Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Αλλαγή απο αεριο σε βενζίνη με το που ανοιγει η τουρμπινα

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Αλλαγή απο αεριο σε βενζίνη με το που ανοιγει η τουρμπινα

Δημοσίευσηαπό Aris123 » Κυρ 16 Σεπ, 2012 02:58

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα fiat bravo t jet 150hp μοντέλο 2007. Με τα πολλα και με αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να βάλω αεριο.Το πήγα στο συνεργείο και μετα απο παιδεμα μιας ημέρας μου βάλανε το zanardi kit.μου είπαν ότι είναι απο τα μοναδικά σύστημα τα που υποστηρίζει το αμάξι. Γενικά μου είπαν αντιμετώπιζαν προβληματα με σκοτζαρισματα στα χαμηλά και ότι ένα τέλη το ρυθμισανε.με την παραλαβή του αυτοκινήτου αντιμετωπισα και εγω τα σκοζταρισματα στις 1800 περίπου στροφές κυριωσ στην δευτερα και τριτη ταχυτητα το οποίο και σταδιακά αποκαταστάθηκε μόνο του και δούλευε την επόμενη κιόλας μέρα ρολόι το αμάξι δλδ μετα απο 50χλμ περίπου.μετα απο περίπου 200 χλμ και με το που τουρμπιζει το αυτοκίνητο αλλάζει μόνο του απο αεριο σε βενζίνη.την Δευτέρα είμαι ξανά για συνεργείο αλλα έχει κανείς τίποτα στο νου του γιατι το κάνει; Α σημείωση το kit δουλεύει με παράλληλο εγκέφαλο.
Aris123

Δημοσιευσεις: 9

Re: Αλλαγή απο αεριο σε βενζίνη με το που ανοιγει η τουρμπιν

Δημοσίευσηαπό MK20G250AIR2 » Κυρ 16 Σεπ, 2012 08:42

Φίλε μου, η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Έχω και εγώ τούρμπο αυτοκίνητο με πρόγραμμα και αέριο και όλα λειτουργούν άψογα, μέχρι τώρα τουλάχιστον ('εξι μήνες). Ή απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή :ο εγκαταστάτης της συσκευής αερίου δεν έκανε καλά την δουλειά του.
MK20G250AIR2

Δημοσιευσεις: 38

Re: Απ: Αλλαγή απο αεριο σε βενζίνη με το που ανοιγει η τουρ

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 16 Σεπ, 2012 14:32

Η έχει βάλει μικρό πνεύμονα, θες κάποιον κοντά στα 220αλογακια για να είσαι οκ, βάλαμε στο ίδιο αμάξι στον μηχανικό μου και λειτουργεί άψογα
Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Re: Απ: Αλλαγή απο αεριο σε βενζίνη με το που ανοιγει η τουρ

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Κυρ 16 Σεπ, 2012 17:42

tsopirs έγραψε:Η έχει βάλει μικρό πνεύμονα, θες κάποιον κοντά στα 220αλογακια για να είσαι οκ, βάλαμε στο ίδιο αμάξι στον μηχανικό μου και λειτουργεί άψογα
Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

ακριβως!!!οταν μιλαμε για τουρμπο μοτερ με ονομαστικη ιποδυναμη 150 ιππους,θελει τουλαχιστον 230-240 για να παιξει σωστα!εαν σου εβαλε κοντα στην ονομαστικη σου ιπποδυναμη δεν θα παιξει ποτε σωστα γιατι την στιγμη που που ζηταει ο πνευμονας πολυ καυσιμο κατα το τουρμπισμα ο ισοδυναμος ιποδυναμης πνευμονας των 150 ιππων δεν προλαβαινει να ανταποκριθει.σκεψου εγω ειμαι 240 αλογα και εχω πνευμονα που μπορει να ιποστηριξει ονομαστικα μεχρι 340 αλογα ιπποδυναμη και εχω ζιγκλερ στα μπεκ μεχρι 260 αλογα και ο πνευμονας ειναι στο τερμα στα φορτια.
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Re: Αλλαγή απο αεριο σε βενζίνη με το που ανοιγει η τουρμπιν

Δημοσίευσηαπό Aris123 » Κυρ 16 Σεπ, 2012 18:20

Ένα τέλη ήταν κάτι απλό απο όσο νόμιζα τουλαχιστον έτσι υποθέτω.με 10€ αεριο το αμάξι ξανά λειτούργησε νορμαλ οπότε ισως θελει δεν έφτανε το αεριο για να λειτουργήσει η τουρμπινα και μου το πεταγε. Παντως ο δείκτης δεν μου έδειχνε ότι είχα αδειάσει έδειχνε 2 κουτάκια απο τα 10. Τεσπα θα περάσω και μια για σίγουρα απο το συνεργείο αυριο
Aris123

Δημοσιευσεις: 9

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες