Εγώ λέω γι'αρχή να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για να φάει ban ο kyriak μπας και ηρεμήσουμε...
Σοβαρά τώρα. Το αέριο το βάλαμε γιατί είμαστε αναγκασμένοι οι περισσότεροι για επαγγελματικούς λόγους να κάνουμε χιλιόμετρα και καταφύγαμε σε μια πιο οικονομική λύση από τη βενζίνη. Οπότε είτε κάνουμε μποϊκοτάζ στο LPG είτε όχι, καύσιμο για να κινηθούμε θα χρειαστεί να βάλουμε. Και γω για να σας πω την αλήθεια, δεν έχω την πολυτέλεια να βάζω βενζίνη για να "σπάσω" τα μούτρα οποιουδήποτε βενζινά, γιατί πολύ απλά και 1 και 1,10 να πάει το υγραέριο, σίγουρα είναι πιο οικονομικό από την βενζίνη. Σε μένα μια περισσότερο που το βάζω με σημερινή τιμή στα 0,881 ευρώ.
Έχω απλά να κάνω ένα ερώτημα: ήξερα ότι μέχρι το 2018 η τιμή του LGP θα ήτανε η μισή από την τιμή της βενζίνης, βάση κοινοτικής οδηγίας. Νομικά δεν μπορεί να γίνει κάποια προσφυγή είτε από τους καταναλωτές είτε από τους εγκαταστάτες υγραεριοκίνησης οι οποίοι θίγονται από την εξίσωση του φόρου μιας και οι εγκαταστάσεις σίγουρα θα παρουσιάζουν τεράστια πτώση?