Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

lovato σε ρελαντι

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

lovato σε ρελαντι

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Δευτ 16 Ιούλ, 2012 22:49

Εχω ενα Ford Focus 1,6 του 2010 και του περασα το lovato easy fast. Μεχρι στιγμης εχουν γινει σχεδον 5000 χλμ χωρις κανενα προβλημα. Βεβαια 2-3 φορες μου συνέβη κατι περίεργο. Οταν το αυτοκινητο ηταν σε ρελαντι για περιπου 5 λεπτα το οργανακι που ειναι στην καμπινα έσβησε εντελώς και ξαναναβε χωρίς ποτέ να ξαναδουλευει στο αεριο και δουλευε προφανως βενζινη αφου δεν εσβηνε. Σβήνοντας στιγμιαία το αμάξι και αναβοντας το ξανα, παλι τα ιδια. Οταν το αναψα ξανα μετα απο καμποση ωρα, όλα μια χαρα. Υποψιάζομαι καμιά ρύθμιση στο πρόγραμμα ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει?
Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! 8-)

Sent from my U8800 using Tapatalk
kostmatin

Δημοσιευσεις: 36

Re: lovato σε ρελαντι

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 16 Ιούλ, 2012 23:41

κατα πασα πιθανοτητα εχασε το σημα των στροφων, κανε μια βολτα στον τεχνικο σου να το κοιταξει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Τρί 17 Ιούλ, 2012 00:15

Δεν πατάει καλά κάποια επαφή? Δεν μου το έχει κάνει ποτέ σε πορεία, μόνο στο ρελαντί και αφού μείνει για κάμποση ώρα σβηστό επανέρχεται. Εγώ σκέφτηκα μήπως για κάποιο λόγο ασφαλείας αν μείνει πάνω απο κάποιο χρόνο στο ρελαντί με αέριο, ίσως για υπερθέρμανση, να το κόβει με τέτοιο τρόπο και να μην σε αφήνει να το επαναφερεις για ασφάλεια. Για να πω και κατι που δεν ανέφερα πριν, δεν το προχώρησα μετά να δω αν μετά από κάποια χλμ θα επανέλθει από μόνο του. Ίσως σβήνοντας το αμάξι για αρκετή ώρα κάνει κάτι σαν reset και είναι όλα φυσιολογικά μετά. Πάντως ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

kostmatin

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 17 Ιούλ, 2012 16:57

ειναι θεμα ρυθμισης
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Τρί 17 Ιούλ, 2012 18:00

Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος ισως;Θα το πάω στον εγκατάσταση το συντομότερο αλλά κάθε γνώμη έμπειρου είναι ευπρόσδεκτη.

kostmatin

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Πέμ 02 Αύγ, 2012 16:46

Επανερχομαι με το προβλημα μου.Πηγα στον εγκαταστατη και καλυψε με καλαι την ενωση του αισθητηρα στροφων με τον πολαπλασιαστη απο οπου παιρνει το σημα.Κοιταξε ολες τις παραμετρους και ολα ειναι φυσιολογικα μου ειπε.Για καμμια βδομαδα ολα ηταν οκ και ειπα πως λυθηκε το προβλημα.Ομως μια μερα,με πολυ ζεστη,ενω το αυτοκινητο ηταν σε ρελαντι για καμποση ωρα εσβηνε και ξαναναβε το οργανακι χωρις ομως να γυρναει στο αεριο.Σταματησα το αυτοκινητο,εσβησα τον κινητηρα για καμποση ωρα και μετα οταν ξαναεβαλα μπροστα ολα φυσιολογικα.Το εχω παρατηρησει πως οσες φορες εχει συμβει ειναι σε μερες με παρα πολυ ζεστη και οταν ο κινητηρας δουλευει σε ρελαντι αρκετα.Ο εγκαταστατης μου ειπε πως εχει βγει μια αναβαθμιση για τον αισθητηρα πιεσης του αεριου,αντι διπλα στα μπεκ να ειναι παραλληλα με το φιλτρο,και το εχει αλλαξει σε αρκετα αυτοκινητα γιατι τους πετουσε εκτος αεριου συνεχως αλλα σε οποιεσδηποτε συνθηκες.Λετε να ειναι και η ωρα για τον δικο μου?
kostmatin

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Κυρ 05 Αύγ, 2012 12:32

kostmatin έγραψε:Επανερχομαι με το προβλημα μου.Πηγα στον εγκαταστατη και καλυψε με καλαι την ενωση του αισθητηρα στροφων με τον πολαπλασιαστη απο οπου παιρνει το σημα.Κοιταξε ολες τις παραμετρους και ολα ειναι φυσιολογικα μου ειπε.Για καμμια βδομαδα ολα ηταν οκ και ειπα πως λυθηκε το προβλημα.Ομως μια μερα,με πολυ ζεστη,ενω το αυτοκινητο ηταν σε ρελαντι για καμποση ωρα εσβηνε και ξαναναβε το οργανακι χωρις ομως να γυρναει στο αεριο.Σταματησα το αυτοκινητο,εσβησα τον κινητηρα για καμποση ωρα και μετα οταν ξαναεβαλα μπροστα ολα φυσιολογικα.Το εχω παρατηρησει πως οσες φορες εχει συμβει ειναι σε μερες με παρα πολυ ζεστη και οταν ο κινητηρας δουλευει σε ρελαντι αρκετα.Ο εγκαταστατης μου ειπε πως εχει βγει μια αναβαθμιση για τον αισθητηρα πιεσης του αεριου,αντι διπλα στα μπεκ να ειναι παραλληλα με το φιλτρο,και το εχει αλλαξει σε αρκετα αυτοκινητα γιατι τους πετουσε εκτος αεριου συνεχως αλλα σε οποιεσδηποτε συνθηκες.Λετε να ειναι και η ωρα για τον δικο μου?

Οταν τα λαμπακια της ενδειξης δεξαμενης σβηνουν τοτε ο αισθητηρας map πεπει να αλλαχθει.
Προσοχη αν ο καινουργιος ειναι ιδιας εταιριας με τον παλιο γιατι ισως χρειαστει και αλλαγες στο προγραμμα.
Η αλλαγη καλυπτεται απο την εγγυηση εντος 2 ετων και η εργασια επισης.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό kostmatin » Τρί 07 Αύγ, 2012 22:48

BOURTZI έγραψε:Οταν τα λαμπακια της ενδειξης δεξαμενης σβηνουν τοτε ο αισθητηρας map πεπει να αλλαχθει.
Προσοχη αν ο καινουργιος ειναι ιδιας εταιριας με τον παλιο γιατι ισως χρειαστει και αλλαγες στο προγραμμα.
Η αλλαγη καλυπτεται απο την εγγυηση εντος 2 ετων και η εργασια επισης.

Αν ο αισθητηρας map που αναφερεις ειναι αυτος που που ειναι κολλητα με τα μπεκ του αεριου,τοτε ναι αυτος ειναι που θα αλλαχτει και η αναβαθμιση που ειναι της ιδιας εταιριας,Lovato,ο ιδιος αισθητηρας ειναι προσαρμοσμενος πανω στο φιλτρο του αεριου και αλλαζονται μαζι.Ερχεται και με την σχετικη καλωδιωση και δεν χρειαζεται καμμια παραμετροποιηση.Τα γνωριζω γιατι ο εγκαταστατης ειναι πολυ φιλος μου και το εχει κανει ηδη στο δικο του και σε καποια αλλα επισης αυτοκινητα.Οπως τον ενημερωσε καποιος αντιπροσωπος-τεχνικος της Lovato,προκειται για κατασκευαστικο λαθος.
Ευχαριστω για την απαντηση σου.

Μεχρι στιγμης 5300 οικονομικα χιλιομετρα.
kostmatin

Δημοσίευσηαπό malageos » Παρ 07 Σεπ, 2012 15:45

εχω βαλει το κιτ της lovato σε megane ii και εχω παρατηρησει οτι οταν μενει στο ρελαντι για αρκετη ωρα 10 λεπτα περιπου πεταει εκτος το αεριο σβηνουν μεχρι και τα λαμπακια και μετα απο λιγο κανει reset και γυρναει σε αεριο μονο σε πορεια αφου πεσει η θερμοκρασια του κινητηρα.Τα φωτα σας ειναι προβλημα? η εχει καποια ασφαλεια και συμβαινει αυτο?
malageos

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 07 Σεπ, 2012 19:48

malageos έγραψε:εχω βαλει το κιτ της lovato σε megane ii και εχω παρατηρησει οτι οταν μενει στο ρελαντι για αρκετη ωρα 10 λεπτα περιπου πεταει εκτος το αεριο σβηνουν μεχρι και τα λαμπακια και μετα απο λιγο κανει reset και γυρναει σε αεριο μονο σε πορεια αφου πεσει η θερμοκρασια του κινητηρα.Τα φωτα σας ειναι προβλημα? η εχει καποια ασφαλεια και συμβαινει αυτο?

Επειδη κυκλοφορουν πολλα lovato στην αγορα (Ιταλικα τουρκικα) πες μας που το εβαλες και τιμη
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες