Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό christoi » Παρ 16 Νοέμ, 2012 23:39

Εμείς που μιλάμε και γκαρίζουμε, έχουμε σκεφτεί ποτέ άλλους τρόπους μετακίνησης;
Υπάρχουν μηχανάκια-μηχανές με κόστος βενζίνης όσο το αμάξι μας για κάθε 100χμ.
Εντός πόλης, υπάρχει και το αστικό ή κάποιο ποδήλατο (με 800€, καινούριο ηλεκτρικό σκουτεροποδήλατο).

Μα έχουμε τα παιδιά, μα κάνει κρύο, μα μένω εκτός πόλης και είναι επικίνδυνα για 2τροχο.
Μην με κυνηγήσετε. Αναφέρομαι σε κάποιους. Στους 1-2-3 από τους 100.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό SEATIBIZA05 » Παρ 16 Νοέμ, 2012 23:44

Αληθεια τωρα , δεν πιστευω να υπαρχει κανενας εδω μεσα που να πιστευει οτι ο gastheodorou θα βγαλει και θα μας δειξει τιμολογιο αγορας τιμης της βενζινας του και του υγραεριου του ε ;
Ουτε κιχ δεν εκανε για την τιμη αγορας του ....... :silent: :silent: YMWHISTLE YMWHISTLE
Αχ βρε μια βρεγμενη σανιδα που σας χρειαζεται...
SEATIBIZA05

Δημοσιευσεις: 26

Δημοσίευσηαπό lancialybra » Παρ 16 Νοέμ, 2012 23:57

Σήμερα πέρασα από το πρατήριο που συνηθίζω τελευταία να χρησιμοποιώ.

Τον ρώτησα, πόσο ελάχιστο αέριο μπορώ να βάλω...5 ευρώ η απάντηση...βάλε τόσο!
Δεν με ρώτησε τίποτα και έκανε τη δουλειά του.

Ξαναρωτώ, μετά την αύξηση της τιμής και την αποχή που κάνουμε από το υγραέριο, πως πάνε οι δουλειές;
Σε αριθμό τα ίδια, μου αποκρίθηκε, κατά μέσο όρο 250-260 αυτοκίνητα, απλά έχει μειωθεί στο μισό η ποσότητα που μπαίνει...

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Lancia Lybra 1.8LX '00 - BRC "Plug & Drive"
http://lancialybra.mlemo.gr
lancialybra

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 00:22

BMW1796 έγραψε:
fokion έγραψε:α. οσοι πιστευουν οτι υπαρχει καρτελ στο αεριο η κλεισθενους γιατι εχει καρμπον την ιδια τιμη στη βενζινη...
κι ειναι απο ολες τις εταιρείες
και εκο και σελ και revoil.............

β. αν πας και βαζεις αεριο σε αναπτηρα δε θα κανεις ποτε αποσβεση

γ. αν κανεις ουτε 1.000 χλμ το μηνα αστο οπως ειναι

δ. αν το αυτοκινητο σου κραταει καποια αξια ( και εχεις και τα υπολοιπα) πουλατο και παρε πετρελαιο

ε. αν πηγες και εβαλες - σε πεισανε να βαλεις το σουπερ ντουπερ συστημα των 2000 ευρω ενω μια χαρα θα επαιζε και των 1000 ...............

στ. αν πηγες κι εβαλες υγραεριο σε αυτοκινητο που ειναι σε ολες τις blacklist και στο πρωτο τυχαιο εγκαταστατη...

Ημαρτον σε τελικη αναλυση...
αντι να προγκαμε αυτον που παιρνει το μεγαλυτερο ποσοστο = φορους, προγκαμε τις πενταροδεκαρες γιατι εκει μας περνει.........
φυσικά και δεν ειναι αμοιροι ευθυνων οι επαγγελματιες του χωρου....
αλλα αυτοι χανουν περισσότερα απο εμας...
εμεις αν θες κερδιζουμε "μονο" 60 λεπτα το λιτρο, αυτοι ειναι πλεον - και μαλιστα ΠΟΛΥ....
δε τους λυπαμαι - απλά να βλεπουμε τα πραγματα ευρυτερα...

