Πατε κ ψάχνετε λάδια ενώ υπάρχουν τα Amsoil... Τι να σας πω τώρα!!!
Στάλθηκε από το HTC Desire HD A9191 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
MeddlingMageGR έγραψε:Πατε κ ψάχνετε λάδια ενώ υπάρχουν τα Amsoil... Τι να σας πω τώρα!!!
Στάλθηκε από το HTC Desire HD A9191 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

runner έγραψε:Τα λάδια που έχει το lidl αν δεν κάνω λάθος είναι ανακατασκευασμένα τα οποία είναι για πέταμα.ΔΕΝ είναι όλα τα λάδια ίδια.Για να δεις το λάδι τι κάνει πρέπει να έχεις θερμ.λαδιού και πίεση λαδιού για να βλέπεις και στην τελική στέλνεις και δείγμα για ανάλυση.Εγώ πλέον μετά τα amsoil afl 5-40 βάζω torco sr-5 5-40,μικρότερη θερμοκρασία λαδιού και κρατάει και μεγαλύτερη πίεση.
MeddlingMageGR έγραψε:Πατε κ ψάχνετε λάδια ενώ υπάρχουν τα Amsoil... Τι να σας πω τώρα!!!
gkazakias έγραψε:MeddlingMageGR έγραψε:Πατε κ ψάχνετε λάδια ενώ υπάρχουν τα Amsoil... Τι να σας πω τώρα!!!
Ποια amsoil ρε παιδια, ειναι δυσευρετα αυτα τα λαδια.
Συκγρινονται με τα sustina της eneos(ως ποιοτητα/αποδοση) ? και ως προς την ευρεση τους φυσικα!
gkazakias έγραψε:Χειροτερα σε specs τα sustina με βαση wbase? Λαδι με 21 ευρω το λιτρο; Δεν ξερω αν αναφερθηκες στην απλη σειρα της ενεος.
vaxalis έγραψε:gkazakias έγραψε:Χειροτερα σε specs τα sustina με βαση wbase? Λαδι με 21 ευρω το λιτρο; Δεν ξερω αν αναφερθηκες στην απλη σειρα της ενεος.
21 ευρω το λιτρο τα πουλανε γιατι τα ενεος δεν τα εμπορευονται πολλοι,πες μου ενα οποιοδηποτε λαδι της ενεος στηλε μου λινκ τα σπεκς να σου δηξω ενα αντιστοιχο redline να δεις οτι ειναι πολυ πισω,και σε flash point και σε viscocity.
gkazakias έγραψε:vaxalis έγραψε:gkazakias έγραψε:Χειροτερα σε specs τα sustina με βαση wbase? Λαδι με 21 ευρω το λιτρο; Δεν ξερω αν αναφερθηκες στην απλη σειρα της ενεος.
21 ευρω το λιτρο τα πουλανε γιατι τα ενεος δεν τα εμπορευονται πολλοι,πες μου ενα οποιοδηποτε λαδι της ενεος στηλε μου λινκ τα σπεκς να σου δηξω ενα αντιστοιχο redline να δεις οτι ειναι πολυ πισω,και σε flash point και σε viscocity.
http://www.enpo.eu/contents_gr.asp?id=182 Το απλο 0-50
http://www.enpo.eu/mediaupload/pdf_file ... a_0W50.pdf και η σειρα sustina. Αν και πολλα χαραχτηριστικα τα βλεπω μη διαθεσιμα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες
|
|
|