Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 12 Οκτ, 2012 22:29

harmim έγραψε:Eγω βλεπω οτι οι εγκαταστατες εχουν χεσ...πανω τους και προσπαθουν να μας καθησυχασουν με ενα σωρο δηλωσεις και αρθρα ,οπως εκαναν και πριν βεβαια για την δηθεν σταθερη τιμη του υγραεριου στο μισο της βενζινης εως το 2018.Εγω προσωπικα την υποθεση υγραεριο την ξεχναω σιγουρα για αρκετο καιρο ακομη.Κριμα γιατι ημουν ετοιμος να τοποθετησω!!!Ελπιζω να πανε ολα καλα...

εσυ και καποιοι αλλοι εψαχνες και ψαχνεις μια αφορμη για να μην το βαλεις, δεν τη βρηκες ομως. πιαστηκατε πολλοι απο αεριολογιες και αντι να παραδεχτειτε το λαθος σας γεμισατε 50 σελιδες με χολη. ειναι κακο δηλαδη που καποιοι δουλευουν? κοιταχτε να ανοιξετε τα στραβα σας και μην ζητατε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. οποιος θελει βαζει υγραεριο, κανεις δεν υποχρεωσε κανενα. οσο ειναι πιο φτηνο απο τη βενζινα, και θα ειναι για παρα πολυ καιρο προς απογοητευση σας, οποιος θελει να κινειται πιο οικονομικα χωρις να αλλαξει αυτοκινητο,θα βαλει. οι υπολοιποι συνεχιστε να βλεπετε φαντασματα και εχθρους γυρο σας, και βγαλτε ξανα στην φορα τον εξαιρετικο χαρακτηρα σας, δεν ξερετε αλλωστε να κανετε κατι αλλο παρα μονο να κατηγορειται τους αλλους.
υ.γ. πιστευω καποια στιγμη να ξυπνησετε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 12 Οκτ, 2012 22:39

:clap: :clap: :clap:

:thumbup:
hlias έγραψε:εσυ και καποιοι αλλοι εψαχνες και ψαχνεις μια αφορμη για να μην το βαλεις, δεν τη βρηκες ομως. πιαστηκατε πολλοι απο αεριολογιες και αντι να παραδεχτειτε το λαθος σας γεμισατε 50 σελιδες με χολη. ειναι κακο δηλαδη που καποιοι δουλευουν? κοιταχτε να ανοιξετε τα στραβα σας και μην ζητατε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. οποιος θελει βαζει υγραεριο, κανεις δεν υποχρεωσε κανενα. οσο ειναι πιο φτηνο απο τη βενζινα, και θα ειναι για παρα πολυ καιρο προς απογοητευση σας, οποιος θελει να κινειται πιο οικονομικα χωρις να αλλαξει αυτοκινητο,θα βαλει. οι υπολοιποι συνεχιστε να βλεπετε φαντασματα και εχθρους γυρο σας, και βγαλτε ξανα στην φορα τον εξαιρετικο χαρακτηρα σας, δεν ξερετε αλλωστε να κανετε κατι αλλο παρα μονο να κατηγορειται τους αλλους.
Τελευταία επεξεργασία από LPGas και Παρ 12 Οκτ, 2012 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Παρ 12 Οκτ, 2012 22:42

LPGas έγραψε:Κατατέθηκε στη βουλή η τροπολογία για τα καύσιμα.

http://www.tovima.gr/files/1/2012/10/12/tropologia.pdf

Το υγραέριο κίνησης δεν αναφέρεται πουθενά…

Ας μην βιαζομαστε να χαρουμε. Το θεμα με τον ΕΦΚ του υγραεριου θα ερθει (εαν ερθει) με τα νεα μετρα που θα συμφωνησουν με την τροικα. Ο ΕΦΚ του πετρελαιου ειναι αλλη ιστορια και εχει ανακοινωθει εδω και ενα χρονο.
Ελπιζω παντως να ισχυει το παρακατω.

gxalk1970 έγραψε:Μάλλον ξεκαθαρίστηκε.
Οχι πάνω απο ένα ευρώ μέχρι το 2018 (6-10 λεπτά αύξηση). Ετσι άκουσα τώρα στον Αντ1 με πηγές απο το Υπ. Οικ.
Είδωμεν.
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Δημοσίευσηαπό LPGas » Παρ 12 Οκτ, 2012 22:43

Άντε, να τελειώνει επιτέλους η σκόπιμη παραφιλολογία και η άσκοπη φλυαρία...

