Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

DIY

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: DIY

Δημοσίευσηαπό patrinos » Παρ 28 Σεπ, 2012 10:13

sakis έγραψε:
patrinos έγραψε:
http://www.autogasgroup.gr/product_info ... ducts_id=8

ενταξει, 170 χωρις φπα και χωρις τεποζιτο. :^o δηλαδη κοντα 300 ευρω.

Επειδή θα κάνεις την εγκατάσταση μόνος σου και θα γλιτώσεις τα εργατικά, θα σου πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ένα πιο επώνυμο κιτ. Το συγκεκριμένο σαιτ είναι από τα πιο φτηνά που έχω δει μέχρι στιγμής, αλλα είναι Θεσσαλονίκη οπότε αν είσαι Αθήνα πρέπει να υπολογίσεις τα μεταφορικά, που στην περίπτωση της δεξαμενής είναι αρκετά λόγω βάρους και όγκου. Για δεξαμενές δες κι εδώ:
http://www.tmshellas.gr

κατι πιο επωνυμο εχω κι εγω στο μυαλο μου, να δωσω κανα 500αρικο...

και να εχω τη δυνατοτητα αν ολα πανε στραβα να παω σε καποιον επισημο εγκαταστατη για ρυθμισεις.

τα μεταφορικα δεν ειναι θεμα. με πρακτορειο μεταφορων αποκλειεται να πανε πανω απο 10 ευρω. και ειμαι πατρα.
patrinos

Δημοσιευσεις: 11

Re: DIY

Δημοσίευσηαπό patrinos » Τρί 02 Οκτ, 2012 08:18

χτες ειχα μια πολυ διασκεδαστικη συζητηση με εναν εγκαταστατη.

αφου μου εδωσε τιμη για εγκατασταση, 1200 ευρω, τον ρωτησα αν μπορει να μου πουλησει το κιτ και να το βαλω μονος μου.μου ειπε τα εξης

-μην νομιζεις οτι θα κερδισεις τιποτα σπουδαιο, 200 ευρω ειναι το κοστος εγκαταστασης.

-δεν μπορω να στο πουλησω σε τιμη χοντρικης, θα στο πουλησω λιανικη, χωρις εγγυηση, δεν δινω πιστοποιηση για κτεο, και αν θες να ξερεις, δεν αισθανομαι καλα να αφησω να κυκλοφορει μια βομβα στους δρομους. δεν μπορει ενας ερασιτεχνης να κανει σωστη εγκατασταση, εμας μας πηρε 2 χρονια για να μαθουμε να κανουμε σωστη δουλεια.

-ενταξει, αν επιμενεις 700 ευρω κανει.

λοιπον, καταρχην στο νετ εχω βρει τιμη 500, αλλα ακομη και 700, συν 200 το κοστος εγκαταστασης, δεν κανει τα 1200 που μου ζητησε αρχικα. υστερα, ποιος ξερει ποσες "βομβες" κυκλοφορουν στους δρομους απο τα πρωτα 2 χρονια που μαθαινε στου κασιδη το κεφαλι....

=)) =)) =))
patrinos

Δημοσιευσεις: 11

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 34 επισκέπτες