Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 21:28

Δείτε εδω για να δείτε τι έπαιξε και πως έγινε το ξαφνικό

http://olympia.gr/2012/11/08/

Η εδώ

http://www.facebook.com/groups/ygraeriokinitoi
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό panosopel » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 21:41

Το δείπνο Στουρνάρα – Συγγελίδη, εκτός από ΟΠΑΠ είχε και …υγραεριοκίνηση;

Το ενδιαφέρον του γνωστού επιχειρηματία Συγγελίδη για τον ΟΠΑΠ, είναι γνωστό. Γνωστές επίσης είναι και οι σχέσεις τους με τον “εκσυγχρονισμό”, άξιο τέκνο του οποίου αποτελεί και ο κύριος Στουρνάρας.

Και όμως, κάποιος γνωστός μας είπε ότι το δείπνο δεν είχε στο μενού μόνο τον ΟΠΑΠ που στεγάζεται ακόμα σε κτίριο του επιχειρηματία με άγνωστο ενοίκιο. Είχε και λίγο από …υγραεριοκίνηση!

Μας το τεκμηρίωσε μάλιστα με την ανεκδιήγητη εξέλιξη αύξησης φορολογίας στην τιμή του αερίου που την είδαν φάντη μπαστούνι όχι μόνο οι πολίτες που είχαν κάνει την μετατροπή πληρώνοντας και στο κράτος τις αντίστοιχες κρατήσεις αλλά ακόμα και οι πρατηριούχοι που έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Για όσους αναρωτιέστε “μα τι συμφέρον έχει ο Συγγελίδης να αυξηθεί το κόστος της υγραεριοκίνησης”, ρίξτε μια ματιά στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, όσοι τους ανοίγετε ακόμα. Πόσες διαφημίσεις Citroen Diesel βλέπετε;

Εμείς πάντως δεν υιοθετούμε αυτά τα σενάρια. Είναι συνωμοσιολογίες
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό panosopel » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 21:45

ολα σε αυτη την κυβερνηση ειναι συμφεροντα αμα δεν το εχετε καταλαβει

οποιοι επιχειρηματιες τους τα δινουν τα φραγκα(Ελληνες η ξενοι) θα περναει το δικο τους
panosopel

Δημοσιευσεις: 157

Δημοσίευσηαπό dancerman » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 22:41

Προς τον κυριο κυριακο

21000χλμ περιπου απο το πασχα που το εβαλα

εχουμε και λεμε 1410ευρω υγραεριο 131 βενζινη μολις μετρησα ολες τις αποδειξεις

θελω να μου πειτε ποσο θα πληρωνα με βενζινη μονο και σας βαζω το πιο γελοιο μεση καταναλωση βενζινης 8λιτρα με τιμη 1,60 που ειναι σημερα 2688 ευρω(εντελως πλασματικο γιατι μεσα στη πολη και εξω το ετρεχα ουσιαστικα μιλαμε για μεση καταναλωση 9 και μεση τιμη βενζινης 1,70=3213ευρω) θα ηθελα με βενζινη και εγω εδωσα μολις 1541. Κοστος κιτ εγκαταστασης 1150ευρω α και 15 ευρω το λαδι στην λαδιερα τωρα καντε τις πραξεις και πες τε μου ποιος ειναι χαμενος και ποιος κερδισμενος, εγω παντως θα συνεχισω να κερδιζω.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 09 Νοέμ, 2012 00:24

Eγω μεχρι τωρα δεν ειχα βαλει υγραεριο περιμενωντας τον μποναμα που πιστευα οτι θα ερχοταν συντομοτερα και τσουχτεροτερος,τωρα που επισημοποιηθηκεη αυξηση αυριο κιολας παω να βαλω εαν οι εγκαταστατες ριξουν τις τιμες κοντα στο 500-600σαρικο για επωνυμο συστημα(τιμες Βουλγαριας) και οι πρατηριουχοι ριξουν στα μισα το κερδο τους(αντι για 1 που πουλανε σημερα να το ριξουν στα 93 λεπτα δηλ.),μονο ετσι θα προσελκισουν καινουργιους πελατες,εχει περιθοριο να σωθει ο κλαδος αρκει οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ να το καταλαβουν!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό dancerman » Παρ 09 Νοέμ, 2012 00:25

kyriak έγραψε:les 1410 eyrw to lpg , ara me timi 0,85 tha soy valw egw tote ekapses 1658 litra lpg se 21000km ara 7,9litra sta 100km kai poio kato les oti kais venzinh 8 ,,, les psemata agaphte einai fanerotato an sthn xeftila ekeges 8 litra venzinh tote lpg tha eprepe na eisai 9,5 me 10 kai oxi 8 xanakanta....

