Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τρί 13 Νοέμ, 2012 20:17

macmac έγραψε:
dancerman έγραψε:για πες μας αγαπητε εγκαταστατη ποια ειναι η προσφορα σου στο κρατος εσενα που μας τα λες μπολικα? το οτι τοσα χρονια γδινεις τον ελληνα πελατη σου? που κερδιζεις 400ευρω και βαλε στην καθε εγκατασταση και αυτα χωρις φπα γιατι αν κοψεις αποδειξη ανεβαινει η ταριφα? οπως και να το κανουμε εσυ ανηκεις στους ελευθερους επαγγελματιες οχι εγω.

ο ελληνας μισθωτος και το τονιζω μισθωτος μια ζωη ηταν στο ελεος τωνα φεντικων και του κρατους που δε μπορουσε να κρυψει τπτ επομενως καλα θα ειναι να μην μιλανε οι εγκαταστατες [size=200]και οσοι ανοικουν στο βρωμικο κλαδο των ελευθερων επαγγελματιων [/size]που φοροδιαφευγουν κατα συρροη γιατι αυτο ειναι το εγκλημα της ελλαδας που τωρα σας επιασε ο πονος για την κοινωνια και τα παιδια σας.

Υπαρχουν και ανθρωποι τιμιοι δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα να προσεχουμε τι λεμε καποιες φορες οταν εκει που ανηκουμε βρωμαει απο τη κορφη ως τα νυχια.

Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά δεν είναι δυνατόν σε ένα φόρουμ πολιτισμένο τέτοιοι χαρακτηρισμοί να περνούν έτσι.
Αι Βασίλης είσαι και τσουβαλιάζεις έτσι μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων?
Φωτοτυπείο έχω, χωρίς υπαλλήλους, δεν είμαι εγκαταστάτης, αλλά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, κόβω τις αποδείξεις μέχρι και 10λεπτών στους πελάτες μου και δεν μπορώ να ακούω τέτοιους χαρακτηρισμούς από μέλη της παρέας μας. Παρακαλώ πολύ πράξε τα δέοντα. Αλήθεια εσύ που λες αυτά δεν έχεις ωφεληθεί ποτέ από το κολοκράτος με τον Α ή τον Β τρόπο?
Πως είναι δυνατόν άνθρωπος που καταφέρεται τόσο αρνητικά κατά του κολοκράτους που μας μαμάει τόσο καιρό, να υιοθετεί τόσο αβίαστα τις σαθρές και βρώμικες ιδέες του? Γιατί το ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (όλοι όπως εννοείται) είναι "βρώμικοι" είναι μια πιπίλα που πιπιλίζουν τα @@ που μας κυβερνάνε εδώ και 2-3 χρόνια.
Εν κατακλείδει: Διαφωνώ μαζί σου ριζικά. Ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών είναι ΚΑΘΑΡΟΣ, με μερικές εξαιρέσεις που αμαυρώνουν το σύνολο.

Ευχαριστώ

φιλε δεν εχω κανενα προβλημα με εσενα αν εσυ εισαι σωστος μπραβο σου οπως και ο συμφορουμιτης-εγκαταστατης Ηλιας τα υπολοιπα για τα δεοντα κανω πως δε το ειδα. Διαφωνω στην τελευταια σου προταση γιατι με επισημα στοιχεια τα καλα τα χρονια ολοι οι ελευθεροι επαγγελματειες δηλωναν εισοδηαμτα κατω απο το αφορολογητο οριο και κυκλοφορουσαν με 3 αυτοκινητα και το ενα στανταρ ηταν γερμανικο μερσεντες bmw κτλ, επομενως λιγοι ηταν οι καλοι και τιμιοι και συνεπεις στο κρατος. Απλως τετοιες εποχες δεν γουσταρω να ακουω οτι ο ελευθερος επαγγελματιας ειναι καημενος ενω πριν εχει κανει γερη μπαζα και του φταινε τωρα ολοι οι υπολοιποι εκτος απο αυτον. Οπως μια μεριδα σακουλιαζει σημερα τους δημοσιους υπαλληλους το ιδιο ισχυει και για τους ελευθερους επαγγελματιες.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 13 Νοέμ, 2012 21:21

Ετσι ναι ,όλοι οι ελευθεροι επαγγελματίες δέν πήγαν καλά όλααααα αυτα τα χρόνια ,μια ζωή ακούω παει το χασα το παιχνίδι ο ρε γαμωτο μέσα μπήκα μια ζωη !!!!και πάντα είχανε το τέλειο αμάξι ,τις τέλειες διακοπές σπίτια δύο και τρεία και φορολογικη δήλωσει !! της πείνας, τον εργαζόμενο ή υπάληλλο τους,το χαμηλώτερο μεροκάματο που προβλέπει ο νόμος και ε ε να του φάμε και κανένα ένσημο ε,ιναι τόσα πολλά ποθ μπορώ να γράψω ,βλέπεται είμαι απο το 1991 στο ιδιωτικό τομέα και στη μιικρο μεσαία επιχειρηση ,στον κλάδο της οικοδομής και της βιομηχανίας αστ τα αφήσουμε αυτά διότι δέν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα , ότι μπορουμε λοιπών παντού να φωνάζουμε ,αυτοί οι λίγοι διότι εάν πούμε ότι υποφέρουν πολί ,ίσως να είναι ψέματα,γιατί εάν ήτανε αλήθεια η αθήνα θα πνιγότανε σέ κάθε απεργία μόνο και μόνο απο τους άνεργους και τους απολυμένους ,που ένια λοιπών όλλοι αυτοι !!!!!!! άρα όπως έχε πει κάποιος έχουμε ακόμα λοίπως !!!! τέρμα για κατα την άποψί μου ,είμαστε άξιοι τής τύχης μας ......

Υ.Σ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ !!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ............
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 13 Νοέμ, 2012 21:46

BMW1796 έγραψε:Ετσι ναι ,όλοι οι ελευθεροι επαγγελματίες δέν πήγαν καλά όλααααα αυτα τα χρόνια ,μια ζωή ακούω παει το χασα το παιχνίδι ο ρε γαμωτο μέσα μπήκα μια ζωη !!!!και πάντα είχανε το τέλειο αμάξι ,τις τέλειες διακοπές σπίτια δύο και τρεία και φορολογικη δήλωσει !! της πείνας, τον εργαζόμενο ή υπάληλλο τους,το χαμηλώτερο μεροκάματο που προβλέπει ο νόμος και ε ε να του φάμε και κανένα ένσημο ε,ιναι τόσα πολλά ποθ μπορώ να γράψω ,βλέπεται είμαι απο το 1991 στο ιδιωτικό τομέα και στη μιικρο μεσαία επιχειρηση ,στον κλάδο της οικοδομής και της βιομηχανίας αστ τα αφήσουμε αυτά διότι δέν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα , ότι μπορουμε λοιπών παντού να φωνάζουμε ,αυτοί οι λίγοι διότι εάν πούμε ότι υποφέρουν πολί ,ίσως να είναι ψέματα,γιατί εάν ήτανε αλήθεια η αθήνα θα πνιγότανε σέ κάθε απεργία μόνο και μόνο απο τους άνεργους και τους απολυμένους ,που ένια λοιπών όλλοι αυτοι !!!!!!! άρα όπως έχε πει κάποιος έχουμε ακόμα λοίπως !!!! τέρμα για κατα την άποψί μου ,είμαστε άξιοι τής τύχης μας ......

Υ.Σ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ !!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ............

εσυ βλεπω εχεις bmw valvetronic και skoda felicia, εγω εχω corolla του 1993.
εσυ ιδιωτικος υπαλληλος, εγω απατεωνας ελευθερος επαγγελματιας.
εσενα σου αρεσει να μουρμουρας συνεχεια, εμενα οχι.
χρειαζετα να γραψω κατι αλλο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gagas75 » Τρί 13 Νοέμ, 2012 22:56

BMW1796 έγραψε:Ετσι ναι ,όλοι οι ελευθεροι επαγγελματίες δέν πήγαν καλά όλααααα αυτα τα χρόνια ,μια ζωή ακούω παει το χασα το παιχνίδι ο ρε γαμωτο μέσα μπήκα μια ζωη !!!!και πάντα είχανε το τέλειο αμάξι ,τις τέλειες διακοπές σπίτια δύο και τρεία και φορολογικη δήλωσει !! της πείνας, τον εργαζόμενο ή υπάληλλο τους,το χαμηλώτερο μεροκάματο που προβλέπει ο νόμος και ε ε να του φάμε και κανένα ένσημο ε,ιναι τόσα πολλά ποθ μπορώ να γράψω ,βλέπεται είμαι απο το 1991 στο ιδιωτικό τομέα και στη μιικρο μεσαία επιχειρηση ,στον κλάδο της οικοδομής και της βιομηχανίας αστ τα αφήσουμε αυτά διότι δέν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα , ότι μπορουμε λοιπών παντού να φωνάζουμε ,αυτοί οι λίγοι διότι εάν πούμε ότι υποφέρουν πολί ,ίσως να είναι ψέματα,γιατί εάν ήτανε αλήθεια η αθήνα θα πνιγότανε σέ κάθε απεργία μόνο και μόνο απο τους άνεργους και τους απολυμένους ,που ένια λοιπών όλλοι αυτοι !!!!!!! άρα όπως έχε πει κάποιος έχουμε ακόμα λοίπως !!!! τέρμα για κατα την άποψί μου ,είμαστε άξιοι τής τύχης μας ......

