Εγώ πήγα να βγάλω κάρτα καυσαερίων και επειδή τον ήξερα τον μηχανικό, τον έπιασε το μεράκι και καθήσαμε να δούμε λίγο τα μίγματα
εγώ στο trip computer έχω 7,8 λίτρα και στο υγραέριο 9.5-9.6
odys2008 έγραψε:Αμα σε ζώσανε τα φίδια, πάνε και κάνε ανάλυση καυσαερίων να δεις τι μίγματα έχεις και αν είναι φτωχά ή πλούσια. Μόνο τότε θα είσαι 100% σίγουρος. Ή με wideband λάμδα![]()
Εγώ πήγα να βγάλω κάρτα καυσαερίων και επειδή τον ήξερα τον μηχανικό, τον έπιασε το μεράκι και καθήσαμε να δούμε λίγο τα μίγματα![]()
εγώ στο trip computer έχω 7,8 λίτρα και στο υγραέριο 9.5-9.6
chrisd έγραψε:διαφορα στην αποδοση δεν ειδα καμοια μιας και με το αεριο πηγαινε πολυ καλυτερα απο την βενζινη σε βαθμο που ξεχωριζα χωρις να δω λαμπακι αν καιω βενζινη η αεριο.
chrisd έγραψε:ηξερα ποσοτητα σε cc απο τα μπεκ βενζινης του 1800)και μου ειπε οτι για τα αντιστοιχα μπεκ βενζινης θελω C4 ζιγκλερ αλλα καλυτερα του λεω να βαλουμε και ενα νουμερο παραπανω.......σημειωση οτι το 1400 φοραει 220cc και εγω ειχα βαλει 300αρια υγραεριου μιας και του 1800 ειναι 280αρια.
chrisd έγραψε:μου ειχε πει τοτε ο Μπιρμπος οτι το υγραεριο κανονικα για να δωσει το 100% της αποδοσης του στον κινητηρα θελει και αλλο Αβανς(χρονος του ποτε θα σκασει ο σπινθηρας) το οποιο πειραζεται μονο απο τον Μαμα εγκεφαλο του αυτοκινητου.
chrisd έγραψε:οι μετρησεις στη καταναλωση γινοντουσαν παντα με γνωμονα ποσα χλμ εκανα και ποσο υγραεριο χρειαστηκε για να ξαναγεμισει η μπουκαλα και παντα απο το ιδιο βενζιναδικο/
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 72 επισκέπτες
|
|
|