Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

BRC σε Peugeot και λαδιέρα

BRC σε Peugeot και λαδιέρα

Δημοσίευσηαπό Vylker » Δευτ 08 Οκτ, 2012 11:22

καλημέρα,

Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ενα σύστημα BRC σε ενα Peugeot 206 Quicksilver, μετά απο ένα χρόνο πήγα να αλλάξω κάτι στη μηχανή και μου είπαν οτι απο το αέριο έχουν φθαρεί ( ? ) οι βαλβίδες, έτσι αναγκάστηκα να πληρώσω 100 ευρώ+ για να μου τις λειάνουν. Μίλησα με αυτόν που μου πέρασε το αέριο στο αμάξι και εκτός του οτι ήταν κατηγορηματικός οτι δεν έφταιγε το αέριο ήταν και κατηγορηματικός ότι το αμάξι ΔΕΝ χρειάζεται λαδιέρα. Η ερώτηση μου είναι, λαδιέρα χρειάζονται όλα τα αμάξια με σύστημα υγραερίου ή όντως κάποια σαν το Peugeot δεν χρειάζεται. Με έχουν μπερδέψει και δεν είμαι τώρα για να καταστρέφω το αμάξι μου..
Vylker

Δημοσιευσεις: 4

Re: BRC σε Peugeot και λαδιέρα

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Δευτ 08 Οκτ, 2012 12:11

Vylker έγραψε:καλημέρα,

Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω ενα σύστημα BRC σε ενα Peugeot 206 Quicksilver, μετά απο ένα χρόνο πήγα να αλλάξω κάτι στη μηχανή και μου είπαν οτι απο το αέριο έχουν φθαρεί ( ? ) οι βαλβίδες, έτσι αναγκάστηκα να πληρώσω 100 ευρώ+ για να μου τις λειάνουν. Μίλησα με αυτόν που μου πέρασε το αέριο στο αμάξι και εκτός του οτι ήταν κατηγορηματικός οτι δεν έφταιγε το αέριο ήταν και κατηγορηματικός ότι το αμάξι ΔΕΝ χρειάζεται λαδιέρα. Η ερώτηση μου είναι, λαδιέρα χρειάζονται όλα τα αμάξια με σύστημα υγραερίου ή όντως κάποια σαν το Peugeot δεν χρειάζεται. Με έχουν μπερδέψει και δεν είμαι τώρα για να καταστρέφω το αμάξι μου..

Καλημέρα φίλε μου και καλή εβδομάδα ,απο ότι λένε διάφορη τεχνικοί ,κακο δέν κάνει παρα μόνο καλό άλλη τώρα λένε δέν χρειάζεται ποιάσε το αυγό και κουρεψέτο ,απο εκεί και πέρα τώρα κοιτα τον κατάλογο BRC για να δείς εάν το αμάξι σου είναι σε αυτή τη λίστα !!Αυτο που δέν μας είπες είναι ποσα χιλιόμετρα έχεις κάνει με αέριο????
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Re: Απ: BRC σε Peugeot και λαδιέρα

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 08 Οκτ, 2012 12:19

BMW1796 έγραψε:

Καλημέρα φίλε μου και καλή εβδομάδα ,απο ότι λένε διάφορη τεχνικοί ,κακο δέν κάνει παρα μόνο καλό άλλη τώρα λένε δέν χρειάζεται ποιάσε το αυγό και κουρεψέτο ,απο εκεί και πέρα τώρα κοιτα τον κατάλογο BRC για να δείς εάν το αμάξι σου είναι σε αυτή τη λίστα !!Αυτο που δέν μας είπες είναι ποσα χιλιόμετρα έχεις κάνει με αέριο????

Και πως το πηγαινες...........
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό Vylker » Δευτ 08 Οκτ, 2012 12:44

Καλημέρα κ σε εσάς

Εχω κάνει γύρω στα 25.000km και κινούμαι σε περιφερειακό πολύ συχνά, δλδ με ταχύτητες άνω των 120
Vylker

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τρί 09 Οκτ, 2012 10:51

100 Euros για να σου λειάνουν τις βαλβίδες??
Για να γίνει μια τέτοια εργασία πρέπει να αφαιρεθεί όλο το καπάκι, και να ασχοληθεί ένας μάστορας μια ολόκληρη ημέρα. Από την άλλη πρέπει να αντικατασταθεί η φλάντζα κεφαλής και κάποιες τσιμούχες. Αυτή η εργασία κοστίζει σε χρόνο και υλικά, οπότε αποκλείεται να σε χρέωναν μόνο 100Euros.
Πήρες απόδειξη? Ψάξε για την φλάντζα κεφαλής, αλλιώς σε κορόιδεψαν.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Τρί 09 Οκτ, 2012 21:53

Για να σου λειανουν τις βαλβίδες πρέπει να σου βγάλουν την κεφαλή της μηχανής, να σου αλλάξουν φλάτζα, βίδες, να σου αλλάξουν λάδια, να βγουν εκκεντροφόροι, και κατόπιν να σου πλανίσουν βαλβίδες, οδηγούς, να αλλάξουν τσιμουχάκια κ να σου τρίψουν τους κυλίνδρους αν έχεις καμμένα λάδια. Είναι μια διαδικασία που ξεπερνάει τα 500 ευρώ, κ αν είναι σχολαστίκος ο μάστορας μπορεί να κρατήσει μέχρι κ 1 εβδομάδα. Εμένα τόσο πήρε γιατί έκανα την ίδια διαδικασία για άλλον λόγο.
Άρα μήπως απλά το κοίταζαν 1 μέρα κ εσυ τους πλήρωσες τσάμπα κ βερεσέ ?

Στάλθηκε από το HTC Desire HD A9191 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Δημοσίευσηαπό Vylker » Πέμ 11 Οκτ, 2012 12:33

Υποτίθεται οτι έδωσα το αμάξι για να μου αλλάξουν ιμάντα, εκεί επάνω και ενώ είχε ανοίξει το καπάκι μου είπε για τις βαλβίδες. Το ερώτημα μου είναι αν χρειάζομαι λαδιέρα ή όχι!!!
Vylker

Δημοσίευσηαπό LPGas » Πέμ 11 Οκτ, 2012 13:14

Η απλή λαδιέρα της υποπίεσης με τα 50-60Euro δεν προσφέρει καμία προστασία… είτε έχεις Peugeot είτε Porsche. Αφού έχεις BRC υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης της αυτολίπανσης με μικροψεκασμούς βενζίνης. Είναι μακράν ο καλύτερος και πιο στοχευμένος τρόπος προστασίας.
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό Vylker » Πέμ 11 Οκτ, 2012 14:26

Δεν μου το είπαν αυτο, δλδ παίζει να μην το έχουν ενεργοποιημένο? Χαζό δεν θα ήταν αν δεν το χουν?
Ευχαριστώ, τώρα στον έλεγχο που είναι να μου κάνουν θα τους το πω.
Vylker

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Κυρ 14 Οκτ, 2012 03:52

Vylker έγραψε:Υποτίθεται οτι έδωσα το αμάξι για να μου αλλάξουν ιμάντα, εκεί επάνω και ενώ είχε ανοίξει το καπάκι μου είπε για τις βαλβίδες. Το ερώτημα μου είναι αν χρειάζομαι λαδιέρα ή όχι!!!

Δεν έχει καμία σχέση οι ιμάντες με το καπάκι της μηχανής. Οπότε σου αλλάζουν ιμάντες δεν ανοίγουν κ την μηχανή... Μήπως εννοείς το καπάκι το κάθετο που είναι οι ιμάντες μέσα κ μας έχεις μπερδέψει όλους ?

Στάλθηκε από το HTC Desire HD A9191 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Επιστροφή στο Peugeot

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες