Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά αν το lpg είναι καταστροφικό για τον κινητήρα, το αυτοκίνητο γενικότερα, τους ανθρώπους και τον.... πλανήτη ολόκληρο, τότε ρωτήστε για το lpg τον απόλυτο γνώστη: έναν βενζινά
prometheas έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και να θυμηθούμε ότι γενικώς όλα τα "φόρα" δεν είναι εγκυκλοπαίδειες αλλά ένας χώρος στον οποίο μπορεί να γίνει μέλος ο καθένας.![]()
Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά αν το lpg είναι καταστροφικό για τον κινητήρα, το αυτοκίνητο γενικότερα, τους ανθρώπους και τον.... πλανήτη ολόκληρο, τότε ρωτήστε για το lpg τον απόλυτο γνώστη: έναν βενζινά![]()
lpg11 έγραψε:prometheas έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και να θυμηθούμε ότι γενικώς όλα τα "φόρα" δεν είναι εγκυκλοπαίδειες αλλά ένας χώρος στον οποίο μπορεί να γίνει μέλος ο καθένας.![]()
Αν θέλετε να μάθετε πραγματικά αν το lpg είναι καταστροφικό για τον κινητήρα, το αυτοκίνητο γενικότερα, τους ανθρώπους και τον.... πλανήτη ολόκληρο, τότε ρωτήστε για το lpg τον απόλυτο γνώστη: έναν βενζινά![]()
DIESELας φιλε μου , εδω ειναι η πραγματικη οικονομια ....... ολα τα αλλα που λετε ειναι .....και πρασινα αλογα ante bye
lpg11 έγραψε:Αγαπητέ δεν κάνω copypaste όπως λες τοχω σπουδάσει ( καλά ) το άθλημα , ούτε που μπορείς να καταλάβεις π.χ. τι είναι τα RON τι η ενέργεια Γκιμπς , ενθαλπία κτλ . και γι αυτό και τα γραφώ απλά , όσα είπα για το LPG ισχύουν στο έπακρο , εσύ αν όντως όπως λες γνώριζες κτλ …δεν θα έβαζες γκάζι στο αμάξι σου ….. είπα δεν θα απαντήσω αλλά κάθε φορά που λέω …bye ..βγαίνει και ένας εξυπνάκιας σαν εσένα και λέει για copy …κτλ και με αναγκάζει να ξαναχαιρετίσω ….αλλά επί τις ουσίας τίποτα ,,, δεν έχετε επιχειρήματα μόνο προσωπικά σας δεδομένα και φίλων .,, και gia όσα αυτοκίνητα βγαλανε προβλήματα (ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ) δεν φταίει το Γκαζι αλλά ο εγκαταστάτης , το πρατήριο , τα λάδια , ή βενζίνη που έκαιγε πριν , κτλ ….αυτό έχετε να πείτε μόνο …δείτε τι γράφετε εδώ μέσα γραμματισμένα τέκνα μου . δες… ενώ κάνεις Μπαμπ ότι είσαι παπαγαλάκι λες ότι είμαι εγώ . ενώ όλες οι σοβαρές μελέτες λένε για max 20% κέρδος με το lpg και αυτό βραχυπρόθεσμα με ρίσκο για μακροπρόθεσμη επένδυση όλοι εσείς εδώ λέτε ανώνυμα , κάτι 40% , 50% …. Και άρα ή είστε παπαγαλάκια και εγκαταστάτες ή πραγματικά δεν σας κόβει είστε δηλ.
Υ.Γ. δηλ. τώρα τι θες να κάνουμε να αρχίσουμε να μιλάμε για μένα και για σένα ? και όποιος είναι ποιο όμορφος έχει δίκιο? Αυτό έχεις να πεις? Τι να αρχίσουμε να λέμε σαν τον άλλον που έχει το LPG 2 χρόνια και μας λέει ότι οι αισθητήρες του έκαναν 250000km δηλ έκανε 125000κμ τον χρόνο? Τέτοια να λέμε? , γι αυτό αυτά που λέω τα δείχνω και από επίσημες πηγές δεν είναι κοπυ ,αυτό, αν εσύ που δεν καταλαβαίνεις π.χ. τι είναι RON ή τι είναι ενθαλπία ή ενέργεια Γκιμπς κτλ όσα κοπυ και να κάνεις άχρηστο είναι , δεν θα καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που λες και ίσως θα λες και συ πως αφού η βενζίνη έχει 95ΡΟΝ και το ΓΚΑΖΙ 116RΟΝ,,,αρα το γκαζι είναι ποιο δυνατό ε? χααχχαχαχα , …..καραγκιόζηδες …. Με τα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ….. που έχουν κάνει χρυσές δουλείες οι οδικές να κουβαλάνε καθημερινά χαλασμένα autogas από τους δρόμους …..
lpg11 έγραψε:.......
Υ.Γ. δηλ. τώρα τι θες να κάνουμε να αρχίσουμε να μιλάμε για μένα και για σένα ? και όποιος είναι ποιο όμορφος έχει δίκιο? Αυτό έχεις να πεις? Τι να αρχίσουμε να λέμε σαν τον άλλον που έχει το LPG 2 χρόνια και μας λέει ότι οι αισθητήρες του έκαναν 250000km δηλ έκανε 125000κμ τον χρόνο? Τέτοια να λέμε? , γι αυτό αυτά που λέω τα δείχνω και από επίσημες πηγές δεν είναι κοπυ ,αυτό, αν εσύ που δεν καταλαβαίνεις π.χ. τι είναι RON ή τι είναι ενθαλπία ή ενέργεια Γκιμπς κτλ όσα κοπυ και να κάνεις άχρηστο είναι , δεν θα καταλαβαίνεις τι είναι αυτά που λες και ίσως θα λες και συ πως αφού η βενζίνη έχει 95ΡΟΝ και το ΓΚΑΖΙ 116RΟΝ,,,αρα το γκαζι είναι ποιο δυνατό ε? χααχχαχαχα , …..καραγκιόζηδες …. Με τα χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ….. που έχουν κάνει χρυσές δουλείες οι οδικές να κουβαλάνε καθημερινά χαλασμένα autogas από τους δρόμους …..
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες
|
|
|