Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 23:59

tasoshunter έγραψε:συμφωνω μαζι σου απολυτα οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι οπως και οι επαγγελματιες.
ξερεις ποσοι εφεραν απο βουλγαρια brc σε ιχ πεντε δεκα κομματια χωρις τιμολογιο??
μαζι σου στην ελληνικη αγορα ναι 100% αλλα οταν μαθουν να ειναι σωστοι (δεν πρεπει να παιρνει η μπαλλα ολους τους ελληνες).
και επι του παροντος ναι στην βουλγαρια για το υγραεριο επειδη οι πρατηριουχοι δεν βαζουν μυαλο!!!
δεν πιστευω να διαφωνεις καπου?

δεν χρειαζετε η βουλγαρια.
σε καθε πολη διαλεχτε ολοι να βαζετε απο ενα συγκεκριμενο πρατηριο, τα υπολοιπα αναγκαστικα θα ριξουν την τιμη και θα παρασυρουν μαζι τους και το πρωτο.
αλλα αυτο θελει συνεργασια απο ολους μας και οχι "ελα μορε τωρα για 3 λεπτα να κανω τοσα χιλιομετρα". αυτο μπορει να γινει σε ολους τους τομεις και οχι μονο στο καυσιμο.
η ερωτηση μου ειναι η εξης, το βρισκεις εφικτο να γινει με την νοοτροπια που εχουμε?

αν δεν κουνησουμε εμεις τα χερια και τα ποδια μας, κανενας δεν θα μας βοηθησει για να μην πνιγουμε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 13 Νοέμ, 2012 00:09

Και παλι συμφωνω μαζι σου αλλα οταν δεις εσυ να συννενοηθουν πανω απο 2 ελληνες να μου το πεις και εμενα για αν βγω να το φωναξω!!!!!!
εγω συμμετεχω στο μπουκοταζ και πιστευω να αντεξω μεχρι τελους αλλα θελω να δω τι αποτελεσμα θα εχει (για να πω την αληθεια δεν περιμενω τιποτε).
παντως εγω θα σου πω την αμαρτια μου εχω μιλησει με τον εγκαταστατη μου για μια κυλινδρικη γυρω στα 70 λίτρα καθαρα και 36 η μικρη......
δεν το αποφασισα οριστικα αλλα..........................
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 13 Νοέμ, 2012 00:33

tasoshunter έγραψε:Και παλι συμφωνω μαζι σου αλλα οταν δεις εσυ να συννενοηθουν πανω απο 2 ελληνες να μου το πεις και εμενα για αν βγω να το φωναξω!!!!!!
εγω συμμετεχω στο μπουκοταζ και πιστευω να αντεξω μεχρι τελους αλλα θελω να δω τι αποτελεσμα θα εχει (για να πω την αληθεια δεν περιμενω τιποτε).
παντως εγω θα σου πω την αμαρτια μου εχω μιλησει με τον εγκαταστατη μου για μια κυλινδρικη γυρω στα 70 λίτρα καθαρα και 36 η μικρη......
δεν το αποφασισα οριστικα αλλα..........................

βρε τασο κατσε και υπολογισε ποσα θα γλιτωσεις τον μηνα, ποσους μηνες θελεις για την αποσβεση του ποσου, οτι μπορει αν αυτο το κανετε αρκετοι καποιος υπαλληλος να χασει την δουλεια του " τα αφεντικα για μερικους δεν θα εχουν προβλημα, αρα θα εχουν οι εργαζομενοι τους" και δες αν αξιζει τον κοπο.
δεν κατηγορω καποιον που κανει αυτη την κινηση, απλα πιστευω οτι υπαρχουν καλυτεροι τροποι για αντιδραση.
οταν φτυνεις τον τοπο σου,οταν θα ερθει η ωρα που θα χρειαστεις βοηθεια, θα σε φτυσει και αυτος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 13 Νοέμ, 2012 00:36

ηλια για να μην απασχολουμε το φορουμ με θεματα που ισως δεν ενδιαφερουν τους αλλους σου υποσχομαι θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα να μιλησουμε χαρηκα πολυ που τα ειπαμε.να εισαι καλα!!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 13 Νοέμ, 2012 00:40

tasoshunter έγραψε:ηλια για να μην απασχολουμε το φορουμ με θεματα που ισως δεν ενδιαφερουν τους αλλους σου υποσχομαι θα σου στειλω προσωπικο μηνυμα να μιλησουμε χαρηκα πολυ που τα ειπαμε.να εισαι καλα!!!!

καληνυχτα φιλε. ;)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Τρί 13 Νοέμ, 2012 06:13

Με την αυξηση του εφκ το μονο που εκοψε ειναι η δουλεια των εγκαταστατων. Αντιθετα των πρατηριων δεν πιστευω να επηρεαστει ουτε στο ελαχιστο ουτε των ακριβων. Αληθεια εχετε δει ουρα σε καποιο φθηνο πρατηριο; Εγω οχι! Οσο για το μποικοταζ αφηστε καλυτερα..πειτε μου εναν που εχει σκασει τοσα λεφτα για μετατροπη και θα βαζει βενζινη..απλα ελαχιστοι και κυριως απο δω μεσα. Ολο το θεμα ειναι να γινονται ουρες στα φθηνα..τιποτα αλλο! Και μην ξεχνατε οτι αυτη την περιοδο η διυληστηριακη τιμη του υγραεριου εχει χτυπησει οροφη! Δεν εχει παει ποτε στα χρονικα παραπανω..Αρα περιμενουμε καποια μειωση στο μελλον...ισως στο αμεσο μελλον.

Εγω προσωπικα δεν θα μποικοταρω το υγραεριο γιατι σε καθε γεμισμα κερδιζω πλεον 20 ευρω. Κανω πολλα χιλιομετρα και γεμιζω σχεδον καθε 2 μερες. Δεν μου περισσευουν. Αυτο που κανω χρονια ειναι να μποικοταρω τους ακριβους οπου δεν παταω ποτε.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό cmax » Τρί 13 Νοέμ, 2012 09:15

Προσωπικα γεμιζω απο Φαωνος και ας μενω Γλυφαδα.
Παντα κοιταζω στο gasprice τις τιμες και παω στον φθηνοτερο εστω και σαν βολτα.
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Δημοσίευσηαπό nickp » Τρί 13 Νοέμ, 2012 09:17

Εμας παλι οι κοντινοι ολοι μα ολοι ιδια τιμη ακριβως.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό tankis » Τρί 13 Νοέμ, 2012 09:26

την προηγούμενη Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, με την αύξηση του ΕΦΚ, στο πρατήριο
Σαπουνάς στην Αγχίαλο Θεσ/νίκης, η τιμή έγινε 1.029 από 0.919
στο απέναντι πρατήριο SHELL ιδιοκτησίας ΜΥΡΤΕΑ ΑΕ, η τιμή παρέμεινε 0.899

την επόμενη μέρα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012, η τιμή στο εν λόγω πρατήριο έγινε
1.019, ενώ στο απέναντι πρατήριο SHELL, η τιμή έγινε 0.998

σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012, η τιμή στο εν λόγω πρατήριο έγινε 0.998
ενώ στο απέναντι πρατήριο SHELL, η τιμή παραμένει 0.998

ηθικό δίδαγμα : όπως ανέφερε και ο φίλος Ηλίας παραπάνω, μόνο όταν
όλοι μας βάζουμε στον πιο φθηνό, μόνο τότε θα αναγκαστούν οι πρατηριούχοι
να προσαρμόζουν, κάπως, τις τιμές τους

όσον αφορά τώρα το φαινόμενο ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ, η καρπαζιά που έπεσε
θα κάνει τον κλάδο να συνέλθει μετά από κανένα εξάμηνο και μόνο αν η
τιμή της βενζίνης φτάσει κοντά στα 2 € το λίτρο και ο λόγος LPG / βενζίνη
προσεγγίσει το 0,52 - 0,53
μέχρι τότε όμως θα έχουν κλείσει αρκετά συνεργεία μετατροπών
tankis

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό mik » Τρί 13 Νοέμ, 2012 09:43

οσοι ειναι απο ανατολικη θεσσαλονικη προτεινω να βαζουμε απο τον πιο φτηνο που ειναι στον παραδρομο προς χαλκιδικη
http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... ionid=5429

αξιζει να στηριξουμε την προσπαθεια του για φθηνο καυσιμο
κερδος δεν θα εχουμε γιατι οτι κερδισουμε θα το καταναλωσουμε στο πηγαινε-ελα αλλα τουλαχιστον μπορει να καταφερουμε κατι ωστε να βαλουνε καποιοι μυαλο μεσα στην πολη
και για να εξηγουμαστε τον ανθρωπο δεν τον ξερω
μια φορα πηγα και εβαλα και μιλησα με τον υπευθυνο και του ειπα οτι αμα εχει χαμηλη τιμη θα τον στηριξουμε σαν φορουμ
η θεσσαλονικη εχει το πιο ακριβο καυσιμο
κατι πρεπει να κανουμε εμεις που ειμαστε απο εδω
ολοι 5ευρα για να τους σπασουμε τα νευρα και γεμισμα στον πιο φθηνο
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 32 επισκέπτες