samspade έγραψε:Εδω και 4 μήνες περίπου έχω κάνει εγκατάσταση υγραερίου σε ένα ε46 3.30
samspade έγραψε:Σωστο δεν έχω αναφέρει λεπτομέρειες γιατί δεν γνωρίζω και πολλά το σύστημα είναι ιταλικό και ο πνευμονας είναι τομασέτο.Οι ρυθμίσεις που έγιναν ήταν στον εγκεφαλο μάλλον του υγραερίου γιατί εκει μπηκε το αυτοκίνητο και έβγαινε ο τεχνικος με καλωδιομενο το αυτοκίνητο στο λαπ τοπ και το ρύθμιζε όσα για το λαμπακι του τσεκ εντζιν μου έδιχνε φτωχό μείγμα.Και ρωτάω το εξης είναι το υγραέριο ικανό απο φτωχο μείγμα η οπιαδήποτε άλλη δισλειτουργεια του να προκαλέσει αυτά που έχω πάθει γιατί όταν κάνω αυτές τις ερωτήσεις στο μηχανικο του αυτοκινήτου που είναι και εγκαταστάτης του υγραερίου όλλα φταινε εκτος απο το υγραέριο!Και ρε παιδια ξηλώνεται έτσι απλα το σύστημα η θα μείνει ρημαδιο το αυτοκίνητο ειδικα τα ηλεκτρολογικα μέρη του και θα έχω άλλα?
samspade έγραψε:Εδω και 4 μήνες περίπου έχω κάνει εγκατάσταση υγραερίου σε ένα ε46 3.30και δεν έχω δει ασπρη μέρα.Να τα πάρουμε τα πραγματα απο την αρχη το αυτοκίνητο είναι στη κατοχή μου απο το 2006 και εκτος απο τα σέρβις του δεν είχα πατήσει για κανένα άλλο λόγο στο συνεργείο,και παρόλο τα 12του χρόνια το θεωρουσα αξιόπιστο.Να είναι καλά τα παλικάρια που με τις αυξήσεις στα καυσιμα πήρα την λανθασμένη αποφαση να το κάνω υγραέριο.Στην αρχη και για κανα δυο μήνες είχαμε αρυθμίες και σβησίματα στο ρελαντί.Εγινε επισκευη στο καπάκι γιατί κατόπιν αυτοψίας οι βαλβίδες απο κακή ποιοτητας βενζίνης είχαν ποιασει ψωριασμα και είχα αυτά τα προβλήματα στο ρελαντί.Μετά λοιπόν την επισκευη(750 ερω)το αυτοκίνητο συναρμολογήθηκε και ξεκίνησα θεωριτικά τις καλοκαιρινές μου μετακινήσεις.1)το αυτοκίνητο ήταν τάφος αν τολμούσες να κάνεις προσπέραση με το υγραέριο έλεγες τουλάχιστον 2 φορές το πατερ ημών μέχρι να προσπεράσεις.2)κατανάλωση αυξημένη τουλάχιστον 2-3 λίτρα πάνω του φυσιολογικου3)οι ενδειξεις του κινιτήρα διακοσμουσαν το καντραν μου σαν χριστουγενιατικα λαμπακια.Τον αυγουστο λοιπον και ενώ τα προβλήματα στο ρελαντί κάναν την εμφανιση και πάλι γυρναω αγανακτισμένος στο συνεργειο οπου με μια καινουργια ρύθμιση απαλάσομε απο σχεδόν όλα τα προβλήματα.Ξεκινάω λοιπον γι ένα ταξίδι αποστάσεων 500 χιλιομετρα πηγαινε και άλλα τόσα έλα.Ρεζουμε στο γυρισμό ήρθα με καμένη φλάτζα στο αυτοκίνητο.Μπορει κάποιος να μου δώσει μια απαντηση αν όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη κακοια μου τύχη και όχι εξαιτίας του κωλουγραερίου?????Υπαρχει κάποιος να μου δώσει μια τεχνική απάντηση για να καταλάβω και γω τι γίνεταΙ!!!!!!!Να το βγάλω το υγραέριο ρε παιδια να πω ότι έχασα 1400ευρώ και να τελειώνει το θέμα!!
antonis132 έγραψε:samspade έγραψε:Εδω και 4 μήνες περίπου έχω κάνει εγκατάσταση υγραερίου σε ένα ε46 3.30και δεν έχω δει ασπρη μέρα.Να τα πάρουμε τα πραγματα απο την αρχη το αυτοκίνητο είναι στη κατοχή μου απο το 2006 και εκτος απο τα σέρβις του δεν είχα πατήσει για κανένα άλλο λόγο στο συνεργείο,και παρόλο τα 12του χρόνια το θεωρουσα αξιόπιστο.Να είναι καλά τα παλικάρια που με τις αυξήσεις στα καυσιμα πήρα την λανθασμένη αποφαση να το κάνω υγραέριο.Στην αρχη και για κανα δυο μήνες είχαμε αρυθμίες και σβησίματα στο ρελαντί.Εγινε επισκευη στο καπάκι γιατί κατόπιν αυτοψίας οι βαλβίδες απο κακή ποιοτητας βενζίνης είχαν ποιασει ψωριασμα και είχα αυτά τα προβλήματα στο ρελαντί.Μετά λοιπόν την επισκευη(750 ερω)το αυτοκίνητο συναρμολογήθηκε και ξεκίνησα θεωριτικά τις καλοκαιρινές μου μετακινήσεις.1)το αυτοκίνητο ήταν τάφος αν τολμούσες να κάνεις προσπέραση με το υγραέριο έλεγες τουλάχιστον 2 φορές το πατερ ημών μέχρι να προσπεράσεις.2)κατανάλωση αυξημένη τουλάχιστον 2-3 λίτρα πάνω του φυσιολογικου3)οι ενδειξεις του κινιτήρα διακοσμουσαν το καντραν μου σαν χριστουγενιατικα λαμπακια.Τον αυγουστο λοιπον και ενώ τα προβλήματα στο ρελαντί κάναν την εμφανιση και πάλι γυρναω αγανακτισμένος στο συνεργειο οπου με μια καινουργια ρύθμιση απαλάσομε απο σχεδόν όλα τα προβλήματα.Ξεκινάω λοιπον γι ένα ταξίδι αποστάσεων 500 χιλιομετρα πηγαινε και άλλα τόσα έλα.Ρεζουμε στο γυρισμό ήρθα με καμένη φλάτζα στο αυτοκίνητο.Μπορει κάποιος να μου δώσει μια απαντηση αν όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη κακοια μου τύχη και όχι εξαιτίας του κωλουγραερίου?????Υπαρχει κάποιος να μου δώσει μια τεχνική απάντηση για να καταλάβω και γω τι γίνεταΙ!!!!!!!Να το βγάλω το υγραέριο ρε παιδια να πω ότι έχασα 1400ευρώ και να τελειώνει το θέμα!!
με το που το εκανες ρεκτιφιε το αυτοκινητο 'ανοιξες' ιστοριες με προβληματα που δεν ειχες,μετα το ρεκτιφιε αυξηθηκε η καταναλωση και το αυτοκινητο δεν ειχε επιταχυνση επειδη δεν πατησαν σωστα τη φλατζα και χανεις συμπιεση
ρεκτιφιε επρεπε να κανεις μονο αν ο κινητηρας αρχισε να ρεταρει και δεν οφεολονταν σε κατι ηλεκτρολογικο αλλα σε καμενη-ραγισμενη βαλβιδα,τα bmw δεν ειναι στη μαυρη λιστα στο να εχουν τετοια ευαισθησια
το οτι εκαψε φλατζα δεν οφειλεται στη ρυθμιση που εγινε και οτι καιει υγραεριο,ισως να κολλησε ο θερμοστατης η δεν εγινε καλη δουλεια στο συνεργειο ( κακη ποιοτητα φλατζας,μια απο τις καλυτερες ειναι της elring) μετα απο ποσα χιλιομετρα καηκε 2.000-3.000χλμ;
MERCEDAKIAS έγραψε:+1 για φλατζα που δεν πατησε καλα.μετρα συμπιεση.ειναι απλη διαδικασια.το υγραεριο δεν μπορει να ευθυνεται για κτ τετοιο και ειδικοτερα οταν μιλαμε για bmw.