Να πουμε ομως φιλε μου και για τους υπαλληλους οπως εισαι και εσυ που κολοβαρουσαν στην δουλεια να περασει το οχταωρο,που κοιτουσαν οπου μπορουσαν να βαλουν χερι το αφεντικο και αλλα πολλα.Οπως υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες ετσι υπαρχουν καλοι και κακοι υπαλληλοι. :-B
gagas75

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 13 Νοέμ, 2012 23:44

gagas75 έγραψε:

Να πουμε ομως φιλε μου και για τους υπαλληλους οπως εισαι και εσυ που κολοβαρουσαν στην δουλεια να περασει το οχταωρο,που κοιτουσαν οπου μπορουσαν να βαλουν χερι το αφεντικο και αλλα πολλα.Οπως υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες ετσι υπαρχουν καλοι και κακοι υπαλληλοι. :-B

βέβαια δίκιο έχεται γιατί αυτό φαίνεται βλέπεται δέν έχω μάθει να κρίβω κάτι δίοτο το έχω αποκτήσει με κόπο τρομακτοκη οικονομία [χωρίς διασκεδαση και διακοπές και πολλα άλλα ] φυσικά στον χώρο της κατασκευής δέν είμουνα συχνά στο σπίτι μου εκτός αθηνών πάντα και δουλεια απο το πρωι μέχρι το βράδη και μα κάποιους που μου έτρογαν υπερωριες εκτος έδρα και πολλα άλλα αλλα πάντα φίλοι μου σε όλι μου των εργασιακό βίο ειμουνα τίμιος για αυτο και δλεν έχω μείνει χωρίς δουλειά ακομα και αυτές της δυσκολες ώρες σημαντικό δέν έχω κρηψει ποτε τίποτα απο το κράτος ,Κάτι άλλο δέν έθιξα κάποιον προσωπικά ,ουτε ξέρεις εάν εγω το κολοβαρούσα στην δουλεία μου ,εάν είναο τόσο ρόδινα στο μεροκάματο κλεισε το μαγαυάκι σου και γίνε υπαληλος να το κολοβαρας.

Λοιπάμε πάντως για αυτη την πρότασή σου !!!Διότι δέν έχω επειτεθει σε κανένανε !!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...... ;) ;)
BMW1796

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 13 Νοέμ, 2012 23:55

[quote="hlias"]δεν γινετε μεσα στην γενικοτητα να τα ισοπεδωνουμε ολα με το αλλοθι "δεν το ειπα για εσενα αλλα για το μεγαλυτερο ποσοστο του κλαδου", οταν κατηγορουμε καποιον ή το κανουμε στοχευμενα, γιατι γνωριζουμε κατι ή το βουλωνουμε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό gagas75 » Τετ 14 Νοέμ, 2012 00:06

BMW1796 έγραψε:
gagas75 έγραψε:

βέβαια δίκιο έχεται γιατί αυτό φαίνεται βλέπεται δέν έχω μάθει να κρίβω κάτι δίοτο το έχω αποκτήσει με κόπο τρομακτοκη οικονομία [χωρίς διασκεδαση και διακοπές και πολλα άλλα ] φυσικά στον χώρο της κατασκευής δέν είμουνα συχνά στο σπίτι μου εκτός αθηνών πάντα και δουλεια απο το πρωι μέχρι το βράδη και μα κάποιους που μου έτρογαν υπερωριες εκτος έδρα και πολλα άλλα αλλα πάντα φίλοι μου σε όλι μου των εργασιακό βίο ειμουνα τίμιος για αυτο και δλεν έχω μείνει χωρίς δουλειά ακομα και αυτές της δυσκολες ώρες σημαντικό δέν έχω κρηψει ποτε τίποτα απο το κράτος ,Κάτι άλλο δέν έθιξα κάποιον προσωπικά ,ουτε ξέρεις εάν εγω το κολοβαρούσα στην δουλεία μου ,εάν είναο τόσο ρόδινα στο μεροκάματο κλεισε το μαγαυάκι σου και γίνε υπαληλος να το κολοβαρας.

