ALMAN έγραψε:LPGas έγραψε:Το πρόβλημα στο εμφάνισε από την πρώτη στιγμή που έβαλες υγραέριο ή στο εμφάνισε μετά από καιρό?
Μου το παρουσιασε τωρα τελευταια.Το γκαζι το εχω βαλει εδω και 1,5 χρονο.Το προβλημα το εχω οταν ειναι κρυο το αμαξι και μονο οταν ειναι στην βενζινη.Μετα απο λιγο που ζεστενετε ακομα και αν δεν εχει προλαβει να γυρισει στο γκαζι το προβλημα εξαφανιζετε.
BOURTZI έγραψε:Οπως εχει αναφερει κι αλλος σε προηγουμενες συζητησεις το προβλημα παρουσιαζεται γιατι για καποιον λογο συνυπαρχουν και τα δυο καυσιμα.
Λεω καποιον λογο γιατι μπορει να συμβαινουν διαφορα παραξενα οχι ομως και αλυτα.
Να χανουν τα μπεκ της βενζινης η του υγραεριου.
Λαθος ρυθμισεις του εγκαταστατη να επιτρεπουν την συνυπαρξη.
Ο πνευμονας σε σημειο ψηλοτερο απο αυτο του ανωτερου σημειου του ψυγειου(οσο παραξενο και να ακουγεται μπορει να βγαλει προβλημα).
Για καποιον λογο οταν σβησαμε το αυτοκινητο το υγραεριο να ηταν μερικως αεριοποιημενο και αεριοποιηση η η μειωση πιεσης (οπως θελετε πεστε το)να γινεται στον θαλαμο καυσης με την βοηθεια της θερμοκρασιας της εκρηξης της βενζινης.
Οπως και να εχει ο εγκαταστατης, μπορει και πρεπει να μπορει να αντιληφθει τον λογο και να επαναφερει την σωστη λειτουργια.
Καπως ετσι θα εξαφανιστουν οι ασχετοι εγκαταστατες απο την αγορα(γιατι θα ασχολουνται 2 μερες για να λυσουν ενα προβληματακι).Οταν λεω ασχετοι εγκαταστατες δεν εννοω αυτους που εχουν αδεια η δεν εχουν,αλλα αυτους που δεν εμαθαν γιατι ντρεπονται να ρωτησουν η να διαβασουν κατι παραπανω.
giorgos3924 έγραψε:τελικα κάνεις δεν βρήκε λύση ε?
εγω μετα απο 6 μηνες το άφησα παλι στον εγκατάσταση να το κοιταξει. υο καλοκαίρι ειχε διορθωθεί λίγο το πρόβλημα οταν φουλαρα το ντεπόζιτο της βενζίνης δε ρεταρε αλλα είχε μπουκωματα στο ξεκίνημα αλλα τον τελευταίο μήνα αρχισε παλι τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό! πολύ ρεταρισμα και στο ξεκίνημα σέρνεται! το αστείο είναι οτι εβγα μια φορά την μπαταρία το δουλεψα 70χλμ με βενζίνη και το επόμενο πρωι παλι ειχε ενα μικρο ρεταρισμα και λιγο μπουκωματα. σε πολθ μικρότερο βαθμό απο αυτον που έφτασε τελευταία! έπρεπε να το παω έτσι συο συνεργείο κακως επαιξα με την μπαταρία!
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες
|
|
|