Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 01:21

σκοπια απο τη μερια της δοιρανηςτ τιποτα δεν υπαρχει..η ενημερωση ειναι οτι σε 6 μηνες θα βαλει..ζησε μαη μου
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 09:57

BMW1796 έγραψε:,οσοι έχουν υψιλου κυβισμού αμάξια και δέν κάνουν πάνω απο 20000χλμ είναι ασήμφωρο...........

μη το λες... και με 15.000 μια χαρα σου ερχεται....
κι ειδικά αν εεις βαλει συστημ που.... δεν ειναι ακριβωτερο απο ολο το αυτοκινητο σημερα.

Αν υποθεσουμε οτι σε οοοοοοοοοοολα τα 12.000 που εχω κανει με αεριο η διαφορά ηταν 65 λεπτά
και παλι με μεση καταναλωση αεριου 12 λιτρα εχω κερδισει 650 ευρω...

αρα αν παμε στην πραγματική διαφορά και εχω αποσβεσει το συστημα και εχω κι ενα ψιλοκερδος....

ενα φιλο μου με 2.7 αυτοκινητο μεν αλλα 5.000 χλμ το χρονο δε λογω εταιρικου ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τον απετρεψα....

"ναι μεν αλλα"..... σοφη προταση
αλλα εμεις το ειδαμε "δια πασαν νοσον και πασαν μαλακιαν" και περιφανευομαστε, χρηστες και κυριvς εγκαταστατες το οτι βαλαμε αεριο σε "αναπτηρες" του τυπου AYGO και SMART.....

Αλληθεια οτι για πολλους η εγκατασταση ηταν "νεο gatzet" και "trendy" σας εχει περασει απο το μυαλο???
ναι καλα οκ με προφαση την οικονομια παντα ( γιατι μη μου πει κανεις οτι το εβαλε για οικολογία θα γινω..... "κυριακος" :D )
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό ginakos » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 11:18

Εγω νομιζω οτι ολα αυτα εγιναν για να μοιραστη η πιτα.Το 2001 υπυρχε μια σκεψει απο το υπουργειο μεταφορων ολα τα ταξι για λογους ατμοσφαιρικησ ρυπανσης στο κεντρο της Αθηνας να μετατραπουν σε υγραεριο.ΕΠΟΧΗ ΜΑΝΤΕΛΗ.Αυτο για καποιους λογους η δακτιλουσ χοντρους δεν εγινε με αποτελεσμα να βοιθησουν τον κλαδο του υγραεριου ανεβαζοντας και την τιμη σχεδον ισα με την βενζινη.Πριν απο 4 χρονια που αρχισε να ανεβενη η τιμη τησ βενζινης σε σχεση με το υγραεριο και απο την πτωση τησ δουλειας των συνεργειων γενικα ολοι ασχολιθηκαν στο να κανουν εγκαταστασεις υγραεριου.Καλα εκαναν.Ακομα και αντιπροσοπειες αυτοκηνητων.Σε πολουσ ομωσ δεν τουσ βγηκε.Με αποτελεσμα ,οπως ξερουμε ολοι να πεσουν σημσντικα οι πωλησεις των αυτοκινητων.Σημερα με την εξισωση του ΕΦΚ πετρελαιου και υγραεριου,ειται παρεις καινουριο αυτ\το με πετρελαιο ειτε μετατρεψεις το υπαρχων σε υγραεριο απο οτι φενετε θα εχεισ την ιδια οικονομια καυσιμου.Αποψη μου παιδια.Εσεισ τι λετε?
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 13:18

Καστορια 1,03 Ιωαννινα 0,92 μια ωρα και κατι αποσταση μαλλον το υγραεριο στην Καστορια εχει φυλα χρυσου μεσα
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό Insider40 » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 13:26

maevius έγραψε:Καστορια 1,03 Ιωαννινα 0,92 μια ωρα και κατι αποσταση μαλλον το υγραεριο στην Καστορια εχει φυλα χρυσου μεσα

Και εγώ βάζω από Φαρμάκη με 0,92. Οπότε και δεν τάσσομαι στο κίνημα “Το γυρνώ σε βενζίνη μέχρι να βάλουν μυαλό” γιατί ακόμα με συμφέρει το υγραέριο. Αλλά αν έμενα Καστοριά ίσως να το σκεπτόμουν! Είναι αλητεία!
Insider40

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 13:33

Insider40 έγραψε:
maevius έγραψε:Καστορια 1,03 Ιωαννινα 0,92 μια ωρα και κατι αποσταση μαλλον το υγραεριο στην Καστορια εχει φυλα χρυσου μεσα

Και εγώ βάζω από Φαρμάκη με 0,92. Οπότε και δεν τάσσομαι στο κίνημα “Το γυρνώ σε βενζίνη μέχρι να βάλουν μυαλό” γιατί ακόμα με συμφέρει το υγραέριο. Αλλά αν έμενα Καστοριά ίσως να το σκεπτόμουν! Είναι αλητεία!

Η μονη εφικτη αντιδραση ειναι ολοι στον φθηνοτερο (αν υπαρχει και δεν καρτελιαζουν ολοι οπως σε πολλες περιοχες)..............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 13:41

στον κροκο κοζανης ειχε 95,8 και εχει φαρμακομειγμα μεσα :lol:
Στην Ασπροβαλτα,Σταυρο θεσσαλονικης..3 πρατηρια εχει 1.029...Βρε δεν.....να κανουμε καριερα...βενζινη και εγω..μεχρι να βγαλω διαβατηριο..μετα βουλγαρια
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό fotismixa » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 13:54

Θεσσαλονικη δεν υπαρχει σωτηρια ολοι 1,02 + μα ολοι μονο αποχη οχι μονο για τον βενζινα αλλα και για τα ελπε που ανεβαζουν συνεχως τωρα γιατι δεν ξερω ??? σε τετοιο βαθμο ?
fotismixa

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό zep » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 14:07

fotismixa έγραψε:Θεσσαλονικη δεν υπαρχει σωτηρια ολοι 1,02 + μα ολοι μονο αποχη οχι μονο για τον βενζινα αλλα και για τα ελπε που ανεβαζουν συνεχως τωρα γιατι δεν ξερω ??? σε τετοιο βαθμο ?

Τα διυλιστήρια λειτουργούν όπως οι κακώς εννοούμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα...εκδικητικά.

Εάν δούν ότι μια μέρα δεν πουλάνε όσο την προηγούμενη ή παραπάνω, απλά ανεβάζουν τιμή για να ρεφάρουν μέχρι να δούν θετικό πρόσημο στις πωλήσεις.Απλά απληστία φίλε μου...
10 άτομα να μείνουν που θα καίνε υγραέριο, θα μοιραστούν το κόστος...τόσο ζώα είναι...Μετά θα κατεβάσουν πολύ την τιμή και ξανά μανά με την ίδια μέθοδο με το πέρασμα των χρόνων να "τσιμπάει" ο κόσμος με τις εγκαταστάσεις και όταν βάλουν πάλι πολλοί....φάπ μια σφαλιάρα για υπερκέρδη και ξανά μια από τα ίδια.Ασανσέρ....
Με το πετρέλαιο κίνησης να δείτε τι θα γίνει...Θα περιμένουν τώρα για λίγο καιρό να αγοράσουν όλοι πετρέλαια....και θα τους γ@@@@σουν..1,80 θα το φτάσουν.
Βλέπεις στο λίνκ τον τζίρο ημέρας;;;;Αυτό τους νοιάζει, τίποτε άλλο μόνο υπερκέρδη και "πράσινο" χρώμα προς τα πάνω της μετοχής να βλέπουν, δε πά να πεινά όλη η Ελλάδα...
http://www.hellenic-petroleum.gr/online/Share_Info.aspx?mid=46 και παρεμπίπτοντος δεν αναφέρουν πόσο πωλούν το υγραέριο...παρά μόνον στο Υπ. Εμπορίου....Μήπως κρύβουν τις πραγματικές τιμές;;;;
http://www.elpe.gr/online/item.aspx

Σημειώστε το πόστ και εάν δεν γίνει έτσι να μην με λένε Πυθία... :lol:
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 14:52

ginakos έγραψε:Εγω νομιζω οτι ολα αυτα εγιναν για να μοιραστη η πιτα.Το 2001 υπυρχε μια σκεψει απο το υπουργειο μεταφορων ολα τα ταξι για λογους ατμοσφαιρικησ ρυπανσης στο κεντρο της Αθηνας να μετατραπουν σε υγραεριο.ΕΠΟΧΗ ΜΑΝΤΕΛΗ.Αυτο για καποιους λογους η δακτιλουσ χοντρους δεν εγινε με αποτελεσμα να βοιθησουν τον κλαδο του υγραεριου ανεβαζοντας και την τιμη σχεδον ισα με την βενζινη.Πριν απο 4 χρονια που αρχισε να ανεβενη η τιμη τησ βενζινης σε σχεση με το υγραεριο και απο την πτωση τησ δουλειας των συνεργειων γενικα ολοι ασχολιθηκαν στο να κανουν εγκαταστασεις υγραεριου.Καλα εκαναν.Ακομα και αντιπροσοπειες αυτοκηνητων.Σε πολουσ ομωσ δεν τουσ βγηκε.Με αποτελεσμα ,οπως ξερουμε ολοι να πεσουν σημσντικα οι πωλησεις των αυτοκινητων.Σημερα με την εξισωση του ΕΦΚ πετρελαιου και υγραεριου,ειται παρεις καινουριο αυτ\το με πετρελαιο ειτε μετατρεψεις το υπαρχων σε υγραεριο απο οτι φενετε θα εχεισ την ιδια οικονομια καυσιμου.Αποψη μου παιδια.Εσεισ τι λετε?

Συμφωνώ σε αυτό που λες.Για αυτούς που θα έπαιρναν αυτό τον καιρό καινούριο αυτοκίνητο και με την προυπόθεση ότι κάνουν 15.000χλμ+ ανά έτος συμφέρει το πετρελαιοκίνητο.Οπως και εμάς που έχουμε αυτοκίνητα μερικών χρόνων και είχαμε σκοπό να τα κρατήσουμε εγκαθιστώντας σύστημα υγραερίου.Η πίτα όντως αρχίζει να μοιράζεται και θα ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο όσο περνά ο καιρός
Opel Astra G Gas Italy
Cavaliere

Δημοσιευσεις: 42

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 92 επισκέπτες