Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό dancerman » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 01:00

μετα το παραληρημα του θεοδωρου ας συνεχισουμε τον αγωνα για μπουκοταζ στο υγραεριο αν η τιμη δε κατεβει στα 92-94 λεπτα.

κυριε θεοδωρου σαν να ακουω τους πολιτικους της χωρας μας μου ακουστηκαν αυτα που γραψατε.

επειδη δεν μας ενδιαφερει ποσο αγοραζετε ειναι δικο σας προβλημα, εξηγηστε μας πως σε μια πολη με μεγαλυτερη καταναλωση απο την περιφερεια εχουμε αυτην την τιμη?
επισης εσεις που ειστε παλιος θελετε να μας πειτε οτι δεν εχετε ρευστοτητα οταν αποδεδειγμενα εχετε το λιγοτερο ενα 500αρικο κερδος σε καθε εγκατασταση? πως καταφερνουνε και βαζουνε 5-6 λιτρα παραπανω οι πακιστανοι στο πρατηριο σας? εφοσον εμεις δεν ξερουμε απαντηστε μας εσεις που εχετε μικρες δεξαμενες, που δεν εχετε να πληρωσετε και σας πουλανε ακριβα την τιμη και ενα αλλο σωρο δικαιολογιες που βρηκατε να μας πειτε λες και μιλατε σε ζωα που δεν εχουνε μυαλο.
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό fotismixa » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 01:17

προκλητικότατος ο θεοδωρου οπως και ολοι οι γκαζαδες τις θεσσαλονικης με το ψευτοπανηγυρι που εχουν στησει αλλα ξυπνησε ο κοσμος . εγω κυριε θεοδωρου κερδισμενος ειμαι κοβοντας μετακινησεις αφου δεν μπορεις να μου πουλησεις αξιοπιστα καυσιμα και φθηνα και αισχροκερδεις στη πλατη μου και ναι αναφερομαι σε εσας προσωπικα γιατι εσεις πηρατε θεση και εσεις προσπαθειτε να κοροιδεψετε μια ολοκληρη κοινωνια την κοινωνια του φορουμ αυτου γεμιζοντας με ποστ μεσα στο ψεμα και αναληθειες τυπου δεν υπαρχει 10%παραπανω καταναλωση μπας και κερδισετε κανα πελατη ακομη και εξοδα και ιστοριες για αγριους

ας μου εξηγησει καποιος γνωστης με αποδηξεις οτι αυτο δεν ισχυει και δεν ξαναμιλαω για το ολο θεμα

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... hvMD#gid=6

http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... 1&dtimes=5

απο που το προμηθευοντε απο τη θαλασσα ????? απο τη θεσσαλονικη .. ε πως γινετε

fotismixa

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό Aris » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 04:25

dancerman έγραψε:μετα το παραληρημα του θεοδωρου ας συνεχισουμε τον αγωνα για μπουκοταζ στο υγραεριο αν η τιμη δε κατεβει στα 92-94 λεπτα

δλδ 92-94 λεπτα ειναι ικανοποιητικη τιμη? :shock: ο καθενας βεβαια μπορει να το βλεπει αλλιως αλλα προσωπικα με τιμη πανω απο 0,90 δε προκειται να ξαναβαλω υγραεριο.Θα κινουμαι μονο με βενζινη.για οσο παει..οσο για τις απαντησεις του κ. Θεοδωρου μαλλον με πεισμωσαν ακομα περισσοτερο να απεχω απο το υγραεριο μιας και εχω την εντυπωση οτι υποτιμουν την νοημοσυνη μας.ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. Για ν αλλαξει αυτη η χωρα και οσα συμβαινουν τοσα χρονια,πρωτα πρεπει ν αλλαξουμε εμεις και η νοοτροπια μας.Αλλιως θα μας καβαλανε μια ζωη οι καθε ειδους κερδοσκοποι
Aris

Δημοσιευσεις: 7

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 05:46

Στα εργοστασιακα οχηματα με lpg ο κατασκευαστης δινει 30% παραπανω καταναλωση. Ο θεωδορου προσπαθει να μας πεισει οτι καιει ιδια με την βενζινη. Θα τρελαθουμε τελειως.
Εμενα το αμαξι μου κυριε Θεοδωορυ λειτουργει με 20% παραπανω καταναλωση σε γκαζι και μονο τοτε λειτουργει αψογα χωρις φτωχο μιγμα. Ειναι τοποθετημενο απο εναν συναδελφο σας που βαζει υγραερια 35 χρονια στο Ιλιον αν σας λεει κατι. Πως προσπερνατε ετσι την αυξηση της καταναλωσης;;
Το γκαζι λιγο ακομη να ανεβει και θα εχει ακριβως το ιδιο κοστος χρησης με την βενζινη.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό christoi » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 05:49

Παρότι το θέμα έχει σχέση με τον ΕΦΚ, όσοι μποϋκοτάρετε, μην ξεχνάτε να ενημερώνετε και άλλους.
(Με βενζίνη κινούμαι, απλά δεν έχω κανέναν υγραεριοκίνητο για να ενημερώσω).

Στην ουσία, προσωπικά, "χάνω" ~1,8€ κάθε 100χμ.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό maevius » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 08:11

Για εμένα η λύση δεν ειναι το μποικοταζ (γιατι εκτός απο φοβερη οργάνωση-ενημέρωση οι υγραεριοκίνητοι δεν ημαστε μόνο εμείς στο φόρουμ και τα 20-30 λεπτά στο λίτρο που κερδίζει ο άλλος είναι σεβαστό ποσό για πολλούς στις μέρες που ζούμε......).
Η λύση είναι να βάζουμε παντα στον φθηνότερο ωστε να επιτευχθεί αυτό που γίνεται εδω και χρόνια στα Γιάννενα, όποιος ανοίγει εναρμονιζεται με τις τιμές του Φαρμάκη γιατί αλλιώς τον τρωει η μαρμάγκα........
Θα συμφωνησω με Ηλία και fokion γιατί δυστυχώς οι κακές εγκαταστάσεις και η φτηνια που τρωει τον παρά στην Ελλάδα ειναι η πραγματικότητα.......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό zep » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 09:02

christoi έγραψε:Εμείς που μιλάμε και γκαρίζουμε, έχουμε σκεφτεί ποτέ άλλους τρόπους μετακίνησης;
Υπάρχουν μηχανάκια-μηχανές με κόστος βενζίνης όσο το αμάξι μας για κάθε 100χμ.
Εντός πόλης, υπάρχει και το αστικό ή κάποιο ποδήλατο (με 800€, καινούριο ηλεκτρικό σκουτεροποδήλατο).
Μα έχουμε τα παιδιά, μα κάνει κρύο, μα μένω εκτός πόλης και είναι επικίνδυνα για 2τροχο.
Μην με κυνηγήσετε. Αναφέρομαι σε κάποιους. Στους 1-2-3 από τους 100.

Χρόνια τώρα με σκούτερ (ψεκασμός Keihin, 3 1/2 λίτρα τα 100χλμ και έχω πάει και ταξίδια με αυτό μόνος μου.Αυτοκίνητο μόνο για την οικογένεια αν χρειαστεί και ταξίδια.
Να φανταστείτε βάζω υγραέριο κάθε 2 1/2 μήνες περίπου...Και όλοι οι φίλοι μου με μηχανές χαμηλού κυβισμού την βγάζουν (πάπιες, σκουτεράκια κ.α)
Τώρα χρειάστηκε για δουλειές να πάμε 4 συνάδελφοι εκτός Αττικής και κανονίστηκε με 1 αμάξι υγραερίου και στάση για μπριζολοκρασιά στα Κιούρκα μιας και μας μένουν λεφτά τώρα...λόγω μποϊκοτάζ.... :lol:
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 09:55

maevius έγραψε:Για εμένα η λύση δεν ειναι το μποικοταζ (γιατι εκτός απο φοβερη οργάνωση-ενημέρωση οι υγραεριοκίνητοι δεν ημαστε μόνο εμείς στο φόρουμ και τα 20-30 λεπτά στο λίτρο που κερδίζει ο άλλος είναι σεβαστό ποσό για πολλούς στις μέρες που ζούμε......).
Η λύση είναι να βάζουμε παντα στον φθηνότερο ωστε να επιτευχθεί αυτό που γίνεται εδω και χρόνια στα Γιάννενα, όποιος ανοίγει εναρμονιζεται με τις τιμές του Φαρμάκη γιατί αλλιώς τον τρωει η μαρμάγκα........
Θα συμφωνησω με Ηλία και fokion γιατί δυστυχώς οι κακές εγκαταστάσεις και η φτηνια που τρωει τον παρά στην Ελλάδα ειναι η πραγματικότητα.......

Συμφωνό σε αυτά που λές ,αλλά όταν αθήνα το αέριο ξεκινά απο 0,95€ ε δεν χωνέβεται ,εάν δέν πέση ποιο κάτω δέν συμφέρει σε αυτην τήν τιμή ,ειδήκα στην Αθήνα τα έχουν όλλα όλα δίπλα τους ...ασε για να μην πάρουμε τις τιμές που πάιζουν θεσσαλονίκη ε ε ξεφύγανε τελειως.....

Μιά ερώτηση ο θεοδόρου σε ποια περιοχή έχει πρατήριο διότι απο ότι κατάλαβα είναι και εγκαταστάτης...
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 10:05

Παλης ξεκινημα νεοι αγωνες........

αλλα πατε εδω μια βολτα
http://oil.gge.gov.gr/?p=2919
και δειτε και τι εγινε τις προηγουμενες μερες

( τιμες προ επιβαρυνσεων φορων κ.λ.π.)
870,080 Ανοδική 16/11/2012
861,58 Ανοδική 15/11/2012
849,25 Ανοδική 14/11/2012
842,07 Ανοδική 13/11/2012
835,21 Σταθερή 12/11/2012
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 17 Νοέμ, 2012 10:07

και μη πει κανενας οτι παω να δικαιολογήσω τους γκαζαδες..... υπαρχουν αρκετα για την γουνα τους...

αλλα ο καθεις πρεπι να τρωει "το κραξιμο που του αναλλογει"....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 122 επισκέπτες