Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό christoi » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 18:55

Δεν του πήρε ο μπαμπάς του αυτοκίνητο με υγράεριο και αναγκάστηκε να μείνει στο ποδήλατο, για αυτό τα λέει όλα.
Δεν πειράζει μικρέ kyriak, ζήτα από τον άγιο Βασίλη να σου φέρει πατίνι φέτος.
Αλλά πρόσεχε τις παλινδρομήσεις. Βαράνε στο κεφάλι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ΜΗΝ βλέπω τις μαλακίες που γράφει, γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό gagas75 » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 19:25

O kyriak η βενζινας ειναι που στο πρατηριο του δεν βγαινει αδεια υγραεριου ενω ο απεναντι ξεσκιζει η συνεργειο που δεν κανει μετατροπες η ειναι πολυ ...... :ymdevil:
gagas75

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό kyriak » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 19:38

tasoshunter έγραψε:ρε φιλε kyriak
σε ξαναρωταω γιατι τοση εμπαθεια με το υγαεριο? εχεις παθει μηπως οικονομικη ζημια απο τοτε που βγηκε?
ακομη και να εχεις παθει ζημια δεν αντιμετωπιζεις ετσι την κατασταση!!!!
ειναι γελοιο να ευχεσαι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα επειδη η δικια σου ειναι αχρηστη!!!!!
ξυπνα!!!!!!

Εσείς τόσο καιρό κλέβεται από της κατσίκες των γειτόνων , από εκεί πίνετε γάλα , δεν ανήκετε σε αυτούς που έχουν κατσίκα , μαθέ να εκτιμάς σωστά τα δεδομένα , και πλήρωνε φόρους για να πέσει η βενζίνη και για να βγούμε από την κρίση γρήγορα. Δεν σου είπε κανένας μην βάζεις γκάζι , φόρους σου είπαν να πληρώνεις και ότι θες βαλε , αλλά εσύ θες στο τζάμπα , να κλέβεις γάλα δηλ. από την κατσίκα του γείτονα , αλλά να λες ότι είναι από την κατσίκα σου …
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό jek » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 19:42

αφήστε ρε παιδιά αυτόν τον ΚΑΛΌ ΆΝΘΡΩΠΟ να βγάλει ολη τη χολή και τη κακία που έχει μέσα του, που ξέρεις ? μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος να ξεδίνει ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΣ, τι του δίνεται σημασία ? μπορεί να μπει στη τσέπη μου να δει πόσα γλιτώνω κάθε μήνα ? δε μπορεί ! έχω κάνει 5500 χιλ χιλιόμετρα κοπανάω το κεφάλι μου γιατί δεν το είχα βάλει νωρίτερα, κάνω με 1600cc αμάξι 240 χιλ με 20€, τι να μου πει τώρα εμένα ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ο κάθε όμοιος του, απο την ημέρα που το έβαλα δεν έχω ξανα ασχοληθεί, αφήστε τον λοιπόν να λέει, φόρο πληρώνει :D :lol:

ρε παιδιά το αέριο δε φορολογείται ? και εγώ γιατί ειχα την εντύπωση ότι είναι ο φόρος 200€ ο τόνος (1850 λίτρα ) μπα μάλλον λάθος θα έκανα ;) :lol:
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 20:49

Να σας θυμησω οτι ο ''Κυριακος'' ειχε πει σε παλαιότερο ποστ (πριν διαγραφει :lol: ) οτι ειχε βαλει και αυτος υγραεριο και οτι του ΕΚΑΨΕ ΒΑΛΒΙΔΕΣ, γι'αυτο το φυσαει και δεν κρυώνει...
Φυσικα, ο μονος τροπος για να μετριασει λιγο το φαρμακι που εχει πιει και την κακοσύνη του, ειναι να παθουμε και μεις το ιδιο ή και χειροτερα...
Ευγε αγορι μου, συνεχησε απτόητος :(( 8-} :lol: :lol:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 20:51

kyriak η όπως σε λένε εσυ τι αμάξι έχεις θα μας πεις?
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 21:37

kyriak έγραψε:
σε ξαναρωταω γιατι τοση εμπαθεια με το υγαεριο? εχεις παθει μηπως οικονομικη ζημια απο τοτε που βγηκε?
ειναι γελοιο να ευχεσαι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα επειδη η δικια σου ειναι αχρηστη!!!!!
ξυπνα!!!!!!

Εσείς τόσο καιρό κλέβεται από της κατσίκες των γειτόνων , από εκεί πίνετε γάλα , δεν ανήκετε σε αυτούς που έχουν κατσίκα , μαθέ να εκτιμάς σωστά τα δεδομένα , και πλήρωνε φόρους για να πέσει η βενζίνη και για να βγούμε από την κρίση γρήγορα. Δεν σου είπε κανένας μην βάζεις γκάζι , φόρους σου είπαν να πληρώνεις και ότι θες βαλε , αλλά εσύ θες στο τζάμπα , να κλέβεις γάλα δηλ. από την κατσίκα του γείτονα , αλλά να λες ότι είναι από την κατσίκα σου …

