anestis3 έγραψε:Καλημέρα σας ,
έχουμε κανένα νέο από το πρατήριο στην Κλεισθένους;
..
Μιλησα χτες προχτες και μου ειπαν οτι περιμενουν την αδεια.
anestis3 έγραψε:Μέχρι στιγμής στις περιοχές αυτές υπάρχει το πρατήριο BP στη Μαραθώνος , από το οποίο γενικά είμαι ικανοποιημένος . Οι τιμές είναι στο μέσο όρο , ούτε φτηνές , ούτε υπερβολικά ακριβές και η ποιότητα φαίνεται καλή . Το μόνο αρνητικό είναι οτι συνήθως περιμένω τουλάχιστον 10 λεπτά σε ουρά για να βάλω , κάτι που δείχνει κιόλας οτι η περιοχή σηκώνει κι άλλο πρατήριο άνετα ...
εξαρταται τι ωρα πας..... πριν λιγο πηγα κι ειμασταν 2 αυτοκινητα ολα κι ολα...
anestis3 έγραψε:Πάμε τώρα στο άλλο πρατήριο , αυτό της Shell (petrogas) που βρίσκεται μετά την Παλλήνη . Βασικά αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που άνοιξα το τόπικ . Πριν λίγο καιρό είχα γεμίσει εκεί και το αμάξι μετά είχε πολλά προβλήματα . Είχα ρεταρίσματα,κοψίματα κ τα χιλιόμετρα που έβγαλα ήταν κατά πολύ λιγότερα . Όταν γέμισα μετά αλλού όλα ήταν οκ . Γι αυτό θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις ..
Α μαλιστα.... Πικερμι ειναι εκει παρεπιπτοντως....
εχω βαλει ελαχιστες φορές μια??? δυο???? δεν ειδα τιποτα ιδιαιτερο, βεβαια και το συστημα μου και το αυτοκινητο εν γενη ειναι ολιγον μουλαρια κι οχι τοσο συγχρωνα.
Με την βενζινα του μια φορα που εβαλα ναι ειχα θεμα αλλα μπορει να ηταν και τυχαιο....
δεν τον παω γιατι πρωτος ανεβαζει τελευταιος κατεβαζει...
εχει ανεβασει ακομα και 2 φορες την ιδια μερα.....
και το ξερω γιατι δουλευω εκει κοντα και περναω μια το πρωι και μια το απογευμα απεξω...