Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Seat Leon 1800 με υγραέριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Seat Leon 1800 με υγραέριο

Δημοσίευσηαπό evhdal » Παρ 19 Οκτ, 2012 18:32

καλησπερα σας απο που να αρχισω και που να τελειωσω... βαλαμε υγραεριο στο αμαξι το μαρτιο απο τοτε μεχρι σημερα το αμαξι το εχει σηκωσει 8 φορες η οδικη!
το λαμπακι του κινητηρα ειναι μονιμα αναμμενο :twisted:
εχουμε αλλαξει μεσα σε αυτους τους μηνες και τους 4 πολλαπλασιαστες , τον ενα αισθητηρα λαμδα και εχει καψει και τον δευτερο ,δυναμο και το αποκορυφωμα εκαψε και τον εγκεφαλο!
οσο αφορα το κιτ που φοραει επειδη δεν θυμαμαι ακριβως αλλα θα μαθω και θα σας πω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι φτιαχνεται ιταλια αλλα με βουλγαρικη προελευση :crazy:
απο εκει που μας το βαλαν το παιζουν τρελιτσα οτι δεν υπαρχει προβλημα στο υγραεριο και ειναι φυσιολογικες φθορες του αμαξιου παρολαυτα πριν καψει εγκεφαλο το ειχαν κρατησει 12 μερες μεσα γιατι δεν μπορουσαν να το ρυθμιζουν μετα απο μια μερα που το πηραμε αναψε λαμπακι κινητηρα λαμπακι esp και το αμαξι τιναξε τα πεταλα!
τελικα μπαινει σε turbo αμαξι με revo2 προγραμμα πανω υγραεριο η οχι?
evhdal

Δημοσιευσεις: 6

Re: Seat Leon 1800 με υγραέριο

Δημοσίευσηαπό Qgas » Παρ 19 Οκτ, 2012 23:08

Φυσικά και μπαίνει χωρίς καθόλου προβλήματα δυστυχώς θα σου πω ότι όμως ότι πληρώσει παίρνει κανείς σε αυτή τη ζωή.
Το υγραεριο θέλει καλοσυντηρημενο αυτοκίνητο και με ένα επώνυμο κιτ και σωστό αδειοδοτημένο εγκαταστάτη δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα , η συμβουλή μου ειναι ξηλωσέ το και βάλε μετά απο έρευνα αγοράς ένα κιτ συμβατό με το αμάξι σου στα άλογα που πρέπει.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Re: Απ: Seat Leon 1800 με υγραέριο

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Παρ 19 Οκτ, 2012 23:17

Μια χαρά μπαίνει... Στα 33.000 km προχθές μου άναψε λαμπάκι κινητήρα πρώτη φορά και αυτό από χάλια καύσιμο. Έσβησα τα δύο misfire και το χαμηλή ποιότητα καυσίμου και γέμισα αλλού ρολόι μέχρι τώρα... Και το αμάξι κατεβάζει 6900 άνετα..

Στάλθηκε από το HTC HD2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό evhdal » Σάβ 20 Οκτ, 2012 08:11

qgas έγραψε:Φυσικά και μπαίνει χωρίς καθόλου προβλήματα δυστυχώς θα σου πω ότι όμως ότι πληρώσει παίρνει κανείς σε αυτή τη ζωή.
Το υγραεριο θέλει καλοσυντηρημενο αυτοκίνητο και με ένα επώνυμο κιτ και σωστό αδειοδοτημένο εγκαταστάτη δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα , η συμβουλή μου ειναι ξηλωσέ το και βάλε μετά απο έρευνα αγοράς ένα κιτ συμβατό με το αμάξι σου στα άλογα που πρέπει.

το αμαξι δεν εχει χασει ποτε ουτε μικρο ουτε μεγαλο service!
το να βγαλω ειναι μια λυση που σκεφτομαι!
πραγματικα ομως τα λεφτα δεν περισσευουν .το συνεργιο που πηγα ειναι της revo και ο μονος απο οσους ρωτησα μου εγγυηθηκε οτι μπορει να το βαλει χωρις να δημιουργησει προβλημα στο αμαξι και να που καταληξαμε.1200 πληρωσα να το βαλω 1200 κοντευω να δωσω στις ζημιες!
evhdal

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 20 Οκτ, 2012 18:37

Ολοι την εποχη της κονωμας γινανε εγκαταστατες.απο ποτε η Revo εμαθε να βαζει αεριο?τεσπα ας μην το συζητησω.
Τωρα πηγαινε παλι και να απαιτησεις τα λεφτα σου πισω.οι ανθρωποι φαινονται ανικανοι να αναλαβουν τετοια αμαξια.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό Qgas » Σάβ 20 Οκτ, 2012 19:39

evhdal έγραψε:
qgas έγραψε:Φυσικά και μπαίνει χωρίς καθόλου προβλήματα δυστυχώς θα σου πω ότι όμως ότι πληρώσει παίρνει κανείς σε αυτή τη ζωή.

το αμαξι δεν εχει χασει ποτε ουτε μικρο ουτε μεγαλο service!
το να βγαλω ειναι μια λυση που σκεφτομαι!
πραγματικα ομως τα λεφτα δεν περισσευουν .το συνεργιο που πηγα ειναι της revo και ο μονος απο οσους ρωτησα μου εγγυηθηκε οτι μπορει να το βαλει χωρις να δημιουργησει προβλημα στο αμαξι και να που καταληξαμε.1200 πληρωσα να το βαλω 1200 κοντευω να δωσω στις ζημιες!

Καλό κουράγιο που λέει και ο δανειστής Ολι Ρεν , δεν χρειάζονται πολλά πράγματα να κάνεις πας το ξηλώνεις και περνεις τα χρήματα σου πίσω , στη Γερμανία ο εγκαταστατης έχει 3 προσπάθειες να φτιάξει ένα αυτοκίνητο που δεν δουλεύει σπο το νόμο μετά το ξηλωνει και αποζημιώνει τον πελάτη του. Αυτό που συνεβει σε σένα ειναι αυτό που κάνει το κλάδο να έχει φήμη αναξιόπιστου, πιθανώς να μην έκανε ο ίδιος τη μετατροπή. Εάν δεν έχει άδεια έγκαταστστη αερίων καυσίμων έχεις πολλές πιθανότητες να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Χαρτιά τιμολόγια, δήλωση ΚΤΕΟ κτλ έχεις ;
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό evhdal » Σάβ 20 Οκτ, 2012 20:20

χαρτια καιτιμολογιο πηρα πριν 15 μερες για να το περασω κτεο αλλα πλεον δεν εχω αμαξι!
ο νομος αυτος ισχυει και εδω?
χλομο να μου δωσει τα λεφτα πισω ολο δικαιολογιες βρισκουν!
οσο για το αν ξερουν να βαζουν υγραεριο πλεον ακομα και η κουτση μαρια ξερει!
απλως πιστευα οτι επειδη ειμαι πελατης τους χρονια και τους ειχα δωσει τοσα λεφτα τοσα χρονια οτι θα ειχαν λιγο ντροπη στο να κανουν βλακεια
evhdal

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 20 Οκτ, 2012 21:00

Καλησπέρα και από μένα,
Κατ΄αρχήν να ευχηθώ να λύσεις τα προβλήματα σου σύντομα, αλλά πιστεύω ότι έχεις και εσύ ένα μερίδιο ευθύνης. Προφανώς το revo το έψαξες και το έβαλες αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν ξέρεις καν την μάρκα του συστήματος υγραερίου ακόμη και μετά από όλα αυτά τα προβλήματα που περιγράφεις. Ακόμη και από περιέργεια δεν το έψαξες πριν το βάλεις να δεις τι παίζει με το συγκεκριμένο σύστημα;; Αν είχες τόσο τυφλή εμπιστοσύνη τι να πω...... Και κάτι τελευταίο λες ότι όλες οι επισκευές στοίχησαν 1200 € και ανέφερες ότι άλλαξες και εγκέφαλο (φαντάζομαι του μαμα αυτοκινήτου και όχι του υγραερίου) και κάπου δεν βγαίνουν τα νούμερα..... :idea:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό evhdal » Σάβ 20 Οκτ, 2012 22:02

το αμαξι ειναι ακινητοποιημενο δεν εχω φτιαξει ακομα εγκεφαλο μου ειπαν γυρω στο 500 καινουριο και κανα 250 αν επισκευαστει παντα μιλαμε για τον εγκεφαλο του αυτοκινητου!
το κιτ του υγραεριου που εχουν πανω ειναι μπαρτολινη!
περιμενω γνωματευση δευτερα αν καηκε σιγουρα απο υγραεριο αν και μου ειπε ο προγραμματιστης οτι δεν μπορει να μου δωσει αποδεικτικα γιατι τους γνωριζει :evil: παρε το αυγο και κουρευτω δηλαδη
οσο για το revo το αμαξι ετσι το αγορασα με προγραμμα
evhdal

Δημοσίευσηαπό MK20G250AIR2 » Κυρ 21 Οκτ, 2012 09:10

Φίλε μου κάνε απεγκατάσταση του συστήματος, επαναφορά του αυτοκινήτου στην προηγούμενη κατάσταση και κάνε αγωγή για το ποσό την απεγκατάστασης +το ποσό της αρχικής εγκατάστασης.
Για να απαντήσω και στο ερώτημά σου, ναι, γίνεται αμάξι τούρμπο με αέριο. Έχω ένα octavia 1.8Τ 20v με πρόγραμμα και δουλεύει με αέριο (προς το παρόν τουλάχιστον) μια χαρά εδώ κια 6.500 χιλιόμετρα.
MK20G250AIR2

Δημοσιευσεις: 38

Επόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες