vaxalis έγραψε:μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα αυτο που ειπα,για το δεν με νοιαζει τι νομισμα θα εχω.προσωπικα δεν πιστευω κανενα πουστη πολιτικο και για τα πραγματα και την κριση εχω δικου μου "θεο".το παιχνιδι ειναι στυμενο και ολα ειναι επιτηδες,να μας κανουν να ζουμε με 200 ευρω μισθο αυτο θελουν,το δεχεσαι?οχι?κανεις επανασταση σωστη να την πληρωσουν αυτοι που δημιουργησαν την κριση,το δεχεσαι κατσε και ζησε με 200 ευρω και μετα κατσε στην ευρωπη της κοροιδιας του βορρα και του νοτου και ψωφα στην πεινα,αλλα ενταξει θα εχεις ομως ευρω.για μενα πρεπει να φυγουμαι απο την ευρωζωνη,καλυτερα πεινασμενος και περιφανος παρα προσκηνημενος και χωρτατος αλλα στο ευρω,καποιοι πριν λιγα χρονια ειπανε οχι στους γερμανους και ηρθανε 300 κωλοπαιδα για να αφανησουν ολοι την Ελλαδα και εμεις τους κοιταμε,αυτους αξιζουμε αυτος εχουμε..maevius έγραψε:tommygun έγραψε:vaxalis έγραψε:εμενα βασικα δεν με νοιαζει σε τι νομιζα θα πεινασω οτι και να εχουμε θα πεινασουμε ειτε ευρω εχουμε ειτε δραχμες...και να το πω ποιο ωμα...δεν με νοιαζει τι νομισμα δεν θα εχω στην τσεπη μου...
αν δεν εχεις ευρω στην τσεπη σου, πας στα συσσιτια της εκκλησιας, των δημων, (αντε να μην πω ακομα και της ΧΑ...) και βρισκεις ενα κομματι ψωμι να φας.
αν δεν εχεις δραχμη στην τσεπη σου, θα πας καλεσμενος σε συσσιτιο για να φανε εσενα οι αλλοι πεινασμενοι.
Βλεπω πιανει ακομα η προπαγανδα και η τρομοκρατια τυπου....."αν γυρισουμε στην δραχμη"......"αφου το λενε τα ΜΜΕ ετσι θα ναι"................ετσι βγηκαν αυτοι που βγηκαν στις εκλογες:
-Ψηψισε αυτον γιατι αν ψηφισεις τον αλλον θα γυρισουμε στην δραχμη και θα καταστραφουμε...........και βγηκαν και "σωθηκαμε"....αλλα αφου αποτι βλεπω τους πιστευουν ακομα αρκετοι οτι μονη λυση ειναι να πειναμε "ευρωπαικα" καλα να παθουμ(ν)ε.......το θελει ο κωλος (τους) μας.....
https://www.youtube.com/watch?v=KHJfUtb ... ata_player
Και τι θα γινει πραγματικα αν γυρισουμε στην δραχμη.......
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... XjHntR1h48
Το αντιθετο συφωνω μαζι σου. Το ποστ ηταν απαντηση αλλου