Δέν θα διαφωνήσω μαζί σου έχεις απόλυτο δίκιο ,αλλά αυτόι οι ανθρώποι η μερίδα αυτον τών ανθρώπον που δέν γνωρίζουν δέν κατέχουν ,και εμπιστέυονται τον επαγγελματία ποιος τον προστατέυει??? θα μου πείς τώρα τι σε νοιάζει εσένανε, έ εντάξει για αυτη την μερίδα τών ανθρώπον μιλάμε ,οι οποιοι δέν είνα και λιγοι ;) εγω εσει που λέει ο λόγος είμαστε μετρημένη στα δάχτυλα , δέν θα έπρεπε κάποιος να τους προστατέψει σε αυτο το κράτος ή καλήτέρα σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα!!! και εμεις η κάποιοι άλλοι που είναι καχύποπτοι με τον κάθε έναν νομίζω ότι έχουν πληρώσει κάποιες βλακείς αλλονων μαστόρων! ;) ;) Ητέ λέγεται αμάξι, σπιτι ,σκάφος ,μηχανη οτιδίποτε.. :x ΕΛΛΑΔΑ .....

δε το δεχομαι ρε φιλε αυτο το δε γνωριζουν δε ξερουν........
ενα χρονο και βαλε καποιοι συζηταν ΑΝ θα βαλουν υγραεριο....

στο κατω κατω για μια τηλεωραση ξεφυλιζουν 800 φυλαδια και κοιτανε 300 μαγαζια....
να ανοιγαν τα γκαβα τους...
ενα 100οαρικο θα εγιναν δε το εψαξαν?????????
ε καλα να παθουν.....
το κρατος??????? ποιο κρατος???????? το ειχες ποτε για να το εχεις και τωρα???????

συγνωμη αλλα εγω για να βαλω ΕΨΑΧΝΑ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ να ρωτησω... και με χιλιομετρα πανω απο 30.000....

ας την κοψουμε την καραμελα του καρτελ... δε "γεννηθηκε χτες"
το ξαναλεω οταν οοοοοοοοοοοοοοοοοοολη η κλεισθενους εχει την ιδια τιμη τι ειναι????? μιλησε κανεις????
ξερουμε ή ρωτησαμε ποσο αγοράζουν την βενζινα?????

ξερω ακουγομαι περιεργα........
και μπορει να με κραξετε........

αλλα με αυτα που κανουμε - λεμε δινουμε δικαιωματα σε "κυριακους" να λενε τη παπαρια τους.....
οι εγκαταστατες ΣΑΦΩΣ και φερουν ευθυνη για τα του οικου τους.....

αλλα κι εμεις............... που πηγαιναμε στον............. αλουμηνα της γειτωνιας να το βαλουμε γιατι ειναι καλο παιδι...........
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 00:28

lancialybra έγραψε:Σήμερα πέρασα από το πρατήριο που συνηθίζω τελευταία να χρησιμοποιώ.

Τον ρώτησα, πόσο ελάχιστο αέριο μπορώ να βάλω...5 ευρώ η απάντηση...βάλε τόσο!
Δεν με ρώτησε τίποτα και έκανε τη δουλειά του.

Ξαναρωτώ, μετά την αύξηση της τιμής και την αποχή που κάνουμε από το υγραέριο, πως πάνε οι δουλειές;
Σε αριθμό τα ίδια, μου αποκρίθηκε, κατά μέσο όρο 250-260 αυτοκίνητα, απλά έχει μειωθεί στο μισό η ποσότητα που μπαίνει...