Λοιπάμε πάντως για αυτη την πρότασή σου !!!Διότι δέν έχω επειτεθει σε κανένανε !!!!!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...... ;) ;)

Εγω προσωπικα ειμουνα πολλα χρονια υπαλληλος και τωρα τελευταια εγινα αφεντικο οποτε τα εχω δει τα πραγματα και ετσι και αλλιως.Ανοιξε εσυ ενα μαγαζακι για να δεις ποσα θα κονομησεις και να πουμε και το αλλο εαν δεν ηταν το αφεντικο να τραβαει μπροστα εσυ που θα δουλευες. :?:
gagas75

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό psir10115 » Τετ 14 Νοέμ, 2012 10:18

Λεβέντες Καλημέρα

Καλή είναι η ανταλλαγή απόψεων για φιλοσοφικά ζητήματα του ποιός φταίει που φτάσαμε εδώ και άλλα τέτοια χαριτωμένα, αλλά το θέμα εδώ - αν δεν κάνω λάθος- είναι τι θα κάνουμε ειδικά με την τελευταία αύξηση της τιμής του υγραερίου!!!

Με ενδιαφέρον διαβάζω τις αποψεις και φυσικά και εγώ με κάποιες συμφωνώ και με άλλες όχι αλλά ας μείνουμε στο ζήτημα καθώς υπάρχει και η συγκεκριμένη πρόταση για ΑΠΟΧΗ απο την αγορά του καυσίμου όλη την εβδομάδα

Ας δείξουμε πως μπορούμε- αν μπορούμε- να κάνουμε μια προσπάθεια εκτός αν υπάρξει και άλλη πρόταση...
psir10115

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τετ 14 Νοέμ, 2012 10:54

psir10115 έγραψε:Λεβέντες Καλημέρα

Καλή είναι η ανταλλαγή απόψεων για φιλοσοφικά ζητήματα του ποιός φταίει που φτάσαμε εδώ και άλλα τέτοια χαριτωμένα, αλλά το θέμα εδώ - αν δεν κάνω λάθος- είναι τι θα κάνουμε ειδικά με την τελευταία αύξηση της τιμής του υγραερίου!!!

Με ενδιαφέρον διαβάζω τις αποψεις και φυσικά και εγώ με κάποιες συμφωνώ και με άλλες όχι αλλά ας μείνουμε στο ζήτημα καθώς υπάρχει και η συγκεκριμένη πρόταση για ΑΠΟΧΗ απο την αγορά του καυσίμου όλη την εβδομάδα
:(
Ας δείξουμε πως μπορούμε- αν μπορούμε- να κάνουμε μια προσπάθεια εκτός αν υπάρξει και άλλη πρόταση...

Καλημέρα ,συμφωνό μαζί σου !!!! δέν έχω βάλει ακόμα αέριο είμαι με βενζίνη στο φουλ και έχω πει και σε άλλους γκαζάκηδες και πράτουν το ίδιο !!! κάποιοι γνωστή μου ,βγήκανε απο την σκέψη στην τοποθετησει αερίου :( :(
δυσάρεστο αυτο αλλά ...........έτσι όπως το πάνε θα χάσουμε όλοι...... :-w :-w όσο αντέξουμε και άμα θέλουμε αντέχουμε πολί !!!!!
BMW1796

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τετ 14 Νοέμ, 2012 11:25

Η αυξηση οπως ολοι εχουμε δει εχει γινει και δεν μπορει να αλλαξει κατι, απο εκει και μετα περιοριστε τις μετακινησεις σας οπως κανατε πριν βαλετε αεριο για να τσουξει και στα πρατηρια για να ακτεβασουν την τιμη αλλα και το κρατος φυσικα να μην παρει για ακομα μια φορα οσα προσδοκουσε να παρει. Αυτο πιστευω πρεπει να γινει για να τελειωνει το θεμα.

Αν εχει να προτινει καποιος κατι αλλο ας το πει.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 59 επισκέπτες