Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 28 Σεπ, 2012 10:10

steliosthem έγραψε:... αλλα δεν μπορει να εχουν μπερδεψει ολοι το φυσικο αεριο με το υγραεριο κινησης.

Απο τους γελοιους τους δημοσιογραφισκους που δουλευουν μονο με copy-paste, που μονο με μαστιγα μπορει κανεις να τους χαρακτιρησει και το μονο που εχουν να προσφερουν ειναι ''υπηρεσιες'' προς ορισμενους, μονο ανακριβιες και δολοπλοκία μπορεις να περιμενεις.
Οπως το ειχαν μπερδεψει και παλιοτερα (το φυσικο - με το υγραεριο) μαλλον ετσι εκαναν αλλη μια φορα. Μαλλον παμε για νεο ρεκορ παραπληροφορησης... :lol: :lol: :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό fotis » Παρ 28 Σεπ, 2012 10:39

Δεν ξέρω τι λέτε για "παραπληροφόρηση, δημοσιογραφίσκους" κλπ, αλλά όταν δούμε στην αντλία τη νέα τιμή τότε να δούμε τι θα λέμε.
Έχουμε βρει την εύκολη λύση να μας φταίνε πάντα οι δημοσιογράφοι.
Μας έφταιγαν όταν έλεγαν ότι θα μπούμε στο ΔΝΤ και τους βρίζαμε για τις π@π@ρι#ς που έγραφαν, μας έφταιγαν όταν έλεγαν για "κούρεμα" και αναδιάρθρωση χρέους και τους βρίζαμε (άλλωστε η τότε υπουργάρα μας των Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είχε χαρακτηρίσει "καταστροφική" μια αναδιάρθρωση), τους βρίζουμε για όλα τα δεινά μας και αυτοί που πραγματικά φταίνε μένουν στο απυρόβλητο.
Αν δεν το έχουμε καταλάβει, μας έχουν βάλει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας για να καταφέρνουν και να περνάνε ότι θέλουν.
- Πριν 1,5-2 χρόνια μας έφταιγαν οι φορτηγατζήδες που είχαν κλειστό επάγγελμα. Όλοι τους βρίζαμε. Άνοιξε το επάγγελμά τους αλλά προκοπή δεν είδαμε οι υπόλοιποι.
- Πριν 1,5 χρόνο μας έφταιγαν οι ταξιτζήδες. Όλοι τους βρίζαμε.
Έχει απαξιωθεί η (αδίκως υψηλή) τιμή της άδειας αλλά προκοπή δεν είδαμε οι υπόλοιποι.
- Μας έφταιγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι για τα προνόμια που είχαν. Όλοι τους βρίζαμε.
Παίρνουν ψίχουλα πλέον αλλά προκοπή δεν είδαμε οι υπόλοιποι.
Κόβουν πολυτεκνικά και τριτεκνικά επιδόματα, επιδόματα και παροχές αναπηρίας, χτυπάνε ανάπηρους, γέρους, παιδιά αλλά εμάς μας φταίνε οι δημοσιογράφοι.

Ας δούμε κάποια στιγμή ποιοί φταίΜε πραγματικά για όλα αυτά, ας κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά ας βρίσουμε όποιον θέλουμε.

Δε θέλω να μέμψω κανένα συμφορουμίτη, αλλά δε μπορώ να ακούω και να διαβάζω κάθε μέρα ότι φταίνε όλοι οι άλλοι. Όσο και να χτυπάμε το σαμάρι, ο γάιδαρος δεν πονάει.

Περαστικά μας,

ένας "προνομιούχος" δημόσιος υπάλληλος με τρία πολύ μικρά παιδιά και καθαρό μισθό 747,90€ με όλα τα επιδόματα
fotis

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό chrid » Παρ 28 Σεπ, 2012 10:57

δυστυχώς τα άρθρα που επιβεβαιώνουν την αύξηση πληθαίνουν καθημερινά
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 37&catid=3 #-o :thumbdown:
SEAT LEON 1.6 ΜΟΝ.2003 ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ BRC 4ης ΓΕΝΙΑΣ
Άβαταρ μέλους
chrid

Δημοσιευσεις: 57

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 28 Σεπ, 2012 11:03

fotis έγραψε:...

