Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Προβλημα με Landi Renzo Omegas σε Toyota Starlet.

Δημοσίευσηαπό prometheas » Πέμ 23 Αύγ, 2012 03:04

Για τον ίδιο λέμε μάλλον.... τι Γιάννης τι Κώστας :lol: :p :o)

ας ελπίσουμε ο φίλος να περάσει κι αυτό το... σκόπελο :crazy: :o)
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Σάβ 25 Αύγ, 2012 16:09

Θα τον τακτοποιησω... Καταλαβατε ολοι για ποιον λεω. Το θεμα ειναι να γλιτωσουν αλλοι απο τετοια ταλαιπωρια. Ελπιζω και αλλοι να αναφερουν προβληματα απο αυτο το ατομο. Οσο για τους μηχανικους του αποδειχτηκε οτι εχουν μαυρα μεσανυχτα. Προσπαθουσαν να με πεισουν οτι αυτοι τα εκαναν ολα μια χαρα και οτι το προβλημα το εχει το αυτοκινητο και οταν κοιταξαν το αυτοκινητο 2 αλλοι μηχανικοι και μετρησαν την λειτουργια και τα καυσαερια σε βενζινη και υγραεριο απορησαν πως ειναι δυνατον να λενε οτι φταιει το αυτοκινητο. Καποια στιγμη θα ανεβασω και τις μετρησεις για να καταλαβετε.
Τελευταία επεξεργασία από nichatzo και Σάβ 08 Σεπ, 2012 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Παρ 07 Σεπ, 2012 22:17

Καλησπερα. Μετα απο δεκα και πλεον μερες απουσιας αλλα εντατικου ψαξιματος αρχισα να βρισκω ακρη. Σε λιγες μερες ελπιζω να εχω τελειωσει οριστικα "σε αλλο εγκαταστατη φυσικα". Απλα θα σας κανω μια ερωτηση σε οσους διαβασουν το μηνυμα. Αν ησασταν σιγουρος για τη δουλεια που εχετε κανει σε καποιον ειχατε ατρανταχτα επιχειρηματα και αδιαψευστα στοιχεια, αριστους και εμπειρους συνεργατες :)) :)) :)) θα αποφασιζατε ποτε να δωσετε στον πελατη σας τον οποιο θεωρειται και ασχετο, την επιλογη να αφαιρεσετε το συστημα που του εχετε εγκαταστησει και να του δωσετε πισω τα χρηματα στο ακεραιο??? Ολη η ιστορια σε λιγες μερες για το τι εγινε τελικα με αποδειξεις για οποιον ενδιαφερεται.
nichatzo

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 07 Σεπ, 2012 22:37

nichatzo έγραψε:Καλησπερα. Μετα απο δεκα και πλεον μερες απουσιας αλλα εντατικου ψαξιματος αρχισα να βρισκω ακρη. Σε λιγες μερες ελπιζω να εχω τελειωσει οριστικα "σε αλλο εγκαταστατη φυσικα". Απλα θα σας κανω μια ερωτηση σε οσους διαβασουν το μηνυμα. Αν ησασταν σιγουρος για τη δουλεια που εχετε κανει σε καποιον ειχατε ατρανταχτα επιχειρηματα και αδιαψευστα στοιχεια, αριστους και εμπειρους συνεργατες :)) :)) :)) θα αποφασιζατε ποτε να δωσετε στον πελατη σας τον οποιο θεωρειται και ασχετο, την επιλογη να αφαιρεσετε το συστημα που του εχετε εγκαταστησει και να του δωσετε πισω τα χρηματα στο ακεραιο??? Ολη η ιστορια σε λιγες μερες για το τι εγινε τελικα με αποδειξεις για οποιον ενδιαφερεται.

Μας μπερδέψες πήρες λεφτα πίσω απο τον Σκοπελοκωστα ; :D :D υπήρξε τέτοιο σενάριο ; Αχρεωστητως ; ΧΛΩΜΟ αλλα δώσε μας λίγο παραπάνω πληροφορίες
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό gianniszafirab » Κυρ 09 Σεπ, 2012 15:28

Παιδιά έπεσα από τα σύννεφα με αφτί που γράφετε όσο για το σύστημα το landirenzo το έχω σε εκτίμηση . εγώ πήγα στον τσπελογιαννη από άλλον εγκαταστάτη με εξιπιρετισε ατός και η μηχανική του προπάντων και η μηχανική του και μου έλυσε τα προβλήματα
gianniszafirab

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό volvos40 » Κυρ 09 Σεπ, 2012 19:25

στον ιδιο εγκαταστατη που αναφερεσαι τοποθετησα το δικο μου συστημα LANDI RENZO EVO εχω κανει ηδη 6000 χλμ ,εγινε ο πρωτος ελεγχος ολα καλα και απροβληματιστα.
volvos40

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό ntarntanian1 » Κυρ 09 Σεπ, 2012 19:41

nichatzo έγραψε:Καλησπερα. Μετα απο δεκα και πλεον μερες απουσιας αλλα εντατικου ψαξιματος αρχισα να βρισκω ακρη. Σε λιγες μερες ελπιζω να εχω τελειωσει οριστικα "σε αλλο εγκαταστατη φυσικα". Απλα θα σας κανω μια ερωτηση σε οσους διαβασουν το μηνυμα. Αν ησασταν σιγουρος για τη δουλεια που εχετε κανει σε καποιον ειχατε ατρανταχτα επιχειρηματα και αδιαψευστα στοιχεια, αριστους και εμπειρους συνεργατες :)) :)) :)) θα αποφασιζατε ποτε να δωσετε στον πελατη σας τον οποιο θεωρειται και ασχετο, την επιλογη να αφαιρεσετε το συστημα που του εχετε εγκαταστησει και να του δωσετε πισω τα χρηματα στο ακεραιο??? Ολη η ιστορια σε λιγες μερες για το τι εγινε τελικα με αποδειξεις για οποιον ενδιαφερεται.

ευχομαι. να λυθουν τα οποία προβληματα ειχες ....βρηκες. κανενα καλο μαστορα να ξερουμε. γιατί εχουμε. πολυ οδιο συστημα
seat leon 1.6 Landi Renzo Omegas
ntarntanian1

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Τετ 03 Οκτ, 2012 17:06

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από την αλλαγή της μπεκιέρας σε άλλο εγκαταστάτη και τη ρύθμιση εκ νέου του εγκεφάλου φουλάρισα τη δεξαμενή με 38L LPG. Το αποτέλεσμα; Διένυσα 460km με τα μισά να έχουν γίνει μέσα στην πόλη και τα άλλα μισά στην εθνική. Αυτό μεταφράζεται σε κατανάλωση 8.3L/100km. Το αυτοκίνητο επίσης άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. Καλύτερη απόκριση στο γκάζι το ρελαντί πάντα σταθερό και η μυρωδιά σταμάτησε. Και για όλα αυτά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Θεοδωρακόπουλο Χρήστο από το Καματερό ο οποίος ενδιαφέρθηκε όσο κανείς από την πρώτη μέρα που απευθύνθηκα σε αυτόν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και αποδείχθηκε ΑΨΟΓΟΣ επαγγελματιας και ΓΝΩΣΤΗΣ της Υγραεριοκίνησης με εμπειρία 30 ετών.
nichatzo

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 52 επισκέπτες