εισαι για γελια για ακομα μια φορα γιατι παλι δεν υπολογισες τη βενζινη που ειναι 131 ευρω που σημαινει τουλαχιστον 1000χλμ και ειναι λαθος το 0,85 που βαζεις γιατι το καλοκαιρι ηταν στο 0,80 που εκανα τα επρισσοτερα χλμ αλλα επισης η βενζινη επεσε 1,60 τωρα απο τον απριλιο που το ειχα βαλει με λιγα λογια οι υπολογισμοι σου ειναι λαθος, εγω σου μιλαω για αποδειξεις απο ολα τα πρατηρια που εχω βαλει απο την ημερα που εβαλα το υγραεριο και δεν μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο γι αυτο εισαι για γελια.
και σου το ξαναειπα εμενα καιει μαξ ενα λιτρο οταν το τρεχω παραπανω απο οτι με βενζινη υπολγισμενο εμ υπολογιστη ταξιδιου καθως και με φουλαρισματα, αρα ξανακαντα εσυ.

οι αποδειξεις αυτες ειναι στη διαθεση του καθενος γιατι φτανει πια με τις μπουρδες που λεει ο κυριακ και ο καθε κυριακ, οποιος θελει ας συνεχιζει με βενζινη οποιος θελει με υγραεριο, αλλα μην προσπαθειτε να αμς πεισετε οτι συμφερει να κυκλοφορουμε με βενζινη και οχι με υγραεριο ακομα και τωρα.
dancerman

Δημοσίευσηαπό panose » Παρ 09 Νοέμ, 2012 00:52

παιδες σε καθε περιπτωση χαμενοι βγαινουμε απο την τελευταια μειωση.
Συνεχιζοντας να ασχολουμαστε με τον καθενα κακεντρεχη που δεν ξερουμε ακομα τον λογο που συνεχιζει την συμπεριφορα αυτη, απλως συνεχιζουμε τον φαυλο κυκλο που αυτος ξεκινησε.
Το οτι γνωριζω πως κερδιζω απο το υγραεριο εμενα μου φτανει και μου περισευει και δεν χρειαζομαι κανενα ουτε να μου το επιβεβαιωσει ουτε να μου το διαψευσει.
Αρα αν ασχολουμαι ή που θα του κανω το χατηρι ή που τα θελει και εμενα ο κ...λος μου και δεν εχω αλλα σοβαροτερα να ασχοληθω(μου κοβουν τον μισθο, γινεται της ποπης εξω, σε λιγο δεν θα εχω γαλα να δινω στο μωρο) παρα να αποδειξω (για ποιο λόγο?) στον κυριακο οτι κερδιζω.
σορρυ για το σεντονι.
ΥΓ να γινουμε λιγο (συνομοσιολογοι)?
ο κυριακος ειναι βαλτός των υπολοιπων που του αντιπαρατιθενται οι οποιοι ειναι εγκαταστατες-πρατηριουχοι- παραγωγοι υγραεριου-ιδιοκτητες διυληστηριων και δημιουργουν θεμα εκ του μη οντως για να πηγαινουμε εμεις να βαζουμε συστηματα και να επιβεβαιωνουμε καθε μερα πως συμφερει το υγραεριο.
αν το παραπανω σεναριο γινει ταινια, θελω δικαιωματα.
panose

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό kyriak » Παρ 09 Νοέμ, 2012 01:08

dancerman έγραψε:
kyriak έγραψε:les 1410 eyrw to lpg , ara me timi 0,85 tha soy valw egw tote ekapses 1658 litra lpg se 21000km ara 7,9litra sta 100km kai poio kato les oti kais venzinh 8 ,,, les psemata agaphte einai fanerotato an sthn xeftila ekeges 8 litra venzinh tote lpg tha eprepe na eisai 9,5 me 10 kai oxi 8 xanakanta....

εισαι για γελια για ακομα μια φορα γιατι παλι δεν υπολογισες τη βενζινη που ειναι 131 ευρω που σημαινει τουλαχιστον 1000χλμ και ειναι λαθος το 0,85 που βαζεις γιατι το καλοκαιρι ηταν στο 0,80 που εκανα τα επρισσοτερα χλμ αλλα επισης η βενζινη επεσε 1,60 τωρα απο τον απριλιο που το ειχα βαλει με λιγα λογια οι υπολογισμοι σου ειναι λαθος, εγω σου μιλαω για αποδειξεις απο ολα τα πρατηρια που εχω βαλει απο την ημερα που εβαλα το υγραεριο και δεν μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο γι αυτο εισαι για γελια.
και σου το ξαναειπα εμενα καιει μαξ ενα λιτρο οταν το τρεχω παραπανω απο οτι με βενζινη υπολγισμενο εμ υπολογιστη ταξιδιου καθως και με φουλαρισματα, αρα ξανακαντα εσυ.

οι αποδειξεις αυτες ειναι στη διαθεση του καθενος γιατι φτανει πια με τις μπουρδες που λεει ο κυριακ και ο καθε κυριακ, οποιος θελει ας συνεχιζει με βενζινη οποιος θελει με υγραεριο, αλλα μην προσπαθειτε να αμς πεισετε οτι συμφερει να κυκλοφορουμε με βενζινη και οχι με υγραεριο ακομα και τωρα.

ela, xekola , psemata eipes , oti kai na peis den to swzeis, einai poly ligo 7,9/100km lpg kai 9/100km venzinh den to katalabaineis? kane tis praxeis na deis posa litra vgainei oti kais lpg ,vgainei gia na mhn koyrazese 7,9/100km,kai meta skepsoy oti les pws kais 9/100km venzinh .

mod: Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό dancerman » Παρ 09 Νοέμ, 2012 01:40

kyriak έγραψε:
dancerman έγραψε:

ela, xekola , psemata eipes , oti kai na peis den to swzeis, einai poly ligo 7,9/100km lpg kai 9/100km venzinh den to katalabaineis? kane tis praxeis na deis posa litra vgainei oti kais lpg ,vgainei gia na mhn koyrazese 7,9/100km,kai meta skepsoy oti les pws kais 9/100km venzinh .

mod: Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες

συνεχιζω και γελαω γιατι και να στις αντιαπαραθεσω εδω μπροστα σε ολους θα λες οτι εκρυψα καποιες και δεν τις εβαλα ολες απλως σε ποναει που το δικο σου εκαψε βαλβιδες που δεν καιει σοο το δικο μου παρε φιλε μαζντα να σωθεις και να γουσταρεις χαχαχαχ , σα τα παιδακια κανεις " μου ειπες ψεματα δε σε μιλαω ουα ουα " επισης πες μας σε ποια πολη εισαι να δεις πως οχι μονο καιει 8λιτρα με υγραεριο το δικο μου αλλα θα στο κανω και 7 υπο εναν ορο να βγεις και να ζητησεις συγνωμη για τη χολη που βγαζεις αλλιως για μενα δε φορας παντελονια. Και σε προκαλω ενωπιων του φορουμ και ολων αυτων που το απρακολοθουν να δωσεις τα στοιχεια σου δημοσια οπως τι αμαξι εχεις το ονοαμτεπωνυμο σου και σε ποια επριοχη εισαι για να κανονιστει αυτο που σου ειπα, θα υπαρχουν και οι αποδειξεις των γεμισματων να τις δουνε ολοι οσοι εχουνε αμφιβολιες.

το σωστο ειναι 20000 χλμ με 8.5 καταναλωση lpg μεση τιμη 0,82=1410ευρω +131βενζινη
μετα 20000χλμ με 8 λιτρα καταναλωση βενζινη μεση τιμη το σωστο ειναι να βαλω απο 1,65-170=2640+131 - 2720+131 για να μην κλαις
Τελευταία επεξεργασία από dancerman και Παρ 09 Νοέμ, 2012 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
dancerman

Δημοσίευσηαπό nichatzo » Παρ 09 Νοέμ, 2012 01:44

nickp έγραψε:Αν η βενζινη ειχε 1,8 θα μιλουσαμε τωρα;εννοω οτι την περιμεναμε την αυξηση απο τοτε που ξεκινησε η φημη το σεπτεμβριο.ποσο τελικα θα γταν η αυξηση του υγραεριου; Τι τελικα ισχυει; 11 λεπτα 18 λεπτα 24 λεπτα;;;
Ποιος μαγκας υπουργος θα πει τα επομενα τεσσερα χρονια το υγραεριο δε θα κουνηθει να υπαρχει ενας στοιχειωδης προγραμματισμος για μας;
Πεταω σκορπιες σκεψεις.το υγραεριο για μενα ειναι στο οριο να μη συμφερει καθολου σε λιγο.αν παει 1,05-1,10 θα εχω μετανιωσει τελειως που το βαλα

Στο 1.10€ θα είμαστε στο 0 ουσιαστικά από θέμα κέρδους.
Προσοχή στους απατεώνες!!!
nichatzo

Δημοσιευσεις: 21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 63 επισκέπτες