Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό steliosthem » Δευτ 22 Οκτ, 2012 23:06

maevius έγραψε:Γι αυτο στην Θεσσαλονικη το εχουν ολοι 0,899 :grin: για να πουν μετα οτι απορροφησαν την αυξηση;;;;;;

περιεργως 0,899 εχουν και ολα τα πρατηρια του Εβρου!
steliosthem

Δημοσιευσεις: 122

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό IOCTL » Τετ 24 Οκτ, 2012 10:14

Σημερα γίνετε χαμός σε διάφορα sites που μιλάνε οτι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο τελικά συμπεριλαμβάνεται μεγάλη αύξηση στο υγραέριο:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4787.html
IOCTL

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό sportbillys » Τετ 24 Οκτ, 2012 10:33

Τι μεγαλη αυξηση και κουραφεξαλα;
Το εχουμε ξανα πει.Η αυξηση θα ειναι γυρω στα 7 λεπτα το λιτρο
Άβαταρ μέλους
sportbillys

Δημοσιευσεις: 45

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Τετ 24 Οκτ, 2012 10:36

Μπαινω χθες στο γραφειο μου και λενε οι συναδελφοι μου.Χα χα την πατησες που εβαλες υγραεριο. Ακουσες τα καινουργια μετρα ? Μεχρι την ανοιξη του 2013 θα φτασει 1,40 η τιμη του.Ποτε δεν θα κανεις αποσβεση....
Μπαινω στο ιντερνετ να δω αν τυχον οντως υποθηκε κατι τετοιο αλλα ματαια.Μονο για την αυξηση του ΕΦΚ απο 200 στα 330 € διαβαζω (κι αν γινει αυτο )
Βρε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα λεμε...... :crazy:
SEATIBIZA05

Δημοσιευσεις: 26

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τετ 24 Οκτ, 2012 11:02

SEATIBIZA05 έγραψε:Μπαινω χθες στο γραφειο μου και λενε οι συναδελφοι μου.Χα χα την πατησες που εβαλες υγραεριο. Ακουσες τα καινουργια μετρα ? Μεχρι την ανοιξη του 2013 θα φτασει 1,40 η τιμη του.Ποτε δεν θα κανεις αποσβεση....
Μπαινω στο ιντερνετ να δω αν τυχον οντως υποθηκε κατι τετοιο αλλα ματαια.Μονο για την αυξηση του ΕΦΚ απο 200 στα 330 € διαβαζω (κι αν γινει αυτο )
Βρε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα λεμε...... :crazy:

ωραιοι συναδελφοι και να τους χαιρεσε, πω πω κακια, βασικα αμα χρειαστει καμια φορα να τους μεταφερεις χρεωσε τους με τιμη σουπερ αμολυβδης γτ τετοια καιει εμενα που τη πατησα με το υγραεριο και προσπαθω να κανω αποσβεση.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό adamch » Τετ 24 Οκτ, 2012 11:55

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231219046

Εδώ δεν αναφέρεται κάτι σχετικά με το υγραέριο στα νέα μέτρα...άντε να βρεις άκρη σε αυτή τη χώρα
adamch

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 24 Οκτ, 2012 12:18

Το ερωτημα ειναι ενα. Η σταθερα αυξημενη (επιτηδες) τιμη του υγραεριου προ εφαρμογης της αναμενομενης αυξησης του ΕΦΚ αποσκοπεί στην και καλά απορρόφηση της τιμης μετά την αυξηση για να φανουν ηρωες η στο μεγιστο δυνατο κερδος των λαμόγιων (δηλαδη η αυξηση΄του ΕΦΚ πετυχαινει την τιμη στο 0,90 περίπου ενω θα επρεπε να ειναι 0,80 και 7-8 λεπτα με την αυξηση του ΕΦΚ πάνω τσουπ! κοντα στο ευρω (0,97 - 0,99) άρα διπλάσιο κερδος για τον ελληναρα πρατηριουχο.......... αλλα οχι 1,20 ευρω όπως διαδιδόταν...........ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί το 2ο.......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό adamch » Τετ 24 Οκτ, 2012 13:18

maevius έγραψε:Το ερωτημα ειναι ενα. Η σταθερα αυξημενη (επιτηδες) τιμη του υγραεριου προ εφαρμογης της αναμενομενης αυξησης του ΕΦΚ αποσκοπεί στην και καλά απορρόφηση της τιμης μετά την αυξηση για να φανουν ηρωες η στο μεγιστο δυνατο κερδος των λαμόγιων (δηλαδη η αυξηση΄του ΕΦΚ πετυχαινει την τιμη στο 0,90 περίπου ενω θα επρεπε να ειναι 0,80 και 7-8 λεπτα με την αυξηση του ΕΦΚ πάνω τσουπ! κοντα στο ευρω (0,97 - 0,99) άρα διπλάσιο κερδος για τον ελληναρα πρατηριουχο.......... αλλα οχι 1,20 ευρω όπως διαδιδόταν...........ελπίζω να μην επιβεβαιωθεί το 2ο.......

Βασικά αν οι τωρινές τιμές δυιλιστηρίου που βλέπω στο gasprice(1298 για τη βενζίνη και 782 για το αέριο) δε συμπεριλαμβάνουν ήδη την αύξηση του ΕΦΚ προβλέπω να κλείνει πολύ η ψαλίδα μεταξύ βενζίνης και αερίου- πχ Θεσσαλονίκη έχει τώρα η βενζίνη γύρω στο 1,65 και το αέριο θα πάει στο 1 ευρώ. Οπότε αν βάλουμε και μία κατά 15% αυξημένη κατανάλωση αερίου έναντι της βενζίνης, η διαφορά θα διαμορφώνεται στο 1,65 βενζίνη-1,15 αέριο. Οπότε πάει η περίπατο η υποτιθέμενη μισή τιμή υγραερίου έναντι της βενζίνης.
adamch

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό prometheas » Τετ 24 Οκτ, 2012 14:34

Δεν μου προκαλεί εντύπωση το κλίμα της αγοράς και η αβεβαιότητα για τις τιμές των καυσίμων αλλά και όλων των αγαθών (εντύπωση σίγουρα δεν προκαλεί και σε σας αυτό - το έχουμε συνηθίσει πια).

Προσωπικά δεν απογοητεύομαι από τους πολιτικούς. Αυτοί υποκρίνονται, τη δουλειά τους κάνουν. Βγάζουν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό (ή σε off-shore κλπ) και την ίδια στιγμή μιλούν για τον λαό που υποφέρει....

Εγώ απογοητεύομαι από τον κόσμο που τους ξαναψηφίζει. Οι χρήσιμοι Έλληνες που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο βλέποντας τον κόσμο να ψηφίζει τα ίδια και τα ίδια σκατά μένουν μακριά από την πολιτική - δεν τολμούν να ορθώσουν τη φωνή τους για να βγει η χώρα από τον βούρκο των υπερπλούσιων-υποκριτών-πολιτικών.
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Δημοσίευσηαπό nickp » Τετ 24 Οκτ, 2012 14:50

Σαν υποθεση κανω και μονο οτι κατα τη γνωμη μου δεν προκειται να παει πανω απο ευρω.
Για αυτους που εβαλαν προσφατα υγραεριο οπως εγω απογοητευομαο φυσικα λιγο αλλα δεν ξενερωνω.η αποσβεση θα γινει καποια στιγμη οπως και ναχει.το ζητημα ειναι οτι δε ξεπαραδιαζεσαι καθε φορα που θα βαλεις καυσιμο στο αυτοκινητο.
Οσο αφορα αυτους που σκεφτονταν να βαλουν γνωμη μου να ειναι σιγουροι πως το χρειαζονται δλδ να κανουν σεβαστα χιλιομετρα τουλαχιστο πανω απο 20000 ετησιως και οπωσδηποτε να κανουν πολυ καλη ερευνα αγορας μιας και πρεπει λογικα η μη ζητηση να ριξει τις τιμες για να γινει και η αποσβεση πιο γρηγορα.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες