ahilleas έγραψε:πως κανεις εκινηση αμεσως με υγραεριο ?δεν περνει πρωτα με βενζινη και μετα σου αλαζει σε lpg?
Εκκίνηση ανάγκης κρατάς το κουμπί υγραερίου καθώς πατάς μίζα.
ahilleas έγραψε:πως κανεις εκινηση αμεσως με υγραεριο ?δεν περνει πρωτα με βενζινη και μετα σου αλαζει σε lpg?
το να κανεις εξαναγκασμο του συστηματος να εκινηση με υγραερειο εγω τον ξερω εσυ το ξερεις οτι δεν ελενχουμε ετσι το συστημα?Εγω σας ειπα γιατι δεν περνει ευκολα με βενζινη γιατι πολλα παιδια εχουν αυτο το προβλημα , τωρα αν εσυ δεν συμφωνεις επειδη το δοκιμασες με τον εξαναγκασμο παω πασο !!!gakost έγραψε:ahilleas έγραψε:πως κανεις εκινηση αμεσως με υγραεριο ?δεν περνει πρωτα με βενζινη και μετα σου αλαζει σε lpg?
ahilleas έγραψε:το να κανεις εξαναγκασμο του συστηματος να εκινηση με υγραερειο εγω τον ξερω εσυ το ξερεις οτι δεν ελενχουμε ετσι το συστημα?Εγω σας ειπα γιατι δεν περνει ευκολα με βενζινη γιατι πολλα παιδια εχουν αυτο το προβλημα , τωρα αν εσυ δεν συμφωνεις επειδη το δοκιμασες με τον εξαναγκασμο παω πασο !!!gakost έγραψε:ahilleas έγραψε:πως κανεις εκινηση αμεσως με υγραεριο ?δεν περνει πρωτα με βενζινη και μετα σου αλαζει σε lpg?

ahilleas έγραψε:πως κανεις εκινηση αμεσως με υγραεριο ?δεν περνει πρωτα με βενζινη και μετα σου αλαζει σε lpg?gakost έγραψε:ahilleas έγραψε:ALMAN έγραψε:gakost έγραψε:Μάλλον έχεις άδικο γιατί κι εγώ έχω το ίδιο θέμα αλλά όχι BRC. Να σου πω εγώτο απέδωσα σε νοθευμένη βενζίνη γιατί γενικά με την λειτουργία σε βενζίνη είχε μεγάλο θέμα (πολλλλαααα πυράκια και κομπιάσματα ) και από ότι είδα το πρατήριο που είχα βάλει τελευταία είχε πρόστιμο για νοθευμένη με θείο αμόλυβδησυν οτι με υγραέριο όλα καλά . Την άφησα τελείωσε και έβαλα καλή 100αρα η λειτουργία έστρωσε αλλά παρέμεινε η δύσκολη εκκίνηση (δεν έπερνε μπρος με την πρώτη). Α έβαλα και καθαριστικό μπεκ και είδα επίσης διαφορά είχε πολύ στρωτή λειτουγία. Σιγά σιγά όμως μάλλον αρχίζει τα προβλήματα ξανά με το βύθισμα που αναφέρετε σε πολύ μικρότερο βαθμό όμως. Τα trims δεν είναι γιατί το σκέφτηκα και δοκίμασα με την μπαταρία βγαλμένη όλο το βράδυ και έκανε τα ίδια και έχω δοκιμάσει να κάνω κάποια χιλιόμετρα με βενζίνη και να σβήσω με βενζίνη. Δεν το είχα σχετίσει με το υγραέριο μιας και εκεί το αμάξι δουλεύει άψογα συν ότι πάω για πολύ μεγάλο σερβις σε 1000 χλμ και έλεγα να κάνω αυτό και να δω μήπως στρώσει με την αλλαγή μπουζί και καθαρισμό πεταλούδας. Τώρα με βάλατε σε υποψίες στο τι φταίει.....
Μπορει και να εχω αδικο.Το ευχομαι κι'ολας.Παντος η πεταλουδα ειναι το πρωτο πραγμα που κοιταξε ενας φιλος μου μηχανικος αλλα η διαφορα ηταν παρα πολυ μικρη εως και καθολου.Πιστευω οτι δεν ειναι κατι πολυ σοβαρο.Το θεμα ειναι το πως θα το βρουμε.Απο οτι εχω καταλαβει ακομα και οι μηχανικοι δεν ειναι σηγουροι για το απο που προερχετε αυτο το πραγμα.
το προβλημα οταν δεν περνει με την πρωτη εχει να κανει με την αντλια βενζινης,η οποια εχει ενσωματωμενη πανω της μια βαλβιδα αντεπιστρωφης για να μην γυριζει η βενζινη πισω και αδειαζει το κυκλωμα.αυτη η βαλβιδα χαλαει λογω οτι οταν δουλευει το συστημα συνηθως εχει σταθερη πιεση απο 2.5 εως 3.0 bar ενω οταν η αντλια δουλευει χωρις να ψεκαζει ανεβενει η πιεση αλλο 0.5 bar παραπανω με αποτελεσμα να εχει μικρη διαροη προς το ρεζερβουαρ με αποτελεσμα να χρειαζετε δυο και τρεις φορες να πατησουμε μιζα μεχρι να σηκωσει πιεση το κυκλωμα (οπως οταν αλλαζουμε φιλτρο βενζινης).το προβλημα λυνετε με τοποθετηση extra βαλβιδα αντεπιστροφης στο κυκλωμα οσο πιο κοντα στο ρεζερβουαρ.
Sorry αλλά θα διαφωνίσω, αν ήταν έτσι θα έπερνε μπρος κανονικά με εκκίνηση κατευθείαν με υγραέριο. Το δοκίμασα και είναι ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή θέλει 2 ή 3 φορές μίζα πάλι άρα το πρόβλημα είναι αλλού γι'αυτό και έγραψα ότι θα το ψάξω μετά το σερβις που θα έχω φρέσκα μπουζί και καθαρή πεταλούδα και ότι άλλο γίνει. Χωρίς να είμαι μηχανικός υποψιάζομαι ότι είναι ηλεκτρολογικό δηλαδή αλλά βλέπω και άλλους με ίδια συμπτώματα που με προβληματίζουν ότι ίσως φταίει το κιτ και αν είναι έτσι να ξέρω να μην κυνηγάω "μάγισσες"
ALMAN έγραψε:Εχω το FORD TRANZIT το ανοιχτο φορτιγο και αντιμετοπιζω καποιο προβλημα μετα την εκινηση τησ μηχανης.Συγκεκριμενα οταν βαλω μπρος την μηχανη και ειμαι στην φαση που ακομα δουλευει με την βενζινη,αν εκεινη την στιγμη πατησω το πεταλι του γκαζιου το αυτοκινητο κανει κατι σαν υποστροφη.Δηλαδη αντι να ανεβενουν οι στροφες πευτουν.Μετα απο λιγο οταν γυρισει σε γκαζι το προβλημα εξαφανιζετε.Αυτο παρουσιαζεται μονο οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο.Δηλαδη κατα την πρωτη εκινηση.Τις επομενες φορες που ειναι ζεστο δεν υπαρχει προβλημα.Νομιζα οτι ηταν θεμα κακης βενζινης.Δοκιμασα και αφησα να τελιωσει σχεδον ολη η ρεζερβα τησ βενζινης και μετα εβαλα παλι απο αλλο βενζιναδικο και super αμολιβδη.Διστυχος τιποτα δεν αλλαξε.Αν εχει τυχει σε καποιον και μπορει, θα ηθελα να μου γραψει μια γνωμη.Ευχαριστω πολυ.
ahilleas έγραψε:ALMAN έγραψε:Εχω το FORD TRANZIT το ανοιχτο φορτιγο και αντιμετοπιζω καποιο προβλημα μετα την εκινηση τησ μηχανης.Συγκεκριμενα οταν βαλω μπρος την μηχανη και ειμαι στην φαση που ακομα δουλευει με την βενζινη,αν εκεινη την στιγμη πατησω το πεταλι του γκαζιου το αυτοκινητο κανει κατι σαν υποστροφη.Δηλαδη αντι να ανεβενουν οι στροφες πευτουν.Μετα απο λιγο οταν γυρισει σε γκαζι το προβλημα εξαφανιζετε.Αυτο παρουσιαζεται μονο οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο.Δηλαδη κατα την πρωτη εκινηση.Τις επομενες φορες που ειναι ζεστο δεν υπαρχει προβλημα.Νομιζα οτι ηταν θεμα κακης βενζινης.Δοκιμασα και αφησα να τελιωσει σχεδον ολη η ρεζερβα τησ βενζινης και μετα εβαλα παλι απο αλλο βενζιναδικο και super αμολιβδη.Διστυχος τιποτα δεν αλλαξε.Αν εχει τυχει σε καποιον και μπορει, θα ηθελα να μου γραψει μια γνωμη.Ευχαριστω πολυ.
κοιταξε τη βαλβιδα ψυχρης εκινησης
ahilleas έγραψε:ALMAN έγραψε:Εχω το FORD TRANZIT το ανοιχτο φορτιγο και αντιμετοπιζω καποιο προβλημα μετα την εκινηση τησ μηχανης.Συγκεκριμενα οταν βαλω μπρος την μηχανη και ειμαι στην φαση που ακομα δουλευει με την βενζινη,αν εκεινη την στιγμη πατησω το πεταλι του γκαζιου το αυτοκινητο κανει κατι σαν υποστροφη.Δηλαδη αντι να ανεβενουν οι στροφες πευτουν.Μετα απο λιγο οταν γυρισει σε γκαζι το προβλημα εξαφανιζετε.Αυτο παρουσιαζεται μονο οταν το αυτοκινητο ειναι κρυο.Δηλαδη κατα την πρωτη εκινηση.Τις επομενες φορες που ειναι ζεστο δεν υπαρχει προβλημα.Νομιζα οτι ηταν θεμα κακης βενζινης.Δοκιμασα και αφησα να τελιωσει σχεδον ολη η ρεζερβα τησ βενζινης και μετα εβαλα παλι απο αλλο βενζιναδικο και super αμολιβδη.Διστυχος τιποτα δεν αλλαξε.Αν εχει τυχει σε καποιον και μπορει, θα ηθελα να μου γραψει μια γνωμη.Ευχαριστω πολυ.
κοιταξε τη βαλβιδα ψυχρης εκινησης
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες
|
|
|