frequent έγραψε:ιδια προβληματα με lancia y (ιδιος κινητηρας με το stilo - 1.4 95 hp) και landi renzo.
μεγαλη δυσκολια στο να παρει το πρωι τους τελευταιους 2 μηνες και κομπιασματα - πεσιμο στροφων μεχρι να γυρισει στο αεριο / μετα ολα ενταξει.(συνολο εχω κανει γυρω στα 13500 χλμ με αεριο)
μιλησα την τριτη με ενα τεχνικο απο τον εγκαταστατη και μου προτεινε να κανω 2 χιλιομετρα το βραδυ πριν το σβησω με βενζινη για μερικες μερες και να μιλησουμε απο βδομαδα γιατι εχουν πολυ δουλεια.ειδα μια μικρη βελτιωση, αλλα την παρασκευη δυσκολευτηκα πολυ να βαλω μπρος και το απογευμα μου εμεινε στη δουλεια.Δεν παιρνει μπρος με τιποτα.Μενει αναμενο και το check engine.Δευτερα πρεπει να πληρωσω οδικη να το παω μεταμορφωση να τους τ αφησω.
Εχω αλλαξει τον τελευταιο χρονο πλεξουδα, πολλαπλασιαστη, μπουζοκαλωδια, μπουζι κλπ αφου εκανα τη μετατροπη μετα απο ολα τα μεγαλα σερβις.Πριν 10 μερες αλλαξα και μπαταρια αφου ηταν πεσμενη πολυ και ισως εκει να χαθηκαν τα settings της ECU.Ειχα κανει και επαναπρογραμματισμο το σεπτεμβριο γιατι καπως σερνοτανε.
Αρα τα ηλεκτρικης φυσεως θεματα μαλλον αποκλειονται αλλα μενουν οι ρυθμισεις/αισθητηρες/αντλια βενζινης/μπεκ...
Τελος παντων προβλημα.Θα σας ενημερωσω απο βδομαδα τι γινεται.
panagoss έγραψε:Και γω ομοιοπαθής FIAT DOBLO 1.2 τα πρώτα 30.000 κμ -μετά την εγκατάσταση πολωνικού συστήματος- δεν υπήρχε πρόβλημα. Σιγά σιγά όλο και πιό έντονο ρετάρισμα το πρωί. Δεν έχω αγγιξει τίποτα ούτε καν ετήσιο έλεγχο για αλλαγή φίλτρου. Ο εγκαταστάτης μηχανοπειρατής με αλλουνού άδεια εχει κλείσει πλέον. Είδωμεν...
frequent έγραψε:frequent έγραψε:ιδια προβληματα με lancia y (ιδιος κινητηρας με το stilo - 1.4 95 hp) και landi renzo.
μεγαλη δυσκολια στο να παρει το πρωι τους τελευταιους 2 μηνες και κομπιασματα - πεσιμο στροφων μεχρι να γυρισει στο αεριο / μετα ολα ενταξει.(συνολο εχω κανει γυρω στα 13500 χλμ με αεριο)
μιλησα την τριτη με ενα τεχνικο απο τον εγκαταστατη και μου προτεινε να κανω 2 χιλιομετρα το βραδυ πριν το σβησω με βενζινη για μερικες μερες και να μιλησουμε απο βδομαδα γιατι εχουν πολυ δουλεια.ειδα μια μικρη βελτιωση, αλλα την παρασκευη δυσκολευτηκα πολυ να βαλω μπρος και το απογευμα μου εμεινε στη δουλεια.Δεν παιρνει μπρος με τιποτα.Μενει αναμενο και το check engine.Δευτερα πρεπει να πληρωσω οδικη να το παω μεταμορφωση να τους τ αφησω.
Εχω αλλαξει τον τελευταιο χρονο πλεξουδα, πολλαπλασιαστη, μπουζοκαλωδια, μπουζι κλπ αφου εκανα τη μετατροπη μετα απο ολα τα μεγαλα σερβις.Πριν 10 μερες αλλαξα και μπαταρια αφου ηταν πεσμενη πολυ και ισως εκει να χαθηκαν τα settings της ECU.Ειχα κανει και επαναπρογραμματισμο το σεπτεμβριο γιατι καπως σερνοτανε.
Αρα τα ηλεκτρικης φυσεως θεματα μαλλον αποκλειονται αλλα μενουν οι ρυθμισεις/αισθητηρες/αντλια βενζινης/μπεκ...
Τελος παντων προβλημα.Θα σας ενημερωσω απο βδομαδα τι γινεται.
μιλησα με τον εγκαταστατη και δεν θελει να το δει γιατι λεει οτι ειναι μηχανικο προβλημα και οχι υγραεριου... θα δοκιμασω και την εκκινηση με αεριο και θα δω
EDIT: ουτε με εξαναγκασμενη τροφοδοσια αεριου πηρε μπροστα.
Τελικα εκλεισα ραντεβου τεταρτη στον εγκαταστατη. Θα δουμε.
BMW1796 έγραψε:Eάν δεν βγάλεις άκρη,μην το σκέφτεσαι και πολύ ,έλενξε δίακενα βαλβίδων...και βαλβίδες...
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες
|
|
|