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=k ... p_m_i_i%3D
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό samspade » Παρ 12 Οκτ, 2012 23:38

Σίγουρα ακουστήκανε πολλά απο τον κόσμο που πήρε μέρος σε αυτή τη συζύτηση και όσο συνεχίζεται αυτή η αβεβαιότητα θα ειπωθουν ακόμα περισότερα.Μπορεί λοιπόν ο απλος κοσμάκης που πληρωσε ένα μεγάλο ποσό για τις εποχές που διανύουμε να κάνει το αυτοκινητό του υγραέριο να τα βλέπει όλα αυτά και δικαιως να αντιδράει αποτομα και νευρικά.Μπορει αυτοι που ήταν έτοιμοι να βάλουν υγραέριο να αλλάξαν γνώμη να είπαν και αυτοί πολλά γιατί όπως είπα και πριν πλεον τα 1000 έως 15000 ευρώ δεν φυτρώνουν στα δέντρα.Αλλα και εσεις οι εγκαταστάτες αντιδράσατε το ίδιο νευρικά με τον απλο κοσμάκη και ουτε εσάς τα σχόλια βαθμολογουνται με άριστα! :silent: Ολοι έχουμε δίκιο και εμεις που κάναμε την εγκατάσταση και δεν βλεπουμε προκοπή και εσεις που έκοψε η δουλεια σας έως και 90% και αυτός που εν όψη των καινουριω δεδομένων δεν παει να βαλει υγραέριο.Εγώ προσωπικά τους κατανοώ όλους δεν προκειται ποτέ να κατανοήσω αυτους που δεν δέχονται την προσωπική αποψη και την γνώμη των άλλων κα σπευουν να τους βγαλουν τρελους.Αν νομίζεται ότι αυτό είναι επαγγελματική συμπεριφορά πλανάσται πλανην οικτρα.
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό sakisf » Παρ 12 Οκτ, 2012 23:39

LPGas έγραψε:Κατατέθηκε στη βουλή η τροπολογία για τα καύσιμα.

http://www.tovima.gr/files/1/2012/10/12/tropologia.pdf

Το υγραέριο κίνησης δεν αναφέρεται πουθενά…

τσουπ και μόλις αγόρασα την Kerosun μου για να γλιτώσω τα έξοδα του πετρελαίου θέρμανσης πέφτει και ο εφκ του φωτιστικού από 410 σε 330 :D

πλέον κινούμαστε (υγραέριο) και ζεσταινόμαστε (κηροζίνη) φτηνά!

:ymparty: :ymparty: :ymparty:
sakisf

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 12 Οκτ, 2012 23:56

samspade έγραψε:Σίγουρα ακουστήκανε πολλά απο τον κόσμο που πήρε μέρος σε αυτή τη συζύτηση και όσο συνεχίζεται αυτή η αβεβαιότητα θα ειπωθουν ακόμα περισότερα.Μπορεί λοιπόν ο απλος κοσμάκης που πληρωσε ένα μεγάλο ποσό για τις εποχές που διανύουμε να κάνει το αυτοκινητό του υγραέριο να τα βλέπει όλα αυτά και δικαιως να αντιδράει αποτομα και νευρικά.Μπορει αυτοι που ήταν έτοιμοι να βάλουν υγραέριο να αλλάξαν γνώμη να είπαν και αυτοί πολλά γιατί όπως είπα και πριν πλεον τα 1000 έως 15000 ευρώ δεν φυτρώνουν στα δέντρα.Αλλα και εσεις οι εγκαταστάτες αντιδράσατε το ίδιο νευρικά με τον απλο κοσμάκη και ουτε εσάς τα σχόλια βαθμολογουνται με άριστα! :silent: Ολοι έχουμε δίκιο και εμεις που κάναμε την εγκατάσταση και δεν βλεπουμε προκοπή και εσεις που έκοψε η δουλεια σας έως και 90% και αυτός που εν όψη των καινουριω δεδομένων δεν παει να βαλει υγραέριο.Εγώ προσωπικά τους κατανοώ όλους δεν προκειται ποτέ να κατανοήσω αυτους που δεν δέχονται την προσωπική αποψη και την γνώμη των άλλων κα σπευουν να τους βγαλουν τρελους.Αν νομίζεται ότι αυτό είναι επαγγελματική συμπεριφορά πλανάσται πλανην οικτρα.

