:Και ενοείται ότι τώρα έχουμε μείνει με το εξακύλινδρο στο........χέρι που λέει και η παροιμία!!!!

:Και ενοείται ότι τώρα έχουμε μείνει με το εξακύλινδρο στο........χέρι που λέει και η παροιμία!!!!

samspade έγραψε:πληρωσες και εσύ μετατροπή 6χιλιαρικα κάτσε γιατί με μπερδεψες!Δεν ξέρω πάντως για σένα πάντως εγώ είχα θυμάμαι πάρει δάνειο για να φτιαξω το αυτοκίνητο!!Βεβαια δουλειες και λεφτα τότε υπήρχαν και το ξεχρέωσα σε χρόνο ρεκορ τώρα ούτε που θα το σκεφτόμουν να κάνω κάτι τέτοιο![]()
![]()
![]()
MERCEDAKIAS έγραψε:Εγω καταρχας ειμαι σχεδον 17.Εχω αγαπη στα αυτοκινητα και μολις γινω 18 θα παρω την w202 που εχουμε.1500 πηγε το υγραεριο.Εδω και 2-3 μηνες μου χει μπει να παρω τρακαρισμενο και να τα κανουμε τραμπα.τωρα αμεσα δεν βλεπω να γινεται λογω αναγκης του αυτοκινητου.(50.000km το χρονο).τελος 6000 μου φαινονται παρααααα πολλα διοτι ολα θα ναι μεταχειρισμενα και φοβαμαι.
thanassis έγραψε:MERCEDAKIAS έγραψε:Εγω καταρχας ειμαι σχεδον 17.Εχω αγαπη στα αυτοκινητα και μολις γινω 18 θα παρω την w202 που εχουμε.1500 πηγε το υγραεριο.Εδω και 2-3 μηνες μου χει μπει να παρω τρακαρισμενο και να τα κανουμε τραμπα.τωρα αμεσα δεν βλεπω να γινεται λογω αναγκης του αυτοκινητου.(50.000km το χρονο).τελος 6000 μου φαινονται παρααααα πολλα διοτι ολα θα ναι μεταχειρισμενα και φοβαμαι.
Αν είσαι 17 μην μπεις στο τριπακι της μετατροπής γιατί θα κλάψει τα λεφτά σου. Είσαι μικρός και θα σου κακοφανεί το ακριβό καύσιμο. Κάνε κανένα ταξίδι όσο είσαι μικρός και άσε τις μετατροπές γι αργότερα.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

MERCEDAKIAS έγραψε:σωστααααα αλλα τα 2200 κυβικα καινε σχεδον το ιδιο με το 1800.ειναι αδικο!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες
|
|
|