Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κοψίματα εν κινήση

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Κοψίματα εν κινήση

Δημοσίευσηαπό tleo » Σάβ 29 Σεπ, 2012 12:25

Άλλαξε και τα μπουζί σου με τα LPG της Bosch , FR KI 332 S για το αμάξι σου θα δεις σοβαρή διαφορά και θα προστατέψεις τους πολαπλασιαστές σου[/quote]

Άλλαξα μπουζί και μπουζοκαλωδια αλλα τα ίδια μου κάνει πάλι. Τα μπουζί που μου έβαλε είναι BOSCH platin-iridium αλλα δεν βλέπω πουθενά να γράφουνε LPG. Παίζει να είναι απλά;;
HYUNDAI ACCENT 1.3 2005 - ZAVOLI ΜΕ ΑΕΡΙΟΥΧΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
tleo

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό mastapiani » Σάβ 29 Σεπ, 2012 18:43

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω τις τελευταιες 3 μερες . Αυτοκινητο Αλφα Ρομεο 146 ts 167000 χλμ , 3000 με υγραεριο . Εγκεφαλος europegas. Μουλαρωνει το αμαξι και κοβει το γκαζι . Μπουζι πριν 500χλμ αλλαγμενα τα μαμα της αλφα ( ειναι ιριδιου τα οχταμπουζα) . Για πολλαπλασιαστες μου ειπε ο εγκαταστατης αλλα πρωτα να το παρακολουθησω :-?
xsara picasso 1.8
alex optima nano
mastapiani

Δημοσίευσηαπό mastapiani » Κυρ 30 Σεπ, 2012 18:05

mastapiani έγραψε:Το ιδιο προβλημα εχω και εγω τις τελευταιες 3 μερες . Αυτοκινητο Αλφα Ρομεο 146 ts 167000 χλμ , 3000 με υγραεριο . Εγκεφαλος europegas. Μουλαρωνει το αμαξι και κοβει το γκαζι . Μπουζι πριν 500χλμ αλλαγμενα τα μαμα της αλφα ( ειναι ιριδιου τα οχταμπουζα) . Για πολλαπλασιαστες μου ειπε ο εγκαταστατης αλλα πρωτα να το παρακολουθησω :-?

Επισης σημερα το πρωι σε κρυο μοτερ και εκκίνηση με βενζινη μου εκανε σκασιματα . Το φαινομενο του γονατισματος το εκανε ξανα στο υγραεριο . Ειναι σαν καπιοιο τεραστιο χερι να εχει πιασει το αμαξι και να μη το αφηνει με τιποτα να επιταχυνει και ξαφνικα να το αφηνει και το οχημα εκτινασεται εμπρος. Εχει κανεις ιδεα τι να παιζει ;
xsara picasso 1.8
alex optima nano
mastapiani

Δημοσίευσηαπό antonis132 » Κυρ 30 Σεπ, 2012 21:08

mastapiani έγραψε:
mastapiani έγραψε:Το ιδιο προβλημα εχω και εγω τις τελευταιες 3 μερες . Αυτοκινητο Αλφα Ρομεο 146 ts 167000 χλμ , 3000 με υγραεριο . Εγκεφαλος europegas. Μουλαρωνει το αμαξι και κοβει το γκαζι . Μπουζι πριν 500χλμ αλλαγμενα τα μαμα της αλφα ( ειναι ιριδιου τα οχταμπουζα) . Για πολλαπλασιαστες μου ειπε ο εγκαταστατης αλλα πρωτα να το παρακολουθησω :-?

Επισης σημερα το πρωι σε κρυο μοτερ και εκκίνηση με βενζινη μου εκανε σκασιματα . Το φαινομενο του γονατισματος το εκανε ξανα στο υγραεριο . Ειναι σαν καπιοιο τεραστιο χερι να εχει πιασει το αμαξι και να μη το αφηνει με τιποτα να επιταχυνει και ξαφνικα να το αφηνει και το οχημα εκτινασεται εμπρος. Εχει κανεις ιδεα τι να παιζει ;

το εβγαλες μια καρτα καυσαεριων σε υγραεριο mode να δεις τι παιζει πλουσιο-φτωχο μειγμα
antonis132

Δημοσιευσεις: 480

Δημοσίευσηαπό dathens » Κυρ 30 Σεπ, 2012 21:39

tleo έγραψε:Άλλαξε και τα μπουζί σου με τα LPG της Bosch , FR KI 332 S για το αμάξι σου θα δεις σοβαρή διαφορά και θα προστατέψεις τους πολαπλασιαστές σου

Άλλαξα μπουζί και μπουζοκαλωδια αλλα τα ίδια μου κάνει πάλι. Τα μπουζί που μου έβαλε είναι BOSCH platin-iridium αλλα δεν βλέπω πουθενά να γράφουνε LPG. Παίζει να είναι απλά;;[/quote]

Λογικά αυτα ειναι δεν ησουν μπροστά ; Δεν σου εδωισε τα κουτιά με τα παλια ; Αν έχεις τα κουτιά θα δεις πια έβαλε !!

Δες αν δουλεύουν τα μπεκ της βενζίνης σωστα , αν ναι κάτι άλλο ειναι μπεκ υγραεριου , κακη ρύθμιση , τι μπεκ αερίου έχει rail ή injection ?
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό tleo » Δευτ 01 Οκτ, 2012 00:22

dathens έγραψε:
tleo έγραψε:Άλλαξε και τα μπουζί σου με τα LPG της Bosch , FR KI 332 S για το αμάξι σου θα δεις σοβαρή διαφορά και θα προστατέψεις τους πολαπλασιαστές σου

Άλλαξα μπουζί και μπουζοκαλωδια αλλα τα ίδια μου κάνει πάλι. Τα μπουζί που μου έβαλε είναι BOSCH platin-iridium αλλα δεν βλέπω πουθενά να γράφουνε LPG. Παίζει να είναι απλά;;

Λογικά αυτα ειναι δεν ησουν μπροστά ; Δεν σου εδωισε τα κουτιά με τα παλια ; Αν έχεις τα κουτιά θα δεις πια έβαλε !!

Δες αν δουλεύουν τα μπεκ της βενζίνης σωστα , αν ναι κάτι άλλο ειναι μπεκ υγραεριου , κακη ρύθμιση , τι μπεκ αερίου έχει rail ή injection ?[/quote]

Τα κουτιά απο τα μπουζί τα έχω, γράφουν iridium-platin αλλα πουθενα δεν γράφουν LPG. Στην βενζίνη δεν έχω πρόβλημα, μόνο στο υγραέριο μου το κάνει. Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες rail ή injection, δεν ξέρω τι απο τα δυο έχω. Αύριο ή μεθαύριο θα πάω για να δοκιμάσω πολλαπλασιαστή κι αν δεν είναι ούτε απο εκεί τότε πάω για μπεκ,προγραμματισμό ή ότι άλλο βγει. Για να δούμε...
HYUNDAI ACCENT 1.3 2005 - ZAVOLI ΜΕ ΑΕΡΙΟΥΧΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
tleo

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 02 Οκτ, 2012 14:46

δες αν γραφουν στο κουμπωμα FRKI332S
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό mastapiani » Τετ 03 Οκτ, 2012 17:53

Μαλλον σε χαλασμενο λ οφειλεται το δικο μου προβλημα .
xsara picasso 1.8
alex optima nano
mastapiani

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Σάβ 27 Οκτ, 2012 14:20

τελικα τα κοψιματα τα κανει και σε βενζινη, τι μπορει να ειναι? σημερα αλλαξα μπουζι.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό paul » Σάβ 27 Οκτ, 2012 23:57

δυστυχως εμενα τα κοψιματα συνεχιζει να τα κανει υστερα απο 1300 χλμ με υγραεριο.το πηγα 3 φορες στον εγκαταστατη κ σαυτον δεν τα εκανε.του εξηγησα τι γινετε κ μου ελεγε οτι δεν φταιει το υγραεριο αλλα μπορει κατι ηλεκτρικο.του ειπα μηπως φταιει το μιγμα πλουσιο-φτωχο κ μου ειπε οτι ο εγκεφαλος του υγραεριου ρυθμιζετε αυτοματα απο του αμαξιου.μπορει καποιος αλλος εγκαταστατης να το δει το αμαξι μου,κ αν ναι να το ρυθμισει αν θελει?
skoda οctavia 4 gt με zavoli αεριου ψεκασμου χωρις λαδιερα
paul

Δημοσιευσεις: 46

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 66 επισκέπτες