BMW1796 έγραψε:,οσοι έχουν υψιλου κυβισμού αμάξια και δέν κάνουν πάνω απο 20000χλμ είναι ασήμφωρο...........
)maevius έγραψε:Καστορια 1,03 Ιωαννινα 0,92 μια ωρα και κατι αποσταση μαλλον το υγραεριο στην Καστορια εχει φυλα χρυσου μεσα
Insider40 έγραψε:maevius έγραψε:Καστορια 1,03 Ιωαννινα 0,92 μια ωρα και κατι αποσταση μαλλον το υγραεριο στην Καστορια εχει φυλα χρυσου μεσα
Και εγώ βάζω από Φαρμάκη με 0,92. Οπότε και δεν τάσσομαι στο κίνημα “Το γυρνώ σε βενζίνη μέχρι να βάλουν μυαλό” γιατί ακόμα με συμφέρει το υγραέριο. Αλλά αν έμενα Καστοριά ίσως να το σκεπτόμουν! Είναι αλητεία!
fotismixa έγραψε:Θεσσαλονικη δεν υπαρχει σωτηρια ολοι 1,02 + μα ολοι μονο αποχη οχι μονο για τον βενζινα αλλα και για τα ελπε που ανεβαζουν συνεχως τωρα γιατι δεν ξερω ??? σε τετοιο βαθμο ?
ginakos έγραψε:Εγω νομιζω οτι ολα αυτα εγιναν για να μοιραστη η πιτα.Το 2001 υπυρχε μια σκεψει απο το υπουργειο μεταφορων ολα τα ταξι για λογους ατμοσφαιρικησ ρυπανσης στο κεντρο της Αθηνας να μετατραπουν σε υγραεριο.ΕΠΟΧΗ ΜΑΝΤΕΛΗ.Αυτο για καποιους λογους η δακτιλουσ χοντρους δεν εγινε με αποτελεσμα να βοιθησουν τον κλαδο του υγραεριου ανεβαζοντας και την τιμη σχεδον ισα με την βενζινη.Πριν απο 4 χρονια που αρχισε να ανεβενη η τιμη τησ βενζινης σε σχεση με το υγραεριο και απο την πτωση τησ δουλειας των συνεργειων γενικα ολοι ασχολιθηκαν στο να κανουν εγκαταστασεις υγραεριου.Καλα εκαναν.Ακομα και αντιπροσοπειες αυτοκηνητων.Σε πολουσ ομωσ δεν τουσ βγηκε.Με αποτελεσμα ,οπως ξερουμε ολοι να πεσουν σημσντικα οι πωλησεις των αυτοκινητων.Σημερα με την εξισωση του ΕΦΚ πετρελαιου και υγραεριου,ειται παρεις καινουριο αυτ\το με πετρελαιο ειτε μετατρεψεις το υπαρχων σε υγραεριο απο οτι φενετε θα εχεισ την ιδια οικονομια καυσιμου.Αποψη μου παιδια.Εσεισ τι λετε?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 92 επισκέπτες
|
|
|