Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό harmim » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:17

hlias έγραψε:δεν απευθυνομαι μονο σε εσενα, τιμη 1.10-1.20 που ειπαν καποιοι τι την θεωρεις? ποιες παπατζες ακουσες εσυ? για το σπιτι μου, που μου εχει φυγει ο κολος για να το κανω, βεβαια και θα το παινεψω για τα προτερηματα του και θα το θαψω για τα μειονεκτηματα του. εσυ θα εκανες κατι αλλο?

Παπατζες του τυπου οτι η τιμη θα παραμεινει σταθερη στο μισο της βενζινης εως το 2018,...
harmim

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό harmim » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:20

gxalk1970 έγραψε:Παιδιά για να τελειώνει το θέμα, αν βγει κάποιος εγκαταστάτης αποδεδειγμένα σοβαρός και πει: Εεεε λόγω πτώσης της δουλειάς ,σάς βάζω το τάδε επώνυμο σύστημα απο 1300-1400 ευρώ με μια 500 -600αρα θα πάτε? Εγω πιστεύω ότι θα γίνει ουρά. Αρα λοιπόν δεν φταίει αν το γκαζι πάει απο 0,87 σε 0,95 αλλα μάλλον η τσιμπιμένη τοποθέτηση που είναι αποτρεπτική στις μέρες μας. Ας τσεπώσουν και αυτοί λιγότερα ρε γαμώτο, τι να κάνουμε , άμα κλαίγονται.

Πολυ ενδιαφερουσα αποψη η οποια βλεπω να γινεται πραγματικοτητα σε λιγο καιρο..αντε να βαζουν μυαλο μερικοι,μερικοι...
harmim

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:20

harmim έγραψε:
hlias έγραψε:δεν απευθυνομαι μονο σε εσενα, τιμη 1.10-1.20 που ειπαν καποιοι τι την θεωρεις? ποιες παπατζες ακουσες εσυ? για το σπιτι μου, που μου εχει φυγει ο κολος για να το κανω, βεβαια και θα το παινεψω για τα προτερηματα του και θα το θαψω για τα μειονεκτηματα του. εσυ θα εκανες κατι αλλο?

Παπατζες του τυπου οτι η τιμη θα παραμεινει σταθερη στο μισο της βενζινης εως το 2018,...

η πορεια θα δειξει.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό harmim » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:23

μακαρι να ειμαι λαθος αλλα μαλλον δεν...
harmim

Δημοσίευσηαπό samspade » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:40

Ρε παιδια προσπαθώ να το δω το θεμα με ψυχραιμία και με κουρδίζεται! 1χρονο έκανα ερευνα αγοράς πριν βάλω το υγραέριος και ακουσα τα εξής απο όλους τους εγκαταστατε 1)Οικονιμία 50% η αληθεια οτι με τα σημερινά ακόμα δεδομένα εν συναρτήση ότι το υγραεριο καιει τουλαχιστον 2έως 2.5 λίτρα παραπάνω και ότι η εκίνηση γίνεται με βενζίνη η οικονομία δεν ξεπερναει το 35 με 40% 2)Δεν θα έχεις προβλήματα μετά την εκγατάσταση.Η αλήθεια σε προσωπικό επειπεδο ακομα παιδευομαι και έχω πληρώσει 750 ευρώ για βαλβίδες 3)το αυτοκίνητο πάει ίσα και καλύτερα με το υγραέριο γιατί έχει περισσότερα οκτανια.Η αλήθεια συγκριτικά το αυτοκίνητο΄έχει χάσει τουλάχιστον 15%της ιποδυναμής του και δε τολμας να κινιθεις στους γρηγορους ρυθμους της βενζίνης γιατί απλα θα έχεις κοψηματα και προβλήματα.4)Υπαρχει σύμβαση ότι μέχρι το 2017 η τιμή του αερίου θα είναι στη μισή τιμή της βενζίνης.Ποσες ΠΑΠΑΤΖΕΣ να πω ακόμα ρε φίλε και όλα αυτά φανήκαν μετά την εγκατάσταση όχι πριν.Σε παρακαλώ όλοι έχουμε δίκιο μην ευλογείται τα γένια σας μόνο :shock:
samspade

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 13 Οκτ, 2012 00:43

https://www.facebook.com/groups/Ygraeriokinitoi/

Δείτε το βίντεο που είχε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων !!
Δείτε τη ψήφιση της μειωσης του EΦΚ του πετρελαίου κίνησης χωρίς αύξηση του υγραεριου !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό christoi » Σάβ 13 Οκτ, 2012 03:02

dathens έγραψε:https://www.facebook.com/groups/Ygraeriokinitoi/

Δείτε το βίντεο που είχε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων !!
Δείτε τη ψήφιση της μειωσης του EΦΚ του πετρελαίου κίνησης χωρίς αύξηση του υγραεριου !!

Τι πίπες δεν τις σταματάνε ποτέ αυτοί, εεε;;
Την λέει που την λέει, την τονίζει κιόλας!
Τουλάχιστον (!!) 50%(!!!!!)
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό cmax » Σάβ 13 Οκτ, 2012 09:09

Πολλα εχουν ειπωθει άλλα ειναι τραβηγμενα άλλα ειναι αληθειες.
Για μενα, το θετικο σε αυτη την υποθεση ειναι οτι μαθαμε καποιοες αληθειες που οι περισοτεροι δεν γνωριζαμε, οπως οτι δεν υπαρχει καμια μα καμια υποχρεωση να μεινει η τιμη του υγραεριου χαμηλοτερη της βενζινης και μετα το 2018 η τιμη του θα ανεβει αρκετα απο την επιβαλομενη αυξηση του ΦΕΚ λογο ΕΟΚ.Ετσι η οικονομια που θα κανει καποιος θα ειναι πολυ μικροτερη απο οτι μεχρι τωρα.
Πιστευω οτι θα αρχισει πλεον η πτωση του μετα την εκρηξη που ειχε τα τελευταια 2 χρονια γιατι κακα τα ψεμματα κανεις δεν το βαζει για "καθαροτερο" αυτοκινητο.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Σάβ 13 Οκτ, 2012 09:26

cmax έγραψε:μετα το 2018 η τιμη του θα ανεβει αρκετα απο την επιβαλομενη αυξηση του ΦΕΚ λογο ΕΟΚ.

Οποτε πρεπει να κανω καβαντζα (€ δυσκολο πραγμα για την εποχη μας) για να το γυρισω στο υδρογόνου. Αν δεν την εχει κλαση μεχρι. Τοτε το αυτοκίνητο Η στο φυσικο αεριο η στο τελος στο κλασσικό. Μας αγαπημένο πετρέλαιο.

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό lamprosdl » Σάβ 13 Οκτ, 2012 10:47

Σταν Αυτιά εμφανίστηκε ένας πρόεδρος των εγκαταστών υγραερίου και διαβεβαίωσε ότι η τιμή του υγραερίου δεν θα ανεβεί επίσης στο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για την εξίσωση του φόρου πετρελαίου κίνησης με θέρμανσης δεν υπάρχει θέμα αύξησης της φορολογίας του υγραερίου.
Mazda 6 BRC PLUG N DRIVE 84.000 km
Mitsubishi colt BRC sequent 24 70.000 km
Άβαταρ μέλους
lamprosdl

Δημοσιευσεις: 61

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες