Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα εκκίνησης μόνο αν μου σβήσει...

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα εκκίνησης μόνο αν μου σβήσει...

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Κυρ 16 Σεπ, 2012 13:22

Τι να σου πω... αν εισαι Αθηνα περνα μια βολτα απο τον http://www.lpgas.gr μηπως σε βοηθησει με καποιο τροπο. Δεν κανω διαφημιση απλα εκει εβαλα εγω το BRC και εκει λυθηκε το προβλημα.
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Κυρ 16 Σεπ, 2012 21:42

αυτοματο ειναι?εμενα που ειναι αυτοματο κατα το φρεναρισμα η οταν παω να βαλω οπισθεν γρηγορα για να παρκαρω πεφτουν οι στροφες στις 500 αλλα ποτε δεν σββηνει.
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό JoeMos » Δευτ 17 Σεπ, 2012 09:36

MERCEDAKIAS έγραψε:αυτοματο ειναι?εμενα που ειναι αυτοματο κατα το φρεναρισμα η οταν παω να βαλω οπισθεν γρηγορα για να παρκαρω πεφτουν οι στροφες στις 500 αλλα ποτε δεν σββηνει.

Όχι, είναι manual. Το αυτοκίνητο δουλεύει κανονικότατα, για να μην πω οτι στο αέριο έχει και μεγαλύτερη ανοχή σε φορτίο στις χαμηλές στροφές.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι σβήνει, αλλά ότι μπουκώνει όταν σβήνει από υπαιτιότητα του οδηγού, και συμβαίνει μόνο με το αέριο.
JoeMos

Δημοσιευσεις: 6

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 17 Σεπ, 2012 18:51

Χρειάζεται σύνδεση με σήμα στροφάλου και επανέλεγχο ρύθμισης. Πέρνα από Πειραιώς 55 να του ρίξω μια ματιά. ;)
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό JoeMos » Τρί 18 Σεπ, 2012 15:20

LPGas έγραψε:Χρειάζεται σύνδεση με σήμα στροφάλου και επανέλεγχο ρύθμισης. Πέρνα από Πειραιώς 55 να του ρίξω μια ματιά. ;)

http://download.fiat-bg.org/Gazovi_uredbi/Manuale_Sequent24_EN.pdf
Σελίδα 10:
"The RPM calibration screen (figure 2.0) allows selecting a coil RPM signal besides selecting and calibrating
a normal RPM signal or crankshaft position sensor. Warning: by selecting an RPM signal from the negative
coil, the RPM won’t be correctly visualised in all the working conditions. In some of them as, for example, in
the cut-off, the visualised RPM signal could not correspond to the vehicle’s real one; nevertheless it doesn’t
affect the vehicle’s working.
"

Από ότι φαίνεται εκεί βρίσκεται το πρόβλημα... Θα το κοιτάξω σύντομα.
JoeMos

Δημοσιευσεις: 6

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 60 επισκέπτες