Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 09 Νοέμ, 2012 14:35

johnnyatos έγραψε:

Αλλά το θέμα είναι να δούμε ποιανών οι σκοποί εξυπηρετούνται από αυτό το διχασμό. Ποιοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι δεν θα υπάρξει αντίδραση, εφόσον θα έχουμε αναλωθεί στις αναμεταξύ μας κόντρες..

Ας συνεχίσουμε να χωριζόμαστε σε αριστερούς-δεξιούς, Ολυμπιακούς-Παναθηναικούς, θρήσκους-άθρησκους, ευρωιστές-δραχμιστές και γενικά σε ότι μπορούμε να χωριστούμε, έτσι ώστε να τους διευκολύνουμε στο έργο τους.

:clap: :clap: :clap:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό kyriak » Παρ 09 Νοέμ, 2012 15:04

hlias έγραψε:
johnnyatos έγραψε:

Αλλά το θέμα είναι να δούμε ποιανών οι σκοποί εξυπηρετούνται από αυτό το διχασμό. Ποιοί έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι δεν θα υπάρξει αντίδραση, εφόσον θα έχουμε αναλωθεί στις αναμεταξύ μας κόντρες..

Ας συνεχίσουμε να χωριζόμαστε σε αριστερούς-δεξιούς, Ολυμπιακούς-Παναθηναικούς, θρήσκους-άθρησκους, ευρωιστές-δραχμιστές και γενικά σε ότι μπορούμε να χωριστούμε, έτσι ώστε να τους διευκολύνουμε στο έργο τους.

:clap: :clap: :clap:

ΟΧΙ. εσύ να μας πεις ποιοι σκοποί εξυπηρετούνται όταν ο άλλος σου λέει έβαλα 1410 ευρώ γκάζι για 21000km ,που σημαίνει με 0,85 αλλά και με 0,83 ,που θέλει αυτός, ότι το αυτοκίνητο αυτό τόσα ευρώ/τιμή.l= λίτρα που έκαψε …και με αναγωγή στα 100κμ μας δίνουν κατανάλωση 7,9…και μετά λέει ότι καίει βενζίνη 9 . ΚΑΡΑΨΕΜΑ , και μετά αρχίζει τις απειλές κτλ κτλ , ποιους σκοπούς εξυπηρετεί αυτό , ΑΡΑ αν δεν είναι αγράμματος τότε παραπλανεί….ειναι κοινός λ@@γιο.

Και έχει και το θράσος να συνεχίζει να γράφει λες και αν τον στηρίξουν και ακόμη καναδυο εδώ μέσα τότε δεν είπε ψέματα .
Ο τύπος αυτός λέει Ψ.Ε.Μ.Α.Τ.Α.
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό johnnyatos » Παρ 09 Νοέμ, 2012 15:13

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι μέσα σε ένα φορουμ.. Μπορεί και να μη το έβλεπα ποτέ αυτό το post..

Με ενδιαφέρει αυτός που λέει ψέματα και εν δυνάμει μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου..

Αυτός είναι ο εχθρός μου..
johnnyatos

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό kyriak » Παρ 09 Νοέμ, 2012 15:18

johnnyatos έγραψε:Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ποιος λέει ψέματα και ποιος όχι μέσα σε ένα φορουμ.. Μπορεί και να μη το έβλεπα ποτέ αυτό το post..

Με ενδιαφέρει αυτός που λέει ψέματα και εν δυνάμει μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μου..

Αυτός είναι ο εχθρός μου..

Ένας από αυτούς είναι και ο dancerman λοιπόν , μπορεί να επηρεάσει την ζωή σου αν τον πιστέψεις και μετά θα σου την κάνει κόλαση , κάθε μηνά θα είσαι στα συνεργια …..αργά η γρήγορα.
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό johnnyatos » Παρ 09 Νοέμ, 2012 15:25

Φίλε μου, μάλλον καταλαβαίνεις κάτι διαφορετικό..

Το υγραέριο το έβαλα και ήταν επιλογή μου. Πήρα το ρίσκο.. Αν χαλάσει το πετάω, 12 χρονών είναι..

Το να πληρώνω ένα μισθό στην εφορία για βλακείες δεν είναι επιλογή μου.. Αν τύχει κάτι και δεν τα δώσω μου παίρνουν το σπίτι..

Έχει διαφορά.
johnnyatos

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό psir10115 » Παρ 09 Νοέμ, 2012 15:36

Παίδες χαιρετώ σας

Η πλάκα με τον κακομοίρη τον Κυριάκ μάλλον είναι ώρα να λάβει τέλος και να μιλήσουμε σοβαρά όσοι γουστάρουμε κίνηση με χαμηλότερο κόστος και βάλαμε υγραέριο

Λοιπόν αδέρφια

Προτείνω να οργανωθεί σε όλη τη χώρα μια εβδομάδα όπου ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν θα βάλει υγραέριο! Να πάρει το μήνυμα η πλευρά των πρατηριούχων πως αν δεν χαμηλώσει το περιθώριο κέρδους τα πράγματα δεν θα είναι καλά!