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κακώς έπραξες και ρώτησες πόσο να βάλεις ,3€ την επόμενη έχουνε πουθενά καμοια ταμπέλα το λιγότερο που πρέπει να βάζουμε είναι τόσο π.χ 5€ ή 10€ και ενοήτε απόδειξη!!!!!!!!!!!! όπως τα περνουνε απο το συνταξιούχο και το μισθωτό να πληρώσουνε και αυτόι!!!!!!!
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 00:31

christoi έγραψε:Από αυτόν 24 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ) με 0,938 επιτρέπεται να βάλω;
Ή τελικά συνεχίζουμε με βενζίνα; Προσωπικά, ήδη συμπλήρωσα ~200χμ, καθώς μου τελείωσε μόλις χτες το υγραέριο.

Όσο για την έκθεση, μπορούμε να σπαμμάρουμε "Έχω υγράεριο, σου πουλάω το σύστημα. Το θες;"

Συνεχίζουμε αβέρτα κουβέρτα ;) το κουμπακι δέν λειτουργεί μήπως το ξέχασες που το έχεις βάλει ,πρεπει να είναι η δέξιά σου ή αριστερά σου.... :-\ :-\ :lol: :lol:
BMW1796

Δημοσίευσηαπό mik » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 00:31

christoi έγραψε:Από αυτόν 24 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ) με 0,938 επιτρέπεται να βάλω;
Ή τελικά συνεχίζουμε με βενζίνα; Προσωπικά, ήδη συμπλήρωσα ~200χμ, καθώς μου τελείωσε μόλις χτες το υγραέριο.

Όσο για την έκθεση, μπορούμε να σπαμμάρουμε "Έχω υγράεριο, σου πουλάω το σύστημα. Το θες;"

εγω εκει εβαλα παντως και θα βαζω σε οποιον την εχει πιο φτηνη( δεν κερδιζω τιποτα γιατι το καιω στο περα δωθε)
εχουμε ενα θεμα με το αλλο πρατηριο του που την εχει πιο μεγαλη τιμη αλλα θα ρωτησω γιατι γινεται αυτο και θα το γραψω
Ford Maverick 2.3 with vialle lpfi system
mik

Δημοσιευσεις: 79

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 00:38

fokion έγραψε:
BMW1796 έγραψε:
fokion έγραψε:α. οσοι πιστευουν οτι υπαρχει καρτελ στο αεριο η κλεισθενους γιατι εχει καρμπον την ιδια τιμη στη βενζινη...
κι ειναι απο ολες τις εταιρείες
και εκο και σελ και revoil.............

β. αν πας και βαζεις αεριο σε αναπτηρα δε θα κανεις ποτε αποσβεση

γ. αν κανεις ουτε 1.000 χλμ το μηνα αστο οπως ειναι

δ. αν το αυτοκινητο σου κραταει καποια αξια ( και εχεις και τα υπολοιπα) πουλατο και παρε πετρελαιο

ε. αν πηγες και εβαλες - σε πεισανε να βαλεις το σουπερ ντουπερ συστημα των 2000 ευρω ενω μια χαρα θα επαιζε και των 1000 ...............

στ. αν πηγες κι εβαλες υγραεριο σε αυτοκινητο που ειναι σε ολες τις blacklist και στο πρωτο τυχαιο εγκαταστατη...

Ημαρτον σε τελικη αναλυση...
αντι να προγκαμε αυτον που παιρνει το μεγαλυτερο ποσοστο = φορους, προγκαμε τις πενταροδεκαρες γιατι εκει μας περνει.........
φυσικά και δεν ειναι αμοιροι ευθυνων οι επαγγελματιες του χωρου....
αλλα αυτοι χανουν περισσότερα απο εμας...
εμεις αν θες κερδιζουμε "μονο" 60 λεπτα το λιτρο, αυτοι ειναι πλεον - και μαλιστα ΠΟΛΥ....
δε τους λυπαμαι - απλά να βλεπουμε τα πραγματα ευρυτερα...

Δέν θα διαφωνήσω μαζί σου έχεις απόλυτο δίκιο ,αλλά αυτόι οι ανθρώποι η μερίδα αυτον τών ανθρώπον που δέν γνωρίζουν δέν κατέχουν ,και εμπιστέυονται τον επαγγελματία ποιος τον προστατέυει??? θα μου πείς τώρα τι σε νοιάζει εσένανε, έ εντάξει για αυτη την μερίδα τών ανθρώπον μιλάμε ,οι οποιοι δέν είνα και λιγοι ;) εγω εσει που λέει ο λόγος είμαστε μετρημένη στα δάχτυλα , δέν θα έπρεπε κάποιος να τους προστατέψει σε αυτο το κράτος ή καλήτέρα σε αυτή την χώρα που λέγεται Ελλάδα!!! και εμεις η κάποιοι άλλοι που είναι καχύποπτοι με τον κάθε έναν νομίζω ότι έχουν πληρώσει κάποιες βλακείς αλλονων μαστόρων! ;) ;) Ητέ λέγεται αμάξι, σπιτι ,σκάφος ,μηχανη οτιδίποτε.. :x ΕΛΛΑΔΑ .....

στο κατω κατω για μια τηλεωραση ξεφυλιζουν 800 φυλαδια και κοιτανε 300 μαγαζια....
ε καλα να παθουν.....
το κρατος??????? ποιο κρατος???????? το ειχες ποτε για να το εχεις και τωρα???????

συγνωμη αλλα εγω για να βαλω ΕΨΑΧΝΑ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ να ρωτησω... και με χιλιομετρα πανω απο 30.000....

το ξαναλεω οταν οοοοοοοοοοοοοοοοοοολη η κλεισθενους εχει την ιδια τιμη τι ειναι????? μιλησε κανεις????

αλλα με αυτα που κανουμε - λεμε δινουμε δικαιωματα σε "κυριακους" να λενε τη παπαρια τους.....

αλλα κι εμεις............... που πηγαιναμε στον............. αλουμηνα της γειτωνιας να το βαλουμε γιατι ειναι καλο παιδι...........

Εντάξει μην είσαι τόσο σκληρός, είναι πολι ανθρώποι που κακα τα ψέματα ,δέν ψάχνονται ιδιαίτερα έχουν εμπιστοσύνη στον μάστορα δέν έχουν την πονηριά μέσα τους.. Που να ξέρει ο άλλος στην αρχή όταν γινότανε ο πανικος, ότι πρέπει το ένα και πρέπει το άλλο τι να λέμε τώρα ,ξεχάσαμε τη γινότανε στην αρχή πόσο καταρχήν ,κόστιζε μία τοποθετηση και πολλα άλλα πουθενά έλεγχος απο κανένανε ουτε απο τον ίδιο τον κλάδο τη συζητάμε τώρα κακά τα ψέματα αυτά έρχονται μπουμεράκ.... ;) για όλους μας .... Πόση ήτανε αυτοι που κλείσανε και ποση καταναλωτές τους ψάχνουνε...... :)
BMW1796

Δημοσίευσηαπό hlias » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 00:49

ε καλα να παθουν.....

αλλα κι εμεις............... που πηγαιναμε στον............. αλουμηνα της γειτωνιας να το βαλουμε γιατι ειναι καλο παιδι...........[/quote]

:ymapplause:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 00:55

φιλε BMW1796 σκληρός δεν ειμαι....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ ειμαι...........

μεχρι να βαλουν δεν εψαχναν αλλα.......... οταν εφαγαν τη φολα ειτε απο κακο εγκαταστατη ειτε απο τιμη ειτε απο οτιδηποτε αλλο, το φορουμ ( τα φορουμ αν βαλουμε και τους 4 τροχους) σε χρονο dt το βρηκαν....
ελα τωρα....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες