Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Απ: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό cruzakias » Κυρ 19 Αύγ, 2012 11:54

tsopirs έγραψε:Καλώς ήρθες... Το αμάξι σου είναι ιδανικό για αέριο

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Ευχαριστώ tsopirs !
Αν θεωρήσουμε ότι το πρόβλημα του cruze είναι η μεγάλη κατανάλωση σε καύσιμο, λόγω του βάρους του σε σχέση με τους κινητήρες που φοράει (ειδικά ο 1.6), τότε ναι φαίνεται να είναι ιδανικό για αέριο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cruzakias

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 19 Αύγ, 2012 14:33

Είναι ιδανικό από την άποψη ότι έχει ανταπτορες επάνω, ίσως έχει και μετρητή στάθμης στο καντράν και ο κινητήρας είναι ιδανικός για υγραέριο από την opel

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό cruzakias » Κυρ 19 Αύγ, 2012 20:45

tsopirs έγραψε:Είναι ιδανικό από την άποψη ότι έχει ανταπτορες επάνω, ίσως έχει και μετρητή στάθμης στο καντράν και ο κινητήρας είναι ιδανικός για υγραέριο από την opel

Μακάρι να ισχύει αυτό! Θα ψάξω για λεπτομέρειες και θα σας ενημερώσω από το thread της Chevrolet.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cruzakias

Δημοσιευσεις: 5

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό ACIDBLACK » Δευτ 20 Αύγ, 2012 15:00

καλως σας βρηκα ...η βενζινη στην κρητη φλερταρει αγρια στα δυο ευρω ....οποτε το LPG ειναι μονοδρομος πια ...επ ευκαιρια αγορας αυτοκινητου λοιπον ηρθα στην παρεα σας ..με το που θα το παρω παω για ΚΙΤ την επομενη μερα μαλλον κατεληξα σε ενα NISSAN PRIMERA εσει τι λετε?
ACIDBLACK

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό paul » Πέμ 23 Αύγ, 2012 11:17

χαιρετώ την παρέα με λένε Παύλο κ ενδιαφέρομαι για υγραέριο στο όχημα μου
skoda οctavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου χωρις λαδιερα
paul

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό PITSOS » Παρ 24 Αύγ, 2012 10:41

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.
PITSOS

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό seatsav » Τρί 28 Αύγ, 2012 02:54

Καλησπέρα σε ολη την παρέα...Ενδιαφέρομαι πολυ θερμα και εγω για την εγκατασταση υγραεριου στο seat ibiza 2006 101ps μου...Πήγα και εγω σημερα την μια βολτα απο διαφορους εγκαταστατες...Διαβαζωντας μεσα στο φορουμ κατεληξα στο συμπερασμα οτι το καταλληλο κιτ για μενα θα ηταν απο την brc...Στην elgas στην γιαννιτσων στην θεσσαλονικη εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος απο την απαντησεις τους και φανηκαν ατομα με εμπειρια...Απλως εχω μια αλλη ερωτηση...Ειμαι αναμεσα στο συστημα seq 24 και στο plug and drive...μου ειπαν εκει οτι η διαφορα ειναι στον εγκεφαλο μονο και οτι στελνει περισσοτερες πληροφοριες αρα ειναι καλυτερος...η διαφορα στην τιμη ειναι 1100 για το πρωτο και 1200 για το δευτερο...Αξιζει να βαλω το plug and drive η να ακολουθησω το seq24??Επισης ο ενας ειπε οτι χρειαζεται λαδιερα ενω αλλου μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται...Μηπως γνωριζει κανεις???Ευχαριστω....
seatsav

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό skarpouzis » Τρί 28 Αύγ, 2012 08:03

Γειά, Θα σου πρότεινα το PRINS SILVERLINE που κοστίζει 1280 ευρώ. Αν διαβάσεις ΟΛΟ το forum θα βρείς φρικτά παράπονα για όλες τις μάρκες συστημάτων, ακόμη και για ακριβά συστήματα υγρού ψεκασμού. Η μόνη μάρκα χωρίς παράπονα είναι η PRINS (καί ίσως η Zavoli). Για την PRINS υπάρχει μόνο ένα δημοσιευμένο παράπονο (δικό μου!) που είχε να κάνει με κακή μηχανική εγκατάσταση - τσακισμένο ένα σωληνάκι
teflon τροφοδοσίας του νο. 1 κυλίνδρου (μέσα στην πολλαπλή). Παράπονα του στύλ "ανάβει το πορτοκαλί διαγνωστικό του κινητήρα αλλα θα πάω να μου ρυθμίσει το σύστημα και ελπίζω να σβύσει" δεν υφίστανται. Ούτε διαφορά στο τράβηγμα του κινητήρα, ούτε χρειάζεται να γυρίζει ο κινητήρας σε βενζίνη πάνω απο τις 4.500 στροφές ή άλλα προβλήματα. Ευχαριστώ
PRINS VSI 1.0 με VALVECARE
VW TOUAREG 3.2 V6 2004 κιν. AZZ
skarpouzis

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 28 Αύγ, 2012 09:07

Αυτό ίσως σημαίνει λίγα συστήματα με Prins... Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τον έγκαταστατη, αν έχεις 150 τεχνικους με brc και 5 με Prins και αντίστοιχα 1000 εγκατάστασης και 50..Αναλογικά το πρώτο θα έχει περισσότερα προβλήματα.

Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό seatsav » Τρί 28 Αύγ, 2012 16:43

skarpouzis έγραψε:Γειά, Θα σου πρότεινα το PRINS SILVERLINE που κοστίζει 1280 ευρώ. Αν διαβάσεις ΟΛΟ το forum θα βρείς φρικτά παράπονα για όλες τις μάρκες συστημάτων, ακόμη και για ακριβά συστήματα υγρού ψεκασμού. Η μόνη μάρκα χωρίς παράπονα είναι η PRINS (καί ίσως η Zavoli). Για την PRINS υπάρχει μόνο ένα δημοσιευμένο παράπονο (δικό μου!) που είχε να κάνει με κακή μηχανική εγκατάσταση - τσακισμένο ένα σωληνάκι
teflon τροφοδοσίας του νο. 1 κυλίνδρου (μέσα στην πολλαπλή). Παράπονα του στύλ "ανάβει το πορτοκαλί διαγνωστικό του κινητήρα αλλα θα πάω να μου ρυθμίσει το σύστημα και ελπίζω να σβύσει" δεν υφίστανται. Ούτε διαφορά στο τράβηγμα του κινητήρα, ούτε χρειάζεται να γυρίζει ο κινητήρας σε βενζίνη πάνω απο τις 4.500 στροφές ή άλλα προβλήματα. Ευχαριστώ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...Αυτη η τιμη που αναφερεις ειναι και με κτεο??Γενικως λεω να μην ξεφυγω πανω απο 1200 αλλα αν ισχυει η ποιοτητα που αναφερεις θα το σκεφτω...Οσον αφορα τα brc τα κιτ αξιζει να δωσω +100€ για το plug and drive ή ειναι κατι πολυ εξτρα σε σχεση με το seq24??
seatsav

Δημοσιευσεις: 3

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 16 επισκέπτες