stkamos έγραψε:Καληνυχτα σε ολους και κυριως στους συναδελφους, που ξερω τι ζημια εχουν παθει αυτη την στιγμη, απο μια φημη.Οι καταναλωτες δεν εχουν κατι να φοβουνται.Εμεις θα αργησουμε να επανελθουμε.Αν επανελθουμε.Καλο βραδυ σε ολους και παλι.
Αγαπητέ δυστυχώς ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε αυτό το ΣΑΠΙΟ κράτος ΔΕΝ υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.
Έξαλλου όλοι είμασταν υποψιασμένοι και περιμέναμε να γίνει κάποια στιγμή αυτό είτε αργά είτε γρήγορα. Φαίνεται οτι συμβαίνει γρήγορα.
Και βγαίνει ο συναδελφός σου, ο GAS THEODOROU και λέει οτι μίλησε με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ και του είπαν οτι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ΕΓΓΥΟΝΤΑΙ για αυτό. Δηλαδή για να καταλάβω αν γίνει τελικά εξισωθεί ο φόρος με το πετρέλαιο, με την εγγύηση που μου προσφέρει θα μου πληρώνει αυτός την διαφορά?? Αστεία πράγματα!
Εδώ έχουμε δεκάδες παραδείγματα που τα υπουργεία, οι κυβερνήσεις διαβεβαίωναν ΕΠΙΣΗΜΑ τον Ελληνικό λαό οτι "δεν θα παρθούν άλλα μέτρα", "αυτό είναι κόκκινη γραμμή" ή ενα σωρό άλλες μπαρούφες που τις έχουν καταπατήσει προκαλώντας τους πάντες. Θα κολήσουν στην εξίσωση φόρου του υγραερίου??? Αυτοί θέλουν χρήμα και θα κοιτάξουν να το πάρουν απο όπου μπορούν.
Η μήπως πιστεύετε θα μας σώσει οποιαδήποτε οδηγία απο την Ευρωπαική Ένωση? Τα περισσότερα μέτρα που έχουν παρθεί με το Μνημόνιο είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Σε μια οδηγία θα κολήσουν??
Συμβουλή μου λοιπόν, αντί να προσπαθείτε να πείσετε τους υποψήφιους αγοραστές (όπως εγώ), οτι ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (ενώ είμαι σίγουρος οτι γνωρίζετε οτι όντως ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ), συννενοηθείτε λοιπόν μεταξύ σας και κάντε ενέργειες προς το αρμόδιο υπουργείο ώστε να ΜΗΝ εφαρμοστεί κάτι τέτοιο.