Ψάξτε να βρείτε τα στοιχεία για τα Amsoil. Τα φέρνει 1 μόνο στην Αθήνα, ο Αγγελόπουλος κ στοιχίζουν 10 ευρώ το λίτρο.
Στάλθηκε από το HTC Desire HD A9191 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
vaxalis έγραψε:runner έγραψε:Τα λάδια που έχει το lidl αν δεν κάνω λάθος είναι ανακατασκευασμένα τα οποία είναι για πέταμα.ΔΕΝ είναι όλα τα λάδια ίδια.Για να δεις το λάδι τι κάνει πρέπει να έχεις θερμ.λαδιού και πίεση λαδιού για να βλέπεις και στην τελική στέλνεις και δείγμα για ανάλυση.Εγώ πλέον μετά τα amsoil afl 5-40 βάζω torco sr-5 5-40,μικρότερη θερμοκρασία λαδιού και κρατάει και μεγαλύτερη πίεση.
εχω θερμοκρασια λαδιου φιλε πολλα χρονια,τι αμαξι εχεις φιλε πες θερμοκρασιες που σου φτανει το λαδι στα πλακωματα.εγω εχω οκταβια 1,8t με 250 αλογα και κατακαλοκαιρο παει μεχρι 110 βαθμους στα πλακωματα.συνηθως εθνικη ειναι 102-104.
υ.σ θελει οποσδηποτε ψυγειο λαδιου πρεπει να το δρομολογησω να μπει και αυτο.
glamor έγραψε:παίδες λάδια w5 από τα lidl, λάδια από διάφορα καταστήματα στην φρανζί, ακόμα τα λάδια από τα βενζινάδικα είναι σχεδόν ίδια!!! το μόνο που αλλάζει είναι τιμή, μάρκα, σχήμα μπουκάλι, όλα βγαίνουν από τα διυλιστήρια, μου έτυχε μια φορά στα ελπε τμήμα εμφιαλώσεις mobil oil (διπλά στο Σκαραμαγκά) να εμφιαλώνουν κάτι μονό λίτρα λάδια και κάνανε πατάτα τους ετικέτες, ξέρετε τι κάνανε!! τα σφράγισαν σε κούτες και άντε για....![]()
BMW1796 έγραψε:giorgos3924 έγραψε:Έχω ένα Hyundai accent 2005 1300cc.
Την τελευταία φορά που άλλαξα λάδι ήταν στα 126.500 και έβαλα το W5 από τα lidl
Στα 130.000km πρόσεξα ότι η στάθμη ήταν γύρω στο 70% στο περίπου... και συμπλήρωσα λίγο...
Έχω αλλάξει φίλτρο λαδιού (μαζί με όλα τα φίλτρα) πριν κάνα χρόνο περίπου στις 110.000km
Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχω κάνει σύνολο 9.000km με lpg.
Βρε παιδία ,τη λάδια είναι αυτά που βάζεται???W5 αυτά τα λάδια ,γνωμη μου πάντα δέν είναι και τόσο αξιόπιστα !!!Βάλτε λίγο καλήτερα λάδια η ζωή του κινητήρα είναι το λάδι....αν δέν απατόμαι.....
giorgos3924 έγραψε:BMW1796 έγραψε:giorgos3924 έγραψε:Έχω ένα Hyundai accent 2005 1300cc.
Την τελευταία φορά που άλλαξα λάδι ήταν στα 126.500 και έβαλα το W5 από τα lidl
Στα 130.000km πρόσεξα ότι η στάθμη ήταν γύρω στο 70% στο περίπου... και συμπλήρωσα λίγο...
Έχω αλλάξει φίλτρο λαδιού (μαζί με όλα τα φίλτρα) πριν κάνα χρόνο περίπου στις 110.000km
Είναι φυσιολογικό αυτό; Έχω κάνει σύνολο 9.000km με lpg.
Βρε παιδία ,τη λάδια είναι αυτά που βάζεται???W5 αυτά τα λάδια ,γνωμη μου πάντα δέν είναι και τόσο αξιόπιστα !!!Βάλτε λίγο καλήτερα λάδια η ζωή του κινητήρα είναι το λάδι....αν δέν απατόμαι.....
Πήγα σε δικό μου συνεργείο και έβαλα το λάδι που έβαζα και πριν την εγκατάσταση lpg. Αυτό που έβαζα πάντα δηλαδή.
Έχασα ίδια ποσότητα με τα W5, στα ίδια χιλιόμτερα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 19 επισκέπτες
|
|
|