Νομιζα οτι ημουν κατανοητος. Αν σε φωτογραφιζει λυπαμαι, αυτα εχει η ζωη. Απο την αλλη αν εισαι δημοσιογραφος με @ρδια που δουλευει πραγματικα για τον πολιτη, μπραβο σου.
Την οποια αποψη απεκτησα για ορισμενους δημοσιογραφους, κτίστηκε με το χρονο και οχι...προχθες φιλε μου. Αλλωστε με επιβεβαιώνουν καθημερινά για του λογου το αληθες και για το τι εστι ''βερικοκο''.

Και αν θες να μαθεις, στα ιδια σκατα (δημοσιο) κολυμπάμε...
Ενας προνομιούχος...
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό anestis3 » Παρ 28 Σεπ, 2012 11:16

φίλε Φώτη , οι δημοσιογράφοι είναι κάτι το ξεχωριστό από αυτό που αναφέρεις . Οι δημοσιογράφοι είναι το όργανο αυτών που θέλουν να μας βάλουν να τσακωνόμαστε μεταξύ μας . Οι δημοσιογράφοι με την πλύση εγκεφάλου που κάνουν σε στρέφουν εναντίον του συμπολίτη σου . Αυτοί είναι που κάθε φορά που μία κοινωνική ομάδα αντιδρά , σπεύδουν να την κατακρίνουν με τη λογική του "πολλά έπαιρνες,καλά σου κάνουν τώρα και σου κόβουν λεφτά,πως τολμάς και απεργείς τώρα και ταλαιπωρείς τον κόσμο" . Αυτοί είναι φίλε που έστρεψαν τον κόσμο και εναντίον σου και εναντίον του φορτηγατζή και εναντίον του ταξιτζή . Και αυτοί είναι που τρομοκρατούν τον κόσμο βομβαρδίζοντάς τον κάθε μέρα με σενάρια καταστροφής έτσι ώστε να δεχθεί αδιαμαρτύρητα τα όσα μέτρα του φορτώνουν . Οπότε μη τους βάζεις σε παρακαλώ στο ίδιο καζάνι με όλους ... (Προφανώς δεν αναφέρομαι σε όλους τους δημοσιογράφους , αναφέρομαι στην πλειοψηφία της "ελίτ" δημοσιογραφίας και όχι στα παιδάκια που οργώνουν τους δρόμους και ξενυχτάνε με μια πένα για να πάρουν με το ζόρι 500 κ 600 ευρώ από τους mediaρχες).
Στο θέμα μας τώρα , νομίζω οτι πρέπει να βρει κάποιος την 'περίφημη' αυτή οδηγία που μιλάει για την αναλογία 1/2 στην τιμή υγραερίου/βενζινης . Αν δεν υπάρχει τότε όσο κλέφτες είναι αυτοί που θέλουν να εφαρμόσουν αυτή την αύξηση , τόσο είναι και οι εγκαταστάτες που έχουν φάτσα κάρτα στα σαιτ τους την "οδηγία" αυτή για εφησυχασμό .
anestis3

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό fotis » Παρ 28 Σεπ, 2012 11:17

Αγαπητέ astragjtg,
το ότι έγραψα ακριβώς κάτω από τη δική σου δημοσίευση ΔΕ σημαίνει ότι τα γραφόμενα μου αφορούν εσένα ή μόνο εσένα.
Σε καμία περίπτωση δεν έβγαλα έξω από όσα έγραψα τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι επικροτώ τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η δημοσιογραφία στη χώρα μας.
Απλά, ήθελα να επισημάνω ότι για όσα περνάμε ΔΕ μας φταίνε οι δημοσιογράφοι.
Φυσικά ότι γράφω το γράφω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Να ξέρεις ότι αν μπορούσε να ακουστεί ο γραπτός λόγος, όσα γράφω θα ακούγονταν χαμηλόφωνα, με ηρεμία χωρίς καμία οξύτητα ή επιθετικότητα.

