Insomniac έγραψε:Χθες εβαλε αυτο που μου το πουλησε σε ενα Ibiza 1.4 /2003 και λεει ειναι μαρκας Wentpas (ιταλικο)
Το ξερει καποιος ?
maevius έγραψε:Insomniac έγραψε:Χθες εβαλε αυτο που μου το πουλησε σε ενα Ibiza 1.4 /2003 και λεει ειναι μαρκας Wentpas (ιταλικο)
Το ξερει καποιος ?
Wentgas το φοραει ο πατερας μου σε οπελ vectra και ειναι τουρκικο και δουλευει μια χαρα
Insomniac έγραψε:maevius έγραψε:Insomniac έγραψε:Χθες εβαλε αυτο που μου το πουλησε σε ενα Ibiza 1.4 /2003 και λεει ειναι μαρκας Wentpas (ιταλικο)
Το ξερει καποιος ?
Wentgas το φοραει ο πατερας μου σε οπελ vectra και ειναι τουρκικο και δουλευει μια χαρα
Μου ειπαν οτι ειναι Ιταλικο και η δεξαμενη μονο Τουρκικη...
maevius έγραψε:Insomniac έγραψε:maevius έγραψε:Insomniac έγραψε:Χθες εβαλε αυτο που μου το πουλησε σε ενα Ibiza 1.4 /2003 και λεει ειναι μαρκας Wentpas (ιταλικο)
Το ξερει καποιος ?
Ειναι τουρκικο τσεκαρισμενο χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα δουλεψει σωστα.
ΥΓ: Το 90% των δεξαμενων κατασκευαζονται στην τουρκια ασχετως τι φιρμα γραφουν πανω
Insomniac έγραψε:maevius έγραψε:Insomniac έγραψε:maevius έγραψε:Insomniac έγραψε:Χθες εβαλε αυτο που μου το πουλησε σε ενα Ibiza 1.4 /2003 και λεει ειναι μαρκας Wentpas (ιταλικο)
Το ξερει καποιος ?
Ειναι τουρκικο τσεκαρισμενο χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα δουλεψει σωστα.
ΥΓ: Το 90% των δεξαμενων κατασκευαζονται στην τουρκια ασχετως τι φιρμα γραφουν πανω
Εδω http://www.wentgasilsam.4ty.gr/
Γραφει:
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η εταιρία Wentgas Hellas ιδρύθηκε το 2010 και είναι η αποκλειστική εισαγωγέας των LPG ιταλικών συστημάτων υγραερίου Wentgas για την Ελλάδα, μιας από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες στο χώρο της υγραεριοκίνησης. Η εταιρία Wentgas είναι θηγατρική της Atiker (ένα από τα μεγαλύτερα σε τζίρο εργοστάσια παγκοσμίως) και εδρεύει στη Κομοτηνή (2ο χλμ. Κομοτηνής – Κικιδίου, Τέρμα Ανδριανουπόλεως), όπου σύντομα απέκτησε μεγάλο πελατολόγιο (συνεργεία αυτοκινήτων) από όλη την Ελλάδα, με ραγδαία ανάπτυξη, ενώ παράλληλα αυξήθηκε ο αριθμός του προσωπικού και η υλικοτεχνική υποδομή της επιχείρησης.
Τελικα μου πουλησαν Τουρκο για Ιταλο ή οχι ? Η δεξαμενη ειναι Atiker.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
|
|
|