Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με βαλβίδες σε astra h twin

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: προβλημα με βαλβιδες σε astra h twin

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Δευτ 10 Σεπ, 2012 01:31

Πρωτον το παιρνω πολυ φτηνα το συγκεκριμενο υγρο.Δευτερον ο εγκαταστατης δεν ηθελε να μου βαλει λαδιερα με το ζορι την εβαλε.Τριτον το αν ταιριαζει η οχι με το συστημα το βρισκω παραλογο.Τεταρτον ας παρω και τον καταλυτη στο χερι.....με 140 ευρω βαζω καινουργιο.(17 χρονων αυτοκινητο ειναι χωρις αλλαγμενο καταλυτη).Τελος εγω βαζω λαδι ,ενω οι περισσοτεροι καιτε και βενζινη λογω αδυναμιας-ευκολιας του εγκαταστατη να σας το ρυθμισει.(εχω ρωτησει πολλους εγκαταστατες και ολοι μου απαντησαν το ιδιο για τον παραλληλο ψεκασμο βενζινης.)ποιος θα παρει πρωτος τον κινητηρα στο χερι εχουμε καιρο να το δουμε. :mrgreen:
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 10 Σεπ, 2012 01:59

αν αναφέρεσαι σε μένα εμένα δεν καίει καθόλου εξτρά βενζίνη εκτός από την βενζίνη και ψηλά σχεδόν στον κόφτη αποκλειστικά. Αυτό που είπες για το ποιός θα πάρει πρώτος τον κινητήρα στο χέρι μάλλον έχεις δίκιο. Θα δείξει :lol:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Δευτ 10 Σεπ, 2012 12:53

Κι εγω μονο στον κοφτη βενζινη.τι αυτοκινητο εχεις?
MERCEDAKIAS

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 10 Σεπ, 2012 16:13

MERCEDAKIAS έγραψε:Κι εγω μονο στον κοφτη βενζινη.τι αυτοκινητο εχεις?

Ένα ταπεινό accent LC 1.3
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Δευτ 10 Σεπ, 2012 20:41

MERCEDAKIAS έγραψε:Το εχεις αγορασει?το εχεις δει?εχεις δει τι γραφει?ΟΧΙ οποτε γιατι εκφερεις αποψη?Γνωριζεις οτι αν μπεις στην ιστοσελιδα της flashlube λεει ξεκαθαρα πως το λαδι αυτο δημιουργηθηκε για λιπανση στα μη καταλυτικα αυτοκινητα.αυτο που λεω εγω ρεει οπως το νερο και λεει πως ειναι για ψυξη.Τελος δοκιμασα και τα δυο.

Φίλε μου βγάζεις συμπεράσματα χωρίς καν να με ξέρεις.
Προφανώς και θέλεις να το λες "ΛΑΔΙ" ενώ δεν είναι. Προσωπικά επειδή έχω ψάξει τα συστατικά από 2-3 διαφορετικά τέτοια προϊόντα κι έχω ζητήσει και τα πιστοποιητικά από τις αντίστοιχες κατασκευάστριες εταιρείες έχω να λέω με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτό το "ΠΡΑΜΑ" είναι πιο κοντά στη ΝΑΦΘΑ(=πετρέλαιο) το οποίο και και το κύριο συστατικό τους συν κάποια άλλα πολύ εύφλεκτα υλικά . Κι επειδή είμαι και περίεργος έχω δοκιμάσει να ανάψω στην αυλή του σπιτιού μου 2-3 από αυτά τα "ΛΑΔΙΑ" που λες και είδα ότι είναι σχεδόν όσο εύφλεκτα όσο και η βενζίνη. Ε λοιπόν εγώ τόσο εύλεκτα "ΛΑΔΙΑ" δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου ;-)

Προφανώς δεν έχεις κάνει τίποτα από τα παραπάνω για να επιμένεις να τα λες "ΛΑΔΙΑ".
Νταξ εγώ φταίω... είμαι περίεργος... από περιέργεια πέρασα και στο πολυτεχνείο... από περιέργεια διαβάζω πολλά πράγματα έτσι επειδή μου αρέσουν. Αυτό που δε μου αρέσει είναι η κοροϊδία και η παραπληροφόρηση.
Αν θες να το αγοράζεις και να το χρησιμοποιείς μπορείς να το κάνεις δε σε κατηγορεί κανείς... αλλά εγώ αυτό το πράμα πρώτα θα πεθάνω και μετά θα το πω "ΛΑΔΙ", "ΨΥΚΤΕΛΑΙΟ", "ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ", "ΠΑΠΑΡΕΛΑΙΟ", κλπ κλπ.