Μπαίνω εδω μέσα να δω καμμιά ιδέα και πρόταση και οχι για να διαβάζω κόντρες με τον κάθε γραφικό τύπο σαν τον κυριακ....αγνοήστε τον σας παρακαλώ και πάμε παρακάτω

Η λογική του είναι αυτή που κατάντησε έτσι τον τόπο μην του δίνουμε και αξία..

Περιμένω σχόλια για την πρόταση η και άλλη πρόταση αντίδρασης
Να είστε όλοι καλά..
psir10115

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Παρ 09 Νοέμ, 2012 15:44

psir10115 έγραψε:Παίδες χαιρετώ σας

Η πλάκα με τον κακομοίρη τον Κυριάκ μάλλον είναι ώρα να λάβει τέλος και να μιλήσουμε σοβαρά όσοι γουστάρουμε κίνηση με χαμηλότερο κόστος και βάλαμε υγραέριο

Λοιπόν αδέρφια

Προτείνω να οργανωθεί σε όλη τη χώρα μια εβδομάδα όπου ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν θα βάλει υγραέριο! Να πάρει το μήνυμα η πλευρά των πρατηριούχων πως αν δεν χαμηλώσει το περιθώριο κέρδους τα πράγματα δεν θα είναι καλά!

Μπαίνω εδω μέσα να δω καμμιά ιδέα και πρόταση και οχι για να διαβάζω κόντρες με τον κάθε γραφικό τύπο σαν τον κυριακ....αγνοήστε τον σας παρακαλώ και πάμε παρακάτω

Η λογική του είναι αυτή που κατάντησε έτσι τον τόπο μην του δίνουμε και αξία..

Περιμένω σχόλια για την πρόταση η και άλλη πρόταση αντίδρασης
Να είστε όλοι καλά..

Έχει ηδη δημιουργηθεί αυτή η σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/MpoukotazStoYgraerio

Μπορειτε ολοι να μπειτε αν το επιθυμειτε, σε μια εξυπνη πρωσπαθεια για να συνεχισουμε να εχουμε ενα οικονομικο καυσιμο .
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό nickp » Παρ 09 Νοέμ, 2012 15:49

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να συννενοηθουμε ολοι μαζι να μη βαζουμε υγραεριο. Ειδικα οσοι απο μας δεν εχουμε κανει αποσβεση και πανικοβλημενοι παμε με υγραεριο μπας και κανουμε καποια στιγμη αποσβεση.ασε που ποσοι ειναστε εδω;αντε και εκατο ατομα δεν βαζουν υγραεριο για μια εβδομαδα..κουνηθηκαν τα ........ Τους
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Παρ 09 Νοέμ, 2012 16:27

Τιποτα δεν ειναι ευολο, ποσο ενα τετοιο εγχειρημα, αλλα αν μεινεις και με σταυρωμενα χερια τοτε θα εχεις αποτυχει πληρως και θα κατηγορεις τον εαυτο σου που δεν το προσπαθησες.

Απο την αλλη καταλαβαινω και αυτους που εβαλαν προσφατα υγραεριο και θελουν αν δουν οικονομια στην τσεπη τους, αλλα αυτη η στιγμη θα ερθει ετσι και αλλιως ειναι πολυ ποιο οικονομικο καυσιμο το υγραεριο και η αποσβεση θα γινει , απλα πεσαμε στην συγκηρια με την μειωση στην τιμη της βενζινης και αρχισε ο πανικος. Το 2009 οταν αρχισε η ιστορια με το υγραεριο και με τα συστηματα σε πολυ μεγαλυτερο κοστος το αεριο ειχε 0,55 και η βενζινη 1,15. 60 λεπτα διαφορα οσο εχει και σημερα. Δεν σημαινει πως οποιος εβαλε τοτε την πατησε. Οικονομια ηθελε να κανει και οικονομια θελει να κανει οποιος το βαζει και τωρα.

Το προβλημα ειναι το πως θα κανουμε το υγραεριο να φτανει στην σωστη τιμη στην αντλια.

Εγω εγκαταστατης ειμαι και δυστυχως εχω πολυ πεσμενη δουλεια τον τελευταιο μηνα, παρολα αυτα πιστευω πως μονο με τετοιες κινησεις θα σταματησει αυτο...
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Παρ 09 Νοέμ, 2012 17:13

Μήπως ετοιμάζουν κάτι για το πετρέλαιο???????

http://blog.mynextcar.gr/uncategorized/ ... F%81%CE%B5
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 79 επισκέπτες