hlias έγραψε:antonis132 έγραψε:samspade έγραψε:Εδω και 4 μήνες περίπου έχω κάνει εγκατάσταση υγραερίου σε ένα ε46 3.30και δεν έχω δει ασπρη μέρα.Να τα πάρουμε τα πραγματα απο την αρχη το αυτοκίνητο είναι στη κατοχή μου απο το 2006 και εκτος απο τα σέρβις του δεν είχα πατήσει για κανένα άλλο λόγο στο συνεργείο,και παρόλο τα 12του χρόνια το θεωρουσα αξιόπιστο.Να είναι καλά τα παλικάρια που με τις αυξήσεις στα καυσιμα πήρα την λανθασμένη αποφαση να το κάνω υγραέριο.Στην αρχη και για κανα δυο μήνες είχαμε αρυθμίες και σβησίματα στο ρελαντί.Εγινε επισκευη στο καπάκι γιατί κατόπιν αυτοψίας οι βαλβίδες απο κακή ποιοτητας βενζίνης είχαν ποιασει ψωριασμα και είχα αυτά τα προβλήματα στο ρελαντί.Μετά λοιπόν την επισκευη(750 ερω)το αυτοκίνητο συναρμολογήθηκε και ξεκίνησα θεωριτικά τις καλοκαιρινές μου μετακινήσεις.1)το αυτοκίνητο ήταν τάφος αν τολμούσες να κάνεις προσπέραση με το υγραέριο έλεγες τουλάχιστον 2 φορές το πατερ ημών μέχρι να προσπεράσεις.2)κατανάλωση αυξημένη τουλάχιστον 2-3 λίτρα πάνω του φυσιολογικου3)οι ενδειξεις του κινιτήρα διακοσμουσαν το καντραν μου σαν χριστουγενιατικα λαμπακια.Τον αυγουστο λοιπον και ενώ τα προβλήματα στο ρελαντί κάναν την εμφανιση και πάλι γυρναω αγανακτισμένος στο συνεργειο οπου με μια καινουργια ρύθμιση απαλάσομε απο σχεδόν όλα τα προβλήματα.Ξεκινάω λοιπον γι ένα ταξίδι αποστάσεων 500 χιλιομετρα πηγαινε και άλλα τόσα έλα.Ρεζουμε στο γυρισμό ήρθα με καμένη φλάτζα στο αυτοκίνητο.Μπορει κάποιος να μου δώσει μια απαντηση αν όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη κακοια μου τύχη και όχι εξαιτίας του κωλουγραερίου?????Υπαρχει κάποιος να μου δώσει μια τεχνική απάντηση για να καταλάβω και γω τι γίνεταΙ!!!!!!!Να το βγάλω το υγραέριο ρε παιδια να πω ότι έχασα 1400ευρώ και να τελειώνει το θέμα!!
με το που το εκανες ρεκτιφιε το αυτοκινητο 'ανοιξες' ιστοριες με προβληματα που δεν ειχες,μετα το ρεκτιφιε αυξηθηκε η καταναλωση και το αυτοκινητο δεν ειχε επιταχυνση επειδη δεν πατησαν σωστα τη φλατζα και χανεις συμπιεση
ρεκτιφιε επρεπε να κανεις μονο αν ο κινητηρας αρχισε να ρεταρει και δεν οφεολονταν σε κατι ηλεκτρολογικο αλλα σε καμενη-ραγισμενη βαλβιδα,τα bmw δεν ειναι στη μαυρη λιστα στο να εχουν τετοια ευαισθησια
το οτι εκαψε φλατζα δεν οφειλεται στη ρυθμιση που εγινε και οτι καιει υγραεριο,ισως να κολλησε ο θερμοστατης η δεν εγινε καλη δουλεια στο συνεργειο ( κακη ποιοτητα φλατζας,μια απο τις καλυτερες ειναι της elring) μετα απο ποσα χιλιομετρα καηκε 2.000-3.000χλμ;
αν εχεις μαντικες ικανοτητες καλως, αλλιως πως εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα χωρις να ελεγξεις το αυτοκινητο ?
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες
|
|
|