Εγώ θα συνεχίσω να είμαι περίεργος όσο αυτοί θυσαυρίζουν στις πλάτες μας, κι όσο οι γαμωκομπογιαννίτες μάστορες πουλάνε παραμύθι και πλουτίζουν μεσα σε μια εποχή που ο κόσμος πεινάει και πασχίζει να βγάλει ένα γαμωμεροκάματο γι'αυτόν, την οικογένεια και τα παιδιά του.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 11 Σεπ, 2012 13:49

Δεν δεχεσαι οτι καποια ειναι ας πουμε "λαδια" για λιπανση και καποια αλλα συμφωνα με τον κατεσκευαστη τους ειναι για κτ αλλο?Τωρα αν κολλας με τον ορο λαδια,οκ θα τα λεμε υγρα απο δω και περα.Ακομη δεν νομιζω πως μια αναφλεξη ενος τετοιου υγρου στην αυλη σου σου εδωσε τοσα συμπερασματα.δεν μπορεις να ξερεις πως θα συμπεριφερεται σε μια καυση με βενζινη-υγραεριο οπου η ταχυτητα καυσης και η θερμοκρασια δεν εχουν ουδεμια σχεση με τις συνθηκες που επικρατουν σε μια αυλη.Οπως και να χει ο καθενας στο αυτοκινητο του κανει οτι γουσταρει και τα χρηματα τα χαλα οπου θελει.Ο καθε ανθρωπος εχει την δυνατοτητα να κρινει και να επιλεγει οτι θεωρει σωστο αυτος και να μην παρασυρεται απο μενα ή εσενα ή καποιον αλλον τριτο.
MERCEDAKIAS

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 11 Σεπ, 2012 14:11

Επειδη η επανάληψη είναι μητηρ πάσης μαθησεως όπως λέγαν οι αρχαιοι ξαναβάζω τα παρακάτω βιντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=H2-1NJgtmuo

ΚΑΙ

http://www.youtube.com/watch?v=MtxKFP0f ... ure=relmfu
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tzanabetis » Τρί 11 Σεπ, 2012 20:24

MERCEDAKIAS έγραψε:Δεν δεχεσαι οτι καποια ειναι ας πουμε "λαδια" για λιπανση και καποια αλλα συμφωνα με τον κατεσκευαστη τους ειναι για κτ αλλο?Τωρα αν κολλας με τον ορο λαδια,οκ θα τα λεμε υγρα απο δω και περα.Ακομη δεν νομιζω πως μια αναφλεξη ενος τετοιου υγρου στην αυλη σου σου εδωσε τοσα συμπερασματα.δεν μπορεις να ξερεις πως θα συμπεριφερεται σε μια καυση με βενζινη-υγραεριο οπου η ταχυτητα καυσης και η θερμοκρασια δεν εχουν ουδεμια σχεση με τις συνθηκες που επικρατουν σε μια αυλη.Οπως και να χει ο καθενας στο αυτοκινητο του κανει οτι γουσταρει και τα χρηματα τα χαλα οπου θελει.Ο καθε ανθρωπος εχει την δυνατοτητα να κρινει και να επιλεγει οτι θεωρει σωστο αυτος και να μην παρασυρεται απο μενα ή εσενα ή καποιον αλλον τριτο.

Εγώ εδώ δεν κρίνω αν αυτά τα "ΠΡΑΜΑΤΑ" κάνουν όντως αυτό που ο κατασκευαστής τους διαφημίζει. Δε με ενδιαφέρει καν αν όντως αυτά κάνουν αυτό που λένε.

Αυτό που με νοιάζει είναι ότι αυτοί πολλοί από αυτούς που μας τα πουλάνε κι αυτοί που βγάζουν τους όρους "ΛΑΔΙΑ" δεν έχουν ιδέα τι σκατά είναι αυτό που πουλάνε. Σου λένε "ΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ για να λαδώνονται οι βαλβίδες". Ξυσ΄τα @@ σου με λίγα λόγια.

Οι εταιρείες που τα πουλάνε σε κανένα πιστοποιητικό τους δεν αναφέρουν τη λέξη "OIL" συν το ότι όλα είναι εύφλεκτα.

ΞΑΝΑΛΕΩ: δε με ενδιαφέρει αν αυτά κάνουν αυτό που τάζουν. Δεν τα κρίνω καν! Δεν κρίνω καν αυτούς που τα χρησιμοποιούν. Απλά εγώ έχω μια ψόρα να ψάχνω τα πράγματα για τον εαυτό μου όταν βλέπω ότι σε ορισμένα πράγματα για τα οποία έχω απορίες δε βρίσκεται το ΥΠΕΥΘΥΝΟ "και καλά" άτομο να μου τις λύσει. Και τυχαίνει αυτό το άτομο σε άλλο κόσμο να το παίζει και σούπερ-ειδήμων, κι εδώ μιλάω για τους υγραεριάδες-εμπόρους.
ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ: Τον μέσο αδαή μαστοράκο-εμποράκο που πουλάει κάτι το οποίο δεν ξέρει τι είναι αλλά στο πασάρει λέγοντας σου πως Α ΝΑ ΜΩΡΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Αν κάτσεις και τους κάνεις 5-6 ερωτήσεις για το πως δουλεύει πελαγώνουν κι αρχίζουν ή τις μπούρδες ή τα μασάνε.

Ελπίζω να κατάλαβες με ποιον τα έχω... κι όχι με σένα φίλε μερσεντάκια.
Zavoli χωρίς λαδιέρες, ξυδιέρες και τυροκαυτερές
70.000χλμ
Άβαταρ μέλους
tzanabetis

Δημοσιευσεις: 308

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 11 Σεπ, 2012 23:11

:D :D :D ωραια.
MERCEDAKIAS

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 11 Σεπ, 2012 23:30

Τα περι χλωρης και ξηρης καυσης ειναι βλακειες εις το τετραγωνο.Απο κει και περα προσωπικα πιστευω οτι υπαρχουν υγρα τα οποια εχουν την δυνατοτητα να ψυξουν.τα περισσοτερα ομως οπως π.χ. JLM η Flashlube ειναι λιπαντκα τα οποια δημιουργηθηκαν αρχικα με σκοπο την λιπανση στα μη καταλυτικα αυτοκινητα και τωρα ισχυριζονται λιπανση την οποια εχει αναγκη ο κινητηρας με υγραεριο.Τελος ας δεχτουμε ολοι μας οτι τα αυτοκινητα μας μονο σε ενα μικρο ευρος στροφων(μεσσαιες)δουλευουν σχετικα ιδανικα(ναι μεν ταυτιζεται το αβανς αλλα το υγραεριο ανα λιτρο απελευθερωνει λιγοτερη ενεργεια,καις λιγο περισσοτερο γι αυτο,οχι οσο θα πρεπε ομως).Ετσι ο κινητηρας μας υποκειται σε καταπονηση απο αυξημενες θερμοκρασιες.

Ακυρο τωρα μου γεννηθηκε μια απορια.Ο εγκαταστατης μου σε ερωτηση δικια μου για το χρωμα των μπουζι μου πε πως ηταν λιγο ασπρα δλδ μου λεει εχεις λιγο πιο φτωχο μειγμα και ετσι γινεται παντα.ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.αρα εχω υψηλοτερες θερμοκρασιες τοσο στην θεωρια οσο και στην πραξη.Πως γινεται ομως καποια αυτοκινητα με πυρομετρο να μετρανε μονο 10 βαθμους κελσιου μονο υψηλοτερα καυσαερια?καινε 30% παραπανω?
MERCEDAKIAS

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 49 επισκέπτες