Aρη κοιταξε να δεις.
Σε αυτη την κολοχωρα που ζουμε δεν υπαρχει σεβασμος γενικα ποσο μαλιστα στον πελατη.
Απο την στιγμη ρε φιλαρακι που πηγες και κανονισες με τον εγκαταστατη σου αυτος σου εδωσε μια τιμη η οποια δεν μας ενδιαφερει.
Η τιμη περιλαμβανει ΟΛΑ οσα χρειαζεται ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αυτοκινητο για να λειτουργησει οχι απλα καλα αλλα τελεια.
Που σημαινει τον καταλληλο πνευμονα,τα καλληλα μπεκ,την καταλληλη μπεκιερα,τον καταλληλο εγκεφαλο κτλ
Απο την στιγμη που δεν σου δουλευει σωστα ειναι υποχρεωση του τεχνικου να στο φτιαξει με οτι συνεπαγεται αυτο σε κοστος/αλλαγη εξαρτηματων απο την τσεπη του.
Πηγαινε με τσαμπουκα στον αλεξιπτωτιστη που το εβαλες και πες του κοιτα να δεις μου ζητησες χ λεφτα στα εδωσα για να εχω αμαξι και οχι τρατα.απο την στιγμη που δεν δουλευει σωστα απαιτω η να το φτιαξεις η να μου δωσεις τα λεφτα μου πισω.Πρεπει να μαθουμε να απαιτουμε και οχι απλα να ζηταμε απο τον καθε Μ@λακα που βαζει χερι στην περιουσια μας και στο φιναλε να μας κανει και ζημια.
Εφοσον ειναι εμπειρος μαστορας(π@π@ρια αλλα λεμε τωρα)θα γνωριζε και το καταλληλο setup για το αμαξι σου,οπωτε απο εκει καταλαβαινεις οτι ο ανθρωπος ειναι της κονομας και μονο.
Για αυτο λεω εγω καλυτερα να πλωρωσω 500-600-800 ευρω παραπανω και να βαλω ενα συγχρονο συστημα υγρου ψεκασμου σε μαστορα με τεραστια εμπειρια παρα να τρεχω στον καθε λαλακι καθε 3 και λιγο και να παρω και κανα μοτερ στο χερι.