Μπεεεεεεεεεεεε
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό dancerman » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 21:57

kyriak έγραψε:400χλμ με 8/100 λιτρα βενζινης =51,2 ευρω
400χλμ με 9,5`10,5/100 λιτρα υγραεριου= 34.2~37.8

dancerman:Να τα γράφεις σωστά .
Aρα στα 400km μέσο κέρδος κέρδος =15ευρω-->στα 4000km 150 και στα 40000κμ = 1500 εουρα, εδώ έχεις κάνει την απόσβεση στην τοποθέτηση μόνο …όμως + 2000 ευρώ βλάβες το λιγότερο από εδώ και μετά , άρα θες άλλα 80000km έτσι ποτέ δεν θα κάνεις απόσβεση , και θα είσαι μόνο μέσα , …(ξέρω ξέρω , κάποιοι όμως έχουν κάνει 150000κμ απροβλημάτιστα σε 2 χρόνιααααα …φεταααα...το παω ταπαααα....άλλα είναι μόνο εδώ μέσα στα συνεργεία άλλο γίνεται ,έχουν γεμίσει με χαλασμένα… ) όλα αυτά στην καλύτερη περίπτωση , άσε την χειρότερη ,που όμως είναι και η ποιο συχνή που εμφανίζεται στα μετατρεμμένα , (Εκεί θες καταλύτη ,αισθητήρες οξυγόνου ,βαλβίδες ,πιστόνια κ.α. )

Υ.Γ. εγώ λέω μέχρι το 2014 να μην το μετακινήσεις καθόλου και έτσι να αγοράσεις ένα σπίτι … όχι μόνο αυτοκίνητο, από το κέρδος …..axaxxa ,άμα κόψει το τσιγάρο κάποιος έχει πραγματικό κέρδος, με τα περσινά δεδομένα άμα μετατρέψει το αυτοκίνητο σε lpg , έχει βραχυπρόθεσμα 20% max και μακροπρόθεσμα μόνο χάσιμο. ΤΕΛΟΣ ,είναι γνωστό στους περισσότερους πλέον. Με τα σημερινά δεδομένα έχει μόνο χάσιμο η μετατροπή .

Ποσο γελοιος μπορεις να γινεις ακομα? Αφρωνα γιατι ετσι μονο μπορω να σε χαρακτιρισω μην πω τπτ πιο βαρυ αν εσενα καιει το αμαξι τοσο εγω δε σου φταιω εμενα παντως τοσο καιει επομενως ΜΟΚΟ. Πολυ σωστα τα γραφω, δεν εβαλα ουτε συστημα της πλακας ουτε πηγα σε ερασιτεχνη να μου το περασει και να καιει την π@παρια που ελς 1,5 λιτρο παραπανω, σε βλεπω για γερο κοτσο να σε εχουν πιασει, αποσβεση εχω κανει ηδη 22000χλμ οταν εσυ πληρωνες 1,80 βενζινα εγω παλι ιδια τιμη με τωρα 0,90 χαχαχαχαχα Εσυ κιολας λες και για βλαβες σωνει και καλα, φιλε ιαπωνα καθαρο εχω οχι ευρωπαιο της πλακας να ειμαι καθε μερα συνεργεια. Ασε εμας να εχουμε χασιμο και εσυ να πληρωνεις φορους. Τελικα εσενα σε ψεκαζουνε σιγουρα αυτο εχω μονο να πω. Μου θυμιζεις κατι γκαλοπ ποια ειναι η καλυτερη ομαδα ολυμπιακος η παναθηναικος και λενε ολοι ολυμπιακος και ειναι το γκαλοπ μεσςα στο συνδεσμου της θυρας 7, τοσο τραγικος εισια και αξιοκαταφρονητος
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό dancerman » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 22:01

kyriak έγραψε:
ξυπνα!!!!!!

κανεις δε κλεβει αλλα τοσο γελοιος συνεχιζεις να γινεσε, σε ολο το κοσμο το υγραεριο ειναι πιο φθηνο απο τι βενζινη χωνεψε το. Επειδη εχω κρατημενες ολες τις αποδειξεις υγραεριου και βενζινης απο τοτε που εβαλα υγραεριο θα στις ποσταρω εδω για να σου την σπασω, γτ τετοιο μιζερο ανθρωπο πρωτη φορα βλεπω στο ιντερνετ, μαλλον της τροικας εισαι δεν εξηγειτε αλλιως, και να σου πω και κατι αμα βαλουν και αλλους φορους Βουλγαρια διπλα ειναι εκει να δεις που δε θα παιρνει τπτ το ελληνικο κρατος απο μενα, θα κανω αυτα που κανουν οι ωραιοι μας πολιτικοι τους οποιους υποστηριζεις
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Σάβ 03 Νοέμ, 2012 23:19

kyriak έγραψε:

εσυ φιλε αν αληθευει οτι ειχες αεριο στο αυτοκινητο σου και εκαψε βαλβιδες φαινεται οτι εκαψε και αλλες βαλβιδες μαζι!!!!! =)) =)) .
δεν εξηγηται αλλιως η περιπτωση σου!!!
και κατι τελευταιο γιατι δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου. μου αρεσει πολυ να κλεβω οπως ισχυριζεσαι και να μην πληρωνω φορους αν ειναι να τους πληρωνεις ολους εσυ.
τρελλαινομαι!!!!!!!!! :ymparty: :)) :clap:

Εικόνα
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 60 επισκέπτες