Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

cruze υγραεριο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

cruze υγραεριο

Δημοσίευσηαπό iiff » Τρί 20 Νοέμ, 2012 18:58

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΡΟΥΖ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΙΝΟ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ 16ΛΙΤΡΑ ΜΕ 1.7Λ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΙΒΥΣΜΟΥ ΑΠΟ 1.6 ΜΕΡΙ 1.8 ΑΤΜΟΣΦΕΡΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΑΡΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 1.1ΛΙΤΡΑ ΕΩΣ 1.3Λ ΒΙΑΙΑ .ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΒΡΟΛΕΤ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.(Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ)ΤΟ ΚΙΤ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΤΑΡΙΝΙ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ 10.5 ΛΙΤΡΑ ΕΩΣ 12Λ.

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
iiff

Δημοσιευσεις: 1

Re: Απ: cruze υγραεριο

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 20 Νοέμ, 2012 19:05

Καντα λιανα....καταναλωση με βενζινη μεικτα τοσο με υγραεριο τοσο για να καταλαβουμε.
Η καταναλωση παραπανω με αεριο πρεπει να ειναι 15-20% πανω αρα μεχρι 2 λιτρα παραπανω στα 100 ειναι το νορμαλ
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Re: cruze υγραεριο

Δημοσίευσηαπό prometheas » Τρί 20 Νοέμ, 2012 20:47

iiff έγραψε:ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΡΟΥΖ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΙΝΟ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ 16ΛΙΤΡΑ ΜΕ 1.7Λ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΙΒΥΣΜΟΥ ΑΠΟ 1.6 ΜΕΡΙ 1.8 ΑΤΜΟΣΦΕΡΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΑΡΚΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 1.1ΛΙΤΡΑ ΕΩΣ 1.3Λ ΒΙΑΙΑ .ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΒΡΟΛΕΤ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.(Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ)ΤΟ ΚΙΤ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΤΑΡΙΝΙ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ 10.5 ΛΙΤΡΑ ΕΩΣ 12Λ.

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία

Σου έκαναν δώρο το κιτ υγραερίου και παραπονιέσαι?

Εμείς οι υπόλοιποι πληρώσαμε* για να βάλουμε το κιτ :D :crazy: :D
prometheas

Δημοσιευσεις: 153

Re: Απ: cruze υγραεριο

Δημοσίευσηαπό MeddlingMageGR » Τρί 20 Νοέμ, 2012 21:49

Έχει δίκιο ο φίλος. Αν είναι να του κάνουν τέτοιο δώρο κ να πληρώνει όσο αν έβαζε βενζίνη, τσάμπα δώρο είναι. Ποιο πολύ για κοροϊδία μου ακούγεται. Κράχτης για να πάρει το αμάξι, αλλά από ουσία τίποτα.
Φίλε με το Chevrolet την κατανάλωση σου να την μετράς με απλά μαθηματικά. Δηλαδή, φουλάρεις, μηδενίζεις τον μετρητή σου, κάνεις λα χιλιόμετρα σου, κ όταν ξανάφουλάρεις υπολογίζεις με την μέθοδο των τριών. Έκανα Χ χιλιόμετρα με Ψ λίτρα. Τα 100 με ποσά χλμ τα έκανα ?

Πάντως εγώ που εχω μια 2λίτρη ατμόσφαιρα με 180 άλογα, κατανάλωση εντός πόλης εχω 13-14.5 λίτρα. Σε στατιστικά στοιχεία που κρατάω από τον Απρίλιο, μικτή κατανάλωση υγραερίου (δηλαδή κ ταξίδια μέσα) 13,67. Πιστεύω είναι άριστα... δεδομένου ότι στα ταξίδια το σκίζω.

Κάνε τους υπολογισμούς σου κ αν είναι τόσο αυξημένη η κατανάλωση να πας να στο ρυθμίσουν. Αν δεν βρεις άκρη πήγαινε σε κάποιον εξωτερικό εγκαταστατη του ιδίου συστήματος.

Στάλθηκε από το HTC Desire HD A9191 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
MeddlingMageGR

Δημοσιευσεις: 186

Re: cruze υγραεριο

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 21 Νοέμ, 2012 12:17

Δούλεψε το με βενζίνη για λίγο καιρό και δες τι κατανάλωση σου βγάζει (μετρώντας λίτρα και χλμ) όχι με βάση το trip. Τα μικρά νούμερα που δημοσιεύουν τα εργοστάσια δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η αύξηση κατανάλωσης στο υγραέριο ανάλογα με το σύστημα κυμαίνεται στο 15% +-5% .
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 69 επισκέπτες