ziorange έγραψε:Το αυτοκίνητο είναι ένα dodge caliber και το ιστορικό της βλάβης έχει ως εξής: Χθες ήμουν στην Έυβοια και όταν πήγα να βάλω μπροστά έπαιρνε πήγαινε στις 1000 στροφές και καπάκι το αυτοκίνητο έσβηνε δεν κρατούσε ρελαντί δηλαδή. Στην αρχή υπέθεσα πως μπορεί να φταίει το ότι είχα ελάχιστη βενζίνη και το αμάξι ήταν σε περίεργη κλίση. Στην συνέχεια έκανα εξαναγκασμένη εκκίνηση με υγραέριο και όλα καλά το αμάξι πήρε μπρος και γύρισα σπίτι μου. Έβαλα και βενζίνη αλλά το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο. Σήμερα που πήγα να βάλω μπροστά και δεν παίρνει με κανένα τρόπο..μίζα και βήχει το αμάξι.. Μιας και είναι Κυριακή σήμερα έχει κανένας καμία ιδέα του τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ!
dathens έγραψε:ziorange έγραψε:Το αυτοκίνητο είναι ένα dodge caliber και το ιστορικό της βλάβης έχει ως εξής: Χθες ήμουν στην Έυβοια και όταν πήγα να βάλω μπροστά έπαιρνε πήγαινε στις 1000 στροφές και καπάκι το αυτοκίνητο έσβηνε δεν κρατούσε ρελαντί δηλαδή. Στην αρχή υπέθεσα πως μπορεί να φταίει το ότι είχα ελάχιστη βενζίνη και το αμάξι ήταν σε περίεργη κλίση. Στην συνέχεια έκανα εξαναγκασμένη εκκίνηση με υγραέριο και όλα καλά το αμάξι πήρε μπρος και γύρισα σπίτι μου. Έβαλα και βενζίνη αλλά το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο. Σήμερα που πήγα να βάλω μπροστά και δεν παίρνει με κανένα τρόπο..μίζα και βήχει το αμάξι.. Μιας και είναι Κυριακή σήμερα έχει κανένας καμία ιδέα του τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ!
Αντλία βενζίνης παπαλα !! Μόνο κατοσταρα βενζίνη 10 ευρω κάθε 15 μέρες !!
BMW1796 έγραψε:Απλα τα πράγματα τρόμπα βενζίνης έχει κολήσει η έχει καεί ,εάν θέλεις να κάνεις μιά δοκιμή ,βάλε έναν να πατάει μιζα και ένας ταυτοχρονα να την χτυπήσει ελαφρά,μπάς και είναι κολημένη,είσαι κα τυχερος κι όλλας διότι το συστημα αερίου που φοράς από τι κατάλαβα το γυρισες απευθειας σε αέριο!!εγω που έχω PRINS VSI 2 ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ 2 δέν γυρναει σε αέριο απευθειας με κανένανε θεό....εκεί σε θέλω και ευτηχώς η αντλία μου ήτανε κολλημένη την άλλαξα 130€ το μαλι την άλλαξα μόνος μου!!!
BMW1796 έγραψε:Αυτό φίλε μου γίνετε στο VSI 1 1 στο VSI 2 TO ξεχνάς είμαι 100 % σιγουρος ....!!!!!!!
dathens έγραψε:BMW1796 έγραψε:Αυτό φίλε μου γίνετε στο VSI 1 1 στο VSI 2 TO ξεχνάς είμαι 100 % σιγουρος ....!!!!!!!
Θα δοκιμάσω αύριο στον ξαδερφο με το ασήμι ml που έχει VSI 2.0 και θα σου πω

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες
|
|
|