ο καθε ενας κανει την επιλογη του συμφωνα με τα δικα του κριτηρια, αυτο ειναι θεμιτο και λογικο. παραλογο ειναι οταν κατι δεν το γουσταρω εγω, να λεω μπουρδες για να αποτρεψω και αλλους με σκοπο να αισθανθω δικαιωμενος απεναντι στον εαυτο μου εγω, για την επιλογη μου. οποιος εκανε εγκατασταση και εχει αλυτα προβληματα, εχει το δικιο με το μερος του για να λεει οτι θελει και να ειναι αρνητικος. οποιος δεν εχει προβληματα και το οχημα του δουλευει αριστα, γιατι δεν βλεπει προκοπη? τι παραπανω θα ηθελε για να ειναι ευχαριστημενος απο την επιλογη του?
Τελευταία επεξεργασία από hlias και Παρ 12 Οκτ, 2012 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό harmim » Παρ 12 Οκτ, 2012 23:57

hlias έγραψε:
harmim έγραψε:Eγω βλεπω οτι οι εγκαταστατες εχουν χεσ...πανω τους και προσπαθουν να μας καθησυχασουν με ενα σωρο δηλωσεις και αρθρα ,οπως εκαναν και πριν βεβαια για την δηθεν σταθερη τιμη του υγραεριου στο μισο της βενζινης εως το 2018.Εγω προσωπικα την υποθεση υγραεριο την ξεχναω σιγουρα για αρκετο καιρο ακομη.Κριμα γιατι ημουν ετοιμος να τοποθετησω!!!Ελπιζω να πανε ολα καλα...

εσυ και καποιοι αλλοι εψαχνες και ψαχνεις μια αφορμη για να μην το βαλεις, δεν τη βρηκες ομως. πιαστηκατε πολλοι απο αεριολογιες και αντι να παραδεχτειτε το λαθος σας γεμισατε 50 σελιδες με χολη. ειναι κακο δηλαδη που καποιοι δουλευουν? κοιταχτε να ανοιξετε τα στραβα σας και μην ζητατε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. οποιος θελει βαζει υγραεριο, κανεις δεν υποχρεωσε κανενα. οσο ειναι πιο φτηνο απο τη βενζινα, και θα ειναι για παρα πολυ καιρο προς απογοητευση σας, οποιος θελει να κινειται πιο οικονομικα χωρις να αλλαξει αυτοκινητο,θα βαλει. οι υπολοιποι συνεχιστε να βλεπετε φαντασματα και εχθρους γυρο σας, και βγαλτε ξανα στην φορα τον εξαιρετικο χαρακτηρα σας, δεν ξερετε αλλωστε να κανετε κατι αλλο παρα μονο να κατηγορειται τους αλλους.

Φυσικα και δεν περιμενα αλλου ειδους απαντηση μιας και εισαι εγκαταστατης και αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.Αν ομως εκανες τον κοπο να διαβασεις μερικα απο τα ποστ μου θα ειχες διαπιστωσει οτι ειχα αποφασισει να βαλω υγραεριο και μαλιστα στα μεσα Οκτωβριου.Και να μην παρανοεις τα γραφομενα μου.Δεν ειπα ποτε για τον οτι ειναι κακο καποιοι να δουλευουνε.Να μη δουλευουνε τον κοσμο ομως με τις παπατζες που λενε απο εδω και απο εκει...Αυτα για να ξερουμε τι λεμε!
harmim

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:09

δεν απευθυνομαι μονο σε εσενα, τιμη 1.10-1.20 που ειπαν καποιοι τι την θεωρεις? ποιες παπατζες ακουσες εσυ? για το σπιτι μου, που μου εχει φυγει ο κολος για να το κανω, βεβαια και θα το παινεψω για τα προτερηματα του και θα το θαψω για τα μειονεκτηματα του. εσυ θα εκανες κατι αλλο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό gxalk1970 » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:11

Παιδιά για να τελειώνει το θέμα, αν βγει κάποιος εγκαταστάτης αποδεδειγμένα σοβαρός και πει: Εεεε λόγω πτώσης της δουλειάς ,σάς βάζω το τάδε επώνυμο σύστημα απο 1300-1400 ευρώ με μια 500 -600αρα θα πάτε? Εγω πιστεύω ότι θα γίνει ουρά. Αρα λοιπόν δεν φταίει αν το γκαζι πάει απο 0,87 σε 0,95 αλλα μάλλον η τσιμπιμένη τοποθέτηση που είναι αποτρεπτική στις μέρες μας. Ας τσεπώσουν και αυτοί λιγότερα ρε γαμώτο, τι να κάνουμε , άμα κλαίγονται.
gxalk1970

Δημοσιευσεις: 64

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 97 επισκέπτες