα τα παραπανω ως και 50% αλλα αν εχω κανει βολτα,σβησω τον κινητηρα και παω να τον βαλω μπροστα αφου παρει και δουλευει με την βενζινη μεχρι να ανεβασω στροφες για να μπει το υγραεριο κανει το φαινομενο που ανεφερα παραπανω ακομη πιο εντονα σε τραγικο βαθμο οσο περνα η ωρα οσον αφορα τους κραδασμους.μολις μπει το υγραεριο ολα καλα.τι ειναι αυτο το πραγμα?μου χουν περασει και διαφορες ιδεες οτι καποιος κυλινδρος δεν δουλευει σωστα.για πειτε καμια ιδεα να ηρεμησω.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Re: Λειτουργία κινητήρα με το υγραέριο σε αναμονή

Δημοσίευσηαπό christoi » Σάβ 11 Αύγ, 2012 14:16

Βουλωμένα μπεκ; Ή κάποιο σωληνάκι που σχετίζεται με την παροχή βενζίνης;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Σάβ 11 Αύγ, 2012 15:05

Δεν νμζω γιατι οι επιδοσεις εχουν παραμεινει οι ιδιες απο τοτε που το πηρα και ριχνω καθαριστικο βενζινης.εριξα πριν 2 βδομαδες οπου να ναι θα καει.αν ελεγα τον εγκαταστατη να δει τους χρονους που ψεκαζουν τα μπεκ της βενζινης και καποιο μπεκ ειχε διαφορετικο χρονο θα ταν μπεκ ετσι? :oops:
MERCEDAKIAS

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Σάβ 11 Αύγ, 2012 15:47

Εμενα παλι ψιλορεταρισμα μου μυριζει....Γιατι δεν κανεις εναν ελεγχο διακενου γι ανα εχει ςκαι το κεφαλι σου ησυχο???Αφου δεν ειναι τραγικα εντονο μπορει να το πετυχεις στην αρχη και να το σωσεις...Ειναι πολλα τα χιλιομετρα...
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Σάβ 11 Αύγ, 2012 20:54

Ο κινητηρας ειναι σε τελεια κατασταση.μετρηθηκε και συμπιεση πριν μπει το υγραεριο και οπως μου παν στην μερσεντες εχει την ιδια συμπιεση οπως ηταν καινουργιος.μπουζι δεν ειναι.Οπως ειπα στο πρωτο ποστ παντα δουλευε αγρια ειδικα οταν ειναι στο D.(ανεξαρτητα βενζινης-υγραεριου).Απλα οταν ειναι σε αναμονη το υγραεριο και δεν λεω να ξεκινησω εχει αρκετα αντιληπτοους κραδασμους.αν εκεινη την στιγμη το γυρισω με το κουμπι στην βενζινη σταματαν οι εντονοι κραδασμοι.

Για το ρεταρισμα που ειπες κανει κτ μικρα ανεβοκατεβασματα αλλα γυρω στις 25 στροφες πρεπει να ναι και θα οφειλεται στην μισοκατεστραμενη καλωδιωση ή σε εναν αισθητηρα.

Τελος κατα καιρους (2-3 χρονια ανα φορα)κανει κτ νουμερα με εντονα ασταθες ρελαντι οπου στο τελος σβηνει.ποτε κανεις δεν βρισκει τι εχει και στο τελος μετα απο 2 μερες ολα οκ.κτ μου λεει να μην το ψαξω γιατι θα πονεσει πολυ ασχημα η τσεπη μου και δουλεια δεν θα γινει.... :oops:
MERCEDAKIAS

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες