Μάλλον αυτός δουλεύει εμάς.. τέλος πάντων δεν γίνεται να ρίχνεις την βενζίνη επειδή την έριξε ο διπλανός και το αέριο να το ανεβάζεις. είναι ανέκδοτο. τέλος πάντων κακό του κεφαλιού του.
Καλημερα, Πηγα να γεμισω καποτε σε αυτο το πρατηριο στην Βουλα και τον ρωτησα γιατι ειναι τοσο ακριβος . Εχω βαλει ακριβο συστημα και δεν δινω σημασια σε λιγα σεντσ διαφορα, θα δεις την διαφορα στα χιλιομετρα ... ηταν η απαντηση. (καμια διαφορα στα χιλιομετρα) .Τα συμπερασματα δικα σας.
Το ξέρω ρε φιλέ και δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να σπάσει αυτό.. από τα σπατα μέχρι τον αλιμο μια τιμή..πιο κέντρο αθηνα κάτι γίνεται από ανταγωνισμό αλλά δυστυχώς τους φτηνούς τους ξέρουν οι λίγου.. μόλις τώρα γέμισε πάντως στην βούλα από την πετρογκαζ. τουλάχιστον να έχει καλό μείγμα και όχι του αλιμου.
Γιατι δεν κανετε αυτο που κανω εγω; Παροτι μενω κοντα στον αλιμο προτιμω να παω να γεμισω στο ρεντη και στην αθηνα που υπαρχουν πρατηρια με κατω απο 0,85 λεπτα το λιτρο. Ας κανω χιλιομετρα, ας χανω χρονο, αλλα δεν εχω αλλο τροπο αντιδρασης. Γιατι δεν κανετε το ιδιο να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει; Αν λετε "ποιος παει τωρα εκει.." το χασαμε το παιχνιδι.
Το πρατήριο της aegean που είναι διπλά στον Σκλαβενίτη στα βλάχικα έβαλε ταμπέλα ότι θα βάλει υγραέριο. καλό είναι να ανοίγουν καινούργια πρατήρια αλλά καλύτερο θα είναι να πέσει η τιμή.. αναμένουμε για νέα..