Ζητώ συγγνώμη για την εκτός θέματος δημοσίευση και για να την κάνω εντός θέματος να προσθέσω ότι η επιβάρυνση στην τιμή λίτρου μετά την αύξηση του ΕΦΚ θα είναι περίπου 0,25€.
fotis

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό savvas31 » Παρ 28 Σεπ, 2012 11:32

Παιδιά ηρεμία.
Αν το ψάξετε λιγάκι ο πράγμα δεν ε΄χει ξεκαθαρίσει ακόμη.
Άλλες πηγές μιλούν για εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης με το φυσικό αέριο και όχι του κίνησης .
Άλλες πάλι μιλούν για το υγραέριο κίνησης.
Περιμένετε να δούμε τι θα βγει οριστικά.....+

Υπομονή λοιπόν έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι απλά θα πορευτούμε και όπου μας βγάλει.

Τώρα όσοι έχουν κάνει απόσβεση έχει καλώς όσοι το σκέφτονται να βάλουν απλά θα κάνουν αργότερα απόσβεση και θα δουν αν τους συμφέρει μετά την αύξηση.( σε αυτή την κατηγορία ανήκω και εγώ).
NISSAN XTRAIL 2.5 2005 ME ICOM JTG
savvas31

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 28 Σεπ, 2012 11:33

Καλημερα σε ολους

Δυστυχως μολις πριν λιγο ακουσα καποιον συνδικαλιστη πρατηριουχων στη νετ οτι συμφωνα με σεναρια η τιμη του υγραεριου θα παει απο 1.15 στην καλυτερη εως 1,25 στη χειροτερη.αυτα μενει να συμφωβηθουν και να ψηφιστουν.
Προσωπικα ειμαι αηδιασμενος μιας και εβαλα το συστημα πριν απο 2 μηνες και παντου μα παντου μου ελεγαν η διαβαζα οτι δηθεν υπαρχει ευρωπαικη οδηγια για την τιμη του υγραεριου.ηταν μια φουσκα ενα ψεμμα που εσκασε στα μουτρα μας.να υποθεσω οτι καποιοι τεχνιεντος δεν ανεφεραν οτι τιποτα δε σιγουρευει την τιμη του υγραεριου για να εκμεταλλευτουν οικονομικα τον ελληνα.
Αν καποιος εχει γραμμενη την οδηγια παρακαλω σα την επισυναψει εδω να τη διαβασουμε καιμεις
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 28 Σεπ, 2012 11:34

fotis έγραψε:Αγαπητέ astragjtg,
το ότι έγραψα ακριβώς κάτω από τη δική σου δημοσίευση ΔΕ σημαίνει ότι τα γραφόμενα μου αφορούν εσένα ή μόνο εσένα.
Σε καμία περίπτωση δεν έβγαλα έξω από όσα έγραψα τον εαυτό μου και σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι επικροτώ τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η δημοσιογραφία στη χώρα μας.
Απλά, ήθελα να επισημάνω ότι για όσα περνάμε ΔΕ μας φταίνε οι δημοσιογράφοι.
Φυσικά ότι γράφω το γράφω χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Να ξέρεις ότι αν μπορούσε να ακουστεί ο γραπτός λόγος, όσα γράφω θα ακούγονταν χαμηλόφωνα, με ηρεμία χωρίς καμία οξύτητα ή επιθετικότητα.

Ζητώ συγγνώμη για την εκτός θέματος δημοσίευση και για να την κάνω εντός θέματος να προσθέσω ότι η επιβάρυνση στην τιμή λίτρου μετά την αύξηση του ΕΦΚ θα είναι περίπου 0,25€.

αν γίνει το σενάριο - διαρροή πραγματικότητα αν όμως τα πρατήρια - διανομείς ρίξουν το τρελό ποσοστό κέρδους τους 30-35 λεπτά τότε θα υπάρχει μια τιμή γύρω στο ευρώ σαν την ΔΑΝΙΑ που έλεγε ο ΧΑΖΟΓΑΠ
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Παρ 28 Σεπ, 2012 11:41

Φιλε Φωτη, δεν εχω τιποτα να χωρίσω με με κανεναν απο εδω μεσα. Ισα ισα που μαθαίνουμε ενα σωρο πραγματα. Εγω δεν ειπα πουθενα οτι φταινε οι δημοσιογραφοι για οτι περναμε ουτε και υπονοουσα κατι τετοιο(φταιμε ολοι και κανενας.. :lol: ), αλλα πρεπει επιτελους να κανει ο καθενας την δουλεια του σωστα σε αυτη τη χωρα και να μη γινεται φερέφωνο.

Βασιλης :)
Άβαταρ μέλους
astragjtg

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες