Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό stkamos » Τετ 03 Οκτ, 2012 23:42

samspade έγραψε:Μαγκες τα πραγματα είναι πολύ απλα φτάνει να το παρουμε αποφαση.Μας ποιασανε κορόιδα και τελειωσε το παραμύθι οσοι βαλαν υγραέριο και έχουν προλάβει να κάνουν αποσβεση καλώς κατι γλιτώσαν όσοι βάλαν προσφατα τον ήπιαμε πετρελαιο.Τουλαχιστον να καταλάβουν αυτοι που τώρα ψαχνοντα να μην πέσουν στη λουμπα και βαλουν!!Δεν συμφερει πλεον σταματήστε κάποιο να αποπροσανατολίζεται τον κόσμο με ψευτικες δηλώσεις και υποσχέσεις αν γίνει η αρχή και πάρει την ανηφόρα και το υγραέριο τελιωσαμε!!! Οσάκις η τιμή του ήταν στο περιπου το μισό της βενζίνης σύμφερε ΩΡΙΑΚΑ Τωρα όμως αν γίνουν όλα αυτά ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!! ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΩΝ!

Εμεις οι καποιοι, ειμαστε επισημο σωματειο.Εσυ ποιος εισαι επωνυμα θα μας πεις;Οταν λες τετοιες ανακριβειες να βαζεις το ονομα σου.Σταματα λοιπον να αποπροσανατολιζεις εσυ τον κοσμο.Λαθος τροπο διαλεξες να βγαλεις μεροκαματο.
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό sdaoulas » Τετ 03 Οκτ, 2012 23:54

εγω παιδες το εβαλα πριν απο 2+ χρονια. Εβαλα ακριβο συστημα ICOM JTG (1900€). Ευτυχως το εχω κανει αποσβεση απο το Πασχα 2012. Διαβαζω ολες αυτες τις μερες τα σεναρια αυτα και ειλικρινα εχω διαφορα συναισθηματα. Προς το παρων εγω δεν πιστευω τιποτα, αν δεν ακουσω κατι επισημο. Θυμαμαι που οταν εβαλα το αεριο Ιουλιο 2010 για ενα πραγμα ειχα μετανιωσει, το οτι δεν το εβαλα πιο νωρις. Και αυτο λεω σε οσους σκεφτονται να βαλουν.
fly...
Άβαταρ μέλους
sdaoulas

Δημοσιευσεις: 63

Δημοσίευσηαπό john600 » Πέμ 04 Οκτ, 2012 01:05

MK20G250AIR2 έγραψε:
john600 έγραψε:τελικα με οσα γραφονται εδω το καλυτερο θα ειναι να κλεισει αυτο το θεμα!!ο καθενας λεει το μακρθ του και το κοντο του..μολις και αμα γινει τελικως η εξισωση του φορου να ξαναμιλησουμε για το αν τελικα ευνοουμαστε απο το υγραεριο ή οχι!!!

Διαφωνώ κάθετα αγαπητέ μου.
Όσα γράφονται σε αυτή την ενότνητα δεν είναι το κοντό και το μακρύ κανενός. έχουμε κάνει μια επένδυση για λόγους οικονομίας, από το υστέρημά μας, με ρίσκο μάλιστα για την μηχανή του αυτοκινήτου μας (πιθανότητα καμμένων βαλβίδων) και βλέπουμε ότι αυτή η επένδυση πάει στον γάμο του καραγκιόζη, ειδικά για όσους έχουν δεν έχουν κάνει απόσβεση εγκατάστασης.
Τέλος, αν μιλούσαμε για το κοντό και το μακρύ μας, το θέμα θα ήταν ακόμη πιό σοβαρό.

και εγω ειμαι μεσα σε αυτους που το εβαλαν τον τελευταιο μηνα..και το χαιρομαι καθημερινα..γι'αυτο θελω να σταματησει να γραφει οποιος δεν ξερει τι θα γιναι και ειδικα κατι νουμερα σαν τιμη 1.20!!
hyundai atos 1100 bardolini 65000 χλμ
john600

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Πέμ 04 Οκτ, 2012 13:51

stkamos έγραψε:
MK20G250AIR2 έγραψε:
john600 έγραψε:τελικα με οσα γραφονται εδω το καλυτερο θα ειναι να κλεισει αυτο το θεμα!!ο καθενας λεει το μακρθ του και το κοντο του..μολις και αμα γινει τελικως η εξισωση του φορου να ξαναμιλησουμε για το αν τελικα ευνοουμαστε απο το υγραεριο ή οχι!!!

Όσα γράφονται σε αυτή την ενότνητα δεν είναι το κοντό και το μακρύ κανενός. έχουμε κάνει μια επένδυση για λόγους οικονομίας, από το υστέρημά μας, με ρίσκο μάλιστα για την μηχανή του αυτοκινήτου μας (πιθανότητα καμμένων βαλβίδων) και βλέπουμε ότι αυτή η επένδυση πάει στον γάμο του καραγκιόζη, ειδικά για όσους έχουν δεν έχουν κάνει απόσβεση εγκατάστασης.
Τέλος, αν μιλούσαμε για το κοντό και το μακρύ μας, το θέμα θα ήταν ακόμη πιό σοβαρό.

Φιλε δεν κινδυνευει καμία επενδυση σου και να εισαι σιγουρος οτι παντα θα φευγεις χαμογελαστος απο τα πρατηρια.Μια τεραστια παρεξηγηση ειναι ολο αυτο που εχει γινει.Συνομιλω συνεχως με δημοσιογραφους απο το πρωι και αυτο που εισπρατω ειναι οτι πεσαν θυματα παραπληροφορησης..Απο αυριο πιστευω οτι και τα ΜΜΕ θα αρχισουν να ξεκαθαριζουν την κατασταση.Στην ουσια δεν πολεμαμε κανενα υπουργειο και κανενα ΔΝΤ.Μια μπαρουφα καποιων πολεμαμε.

Alfa Gas
Καμουλακος Σταυρος

Αγαπητε κε Καμουλακο
Ειμαι κι εγω - θέλω να πιστευω - ενας τυχερος που εβαλα υγραεριο μολις πριν απο 2 βδομαδες.Κι επειδη δεν θελω να δεχθω το γεγονος οτι ΙΣΩΣ να την πατησα με μια επικειμενη αυξηση της τιμης του υγραεριου , ηθελα να σας ρωτησω το εξης : Δυστηχως δεν εχω δει κανενα ΜΜΕ να ανασκευαζει τα λεγομενα του μεχρι τωρα.Εχετε καποια νεοτερη πληροφορηση ?
Οσον αφορα αυτο που λετε οτι πολεμαμε μια μπαρουφα "καποιων" , τι εννοειτε ?
Σιγουρα οχι τους δημοσιογραφους , γιατι αυτοι δεν κανουν μπαρουφες αθελα τους , αλλα οτι λενε ειναι και θελημενο και οργανωμενο και προσχεδιαμενο.
SEATIBIZA05

Δημοσιευσεις: 26

Δημοσίευσηαπό stkamos » Πέμ 04 Οκτ, 2012 14:28

SEATIBIZA05 έγραψε:
stkamos έγραψε:
MK20G250AIR2 έγραψε:

Φιλε δεν κινδυνευει καμία επενδυση σου και να εισαι σιγουρος οτι παντα θα φευγεις χαμογελαστος απο τα πρατηρια.Μια τεραστια παρεξηγηση ειναι ολο αυτο που εχει γινει.Συνομιλω συνεχως με δημοσιογραφους απο το πρωι και αυτο που εισπρατω ειναι οτι πεσαν θυματα παραπληροφορησης..Απο αυριο πιστευω οτι και τα ΜΜΕ θα αρχισουν να ξεκαθαριζουν την κατασταση.Στην ουσια δεν πολεμαμε κανενα υπουργειο και κανενα ΔΝΤ.Μια μπαρουφα καποιων πολεμαμε.

Alfa Gas
Καμουλακος Σταυρος

Αγαπητε κε Καμουλακο
Ειμαι κι εγω - θέλω να πιστευω - ενας τυχερος που εβαλα υγραεριο μολις πριν απο 2 βδομαδες.Κι επειδη δεν θελω να δεχθω το γεγονος οτι ΙΣΩΣ να την πατησα με μια επικειμενη αυξηση της τιμης του υγραεριου , ηθελα να σας ρωτησω το εξης : Δυστηχως δεν εχω δει κανενα ΜΜΕ να ανασκευαζει τα λεγομενα του μεχρι τωρα.Εχετε καποια νεοτερη πληροφορηση ?
Οσον αφορα αυτο που λετε οτι πολεμαμε μια μπαρουφα "καποιων" , τι εννοειτε ?
Σιγουρα οχι τους δημοσιογραφους , γιατι αυτοι δεν κανουν μπαρουφες αθελα τους , αλλα οτι λενε ειναι και θελημενο και οργανωμενο και προσχεδιαμενο.

Η πληροφορηση που εχουμε απο το ιδιο το υπουργειο,ειναι οτι δεν στεκει τιποτα απο αυτα που ακουστηκαν στα καναλια.Μπαρουφα δεν ειναι σιγουρα....απλα χωρις στοιχεια δεν μπορω να το αναφερω αλλιως.Τα μμε απο οτι βλεπεις εχουν σταματησει να αναφερονται στην αυξηση.Τωρα γιατι δεν ανασκευαζουν την ειδηση,ειναι ενα ερωτηματικο για ολους.
Άβαταρ μέλους
stkamos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό christoi » Πέμ 04 Οκτ, 2012 17:25

Τελικά αποδεικνύεται ότι ξύπνησε κάποιος μια μέρα, άκουσε από γνωστό του ότι έβαλε υγραέριο, θύμωσε επειδή το δικό του ήταν ευαίσθητο και δεν έπαιρνε, και ατυχήσαμε να είναι δημοσιογραφίσκος και να μην έχουν κάτι καλύτερο για εκείνη την μέρα.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό chrisd » Πέμ 04 Οκτ, 2012 17:38

Λιγο αυτα που ακουγονται για αυξηση στον ΕΦΚ του υγραεριου λιγο κατι ασχετοι(αρκετοι θα ελεγα)εγκαταστατες που με λαθος ρυθμισεις καταστρεφουν μοτερ και ο κοσμος εχει αρχισει να το σκεφτεται αρκετα.
Εχω αρκετους γνωστος που δεν βαζουν αεριο επειδη εχουν ακουσει οτι καιει βαλβιδες.φυσικα και δεν επιρεαζω κανεναν μην μου πουν μετα εσυ φταις.
Οταν ειχα βαλει εγω αεριο ηταν σε ολη την Ελλαδα 7 εγκαταστατες με νομιμη αδεια λειτουργιας.μεσα σε 2 χρονια οι 7 γινανε 700-1000.
που θελω να καταληξω,οτι αρκετος κοσμος πανε σαν τα προβατα σε οποιον εγκαταστατη τους δωσει την καλυτερη τιμη αδιαφορωντας για την εμπειρια που εχει αυτος ο ανθρωπος πανω στον χωρο της μετασκευης.
Και ο αντιλογος,αρκετοι μετατρεπουν τα αμαξια τους τα οποια ειναι σε κακη κατασταση,ασυντηρητα,αλλος δεν ξερει ποτε εχει αλλαξει λαδια,διακενα βαλβιδων που δεν εχουν ελεγχθει ποτε,ελαστικα καρβουνο κτλ.
Ενα αλλο μεγαλο κοματι περιπου 1 στα 3 αυτοκινητα κυκλοφορει ανασφαλιστο εις γνωση των οδηγων και οποιον παρει ο χαρος.
Δυστηχως δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να επιβιωσουμε σαν χωρα με τα μυαλα που εχουμε.
Κατα τα αλλα ο ΕΦΚ μας φταιει,και οχι τα λαμογια που μας κυβερνανε.

Υ.Γ το πρωι το αεριο σε 3 πρατηρια στην Μαρκοπουλου 86,8 το μεσημερι 89,8 οποιος καταλαβε καταλαβε.Μπραβο στα παιδια.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 04 Οκτ, 2012 18:03

Ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο facebook της autogas Θεοδώρου που θέτει το θέμα σε άλλη βαση:

Δελτίο Τύπου GAS THEODOROU

Σε συνέχεια του προηγούμενου Δελτίου Τύπου όσο αφορά τις φημολογίες που κυριάρχησαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υποτιθέμενη αύξηση τιμής υγραερίου,
η εταιρία μας, GAS THEODOROU και το Δίκτυο της GAS SERVICE, ανακοινώνουν τα εξής:

Τις τελευταίες ημέρες, ήρθαμε σε επαφή με όλα τα Αρμόδια Υπουργεία και όλους τ
ους Αρμόδιους Φορείς, ζητώντας ενημέρωση περί του θέματος.

Από όλα τα Αρμόδια Υπουργεία (Οικονομίας, Ανάπτυξης κτλ) και όλους τους Αρμόδιους Φορείς (Τελωνείο, κτλ), δόθηκαν απόλυτες διαβεβαιώσεις πως το συγκεκριμένο θέμα δεν υφίσταται.

Ποτέ δεν τέθηκε το ζήτημα μονομερής αύξησης της τιμής του Υγραερίου, ποτέ δεν συζητήθηκε ενδεχόμενο μονομερής αύξησης της φορολογίας του Υγραερίου.

Όλοι οι αρμόδιοι που ήρθαμε σε επαφή, χαρακτήρισαν τις φήμες ανυπόστατες και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι το όλο θέμα αφορά μερίδα δημοσιογράφων οι οποίοι σκοπό είχαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν επίσημα προς τα Αρμόδια Υπουργεία, καθιστούν τον όλο προβληματισμό άκυρο, μιας η συγκεκριμένη φημολογία, πάσχει τόσο από οικονομική λογική όσο και από εισοδηματικά πλάνο.

Ως GAS THEODOROU εγγυόμαστε πως δεν υφίσταται καμία μονομερή αύξηση φόρου ή τιμής καυσίμου.
Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε πως δεν θα προκύψει αύξηση συνολικά, σε όλα τα καύσιμα.

Με έντονο προβληματισμό, παρακολουθούμε εδώ και ημέρες να μην γίνεται καμία αναφορά στην τιμή της βενζίνης. Η φημολογία που κυριαρχεί, μιλάει για αύξηση της τιμής του Υγραερίου, αλλά καμία αναφορά δεν γίνεται στην τιμή της Βενζίνης.

Μέσω αξιόπιστων πηγών, λάβαμε πληροφορίες που μιλούν για απόφαση αύξησης όλων των καυσίμων, σε βαθμό που να καθοριστεί η τελική τιμή της βενζίνης πάνω από 2,00€/λίτρο (έως και 2,20€/λίτρο).
Αυτό θα επιφέρει σαφώς και μια αύξηση της τιμής Υγραερίου, αναλογικά πάντα με τη βενζίνη, στο 50%.

Το τελικό συμπέρασμα που προκύπτει από όλες μας τις κινήσεις και τις έντονες ενέργειες που κάναμε με τους Αρμόδιους Φορείς, είναι πως αν τελικά προκύψει θέμα αύξησης φορολογίας, θα αφορά όλα τα καύσιμα, και όχι μονομερώς κάποιο συγκεκριμένο.

Διαβεβαιώνουμε επίσημα το ελληνικό κοινό για τα παραπάνω και ζητούμε την ψυχραιμία όλων ώστε να επανέλθει ξανά στις συνειδήσεις του κόσμου η διαβεβαίωση πως η μετατροπή του αυτοκινήτου τους σε Υγραεριοκίνητο, είναι μια εξασφαλισμένη κίνηση όσο αφορά την εξοικονόμηση που αυτή παρέχει, και πως η διαφορά τιμής Υγραερίου με Βενζίνη θα συνεχίσει να παραμένει στα ίδια επίπεδα που βρίσκεται εδώ και χρόνια, χωρίς καμία μα καμία περαιτέρω διαφοροποίηση.

Πιθανή αύξηση της Βενζίνης (πληροφορίες μιλούν για 2,20€/λίτρο) θα κάνει ακόμη πιο αναγκαία και συμφέρουσα τη μετατροπή των αυτοκινήτων σε Υγραεριοκίνητα, μιας και η εξοικονόμηση που θα προκύπτει από την διαφορά τιμής λίτρου Βενζίνης και λίτρου Υγραερίου, θα φθάνει το 1,10€/λίτρο (με 0,80€ που είναι σήμερα).
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό chrisd » Πέμ 04 Οκτ, 2012 18:11

Πιστευεται οτι λεει το υπουργειο?και για αλλα λεγανε οχι αλλα τελικα μας τον καρφωσαν και χωρις σαλιο.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Πέμ 04 Οκτ, 2012 18:16

maevius έγραψε:Δελτίο Τύπου GAS THEODOROU
Μέσω αξιόπιστων πηγών( :lol: :lol: :lol: ), λάβαμε πληροφορίες που μιλούν για απόφαση αύξησης όλων των καυσίμων, σε βαθμό που να καθοριστεί η τελική τιμή της βενζίνης πάνω από 2,00€/λίτρο (έως και 2,20€/λίτρο)(ρε admin, προσθεσε ενα εικονιδιο ακομα-εκεινο που κουνα το χερακι παλινδρομικα γιατι το χρειαζομαι απελπισμενα..).
Αυτό θα επιφέρει σαφώς και μια αύξηση της τιμής Υγραερίου, αναλογικά πάντα με τη βενζίνη, στο 50%.(και εδω τη φατσουλα που λεγαμε πριν)

Πιθανή αύξηση της Βενζίνης (πληροφορίες μιλούν για 2,20€/λίτρο) θα κάνει ακόμη πιο αναγκαία και συμφέρουσα τη μετατροπή των αυτοκινήτων σε Υγραεριοκίνητα, μιας και η εξοικονόμηση που θα προκύπτει από την διαφορά τιμής λίτρου Βενζίνης και λίτρου Υγραερίου, θα φθάνει το 1,10€/λίτρο (με 0,80€ που είναι σήμερα).

Πλεον τα μεγεθη της παραπληροφορησης και της παπαρολογιας εχουν ξεπερασει καθε μετρο, ασχετος την πηγη...
Και το αστειο της ιστοριας ειναι οτι οι εγκαταστατες προσπαθουν, υποτίθεται, να δειξουν σοβαροτητα...
Απο τον πανικο σας να δουμε τι αλλη μαλακια θα σκαρφιστειτε....
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες