Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με ανάφλεξη στον 1ο κύλινδρο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με ανάφλεξη στον 1ο κύλινδρο

Δημοσίευσηαπό NTT » Παρ 21 Δεκ, 2012 18:37

εχω κανει 80.000 χλμ με το nissan primera 2003 zavolli ! το προβλημα ξεκινησε αναβοντας το λαμπακι της μηχανης και κανοντας διακοπες στις χαμηλες στροφες , το παω στο μηχανικο και μας βγαζει διακοπη αναφλεξης στο 1 κυλινδρο, το σβηνει το τσεκ και μου λεει να το δοκιμασω με την βενζινη , το δοκιμαζω λοιπον και μου αναβει παλι και παλι διακοπη αναφλεξης εβγαλε το συστημα ! αλλαζουμε μπουζι και πολλαπλασιαστη στον 1 κυλινδρο ,αλλα το προβλημα παρεμεινε , ο μηχανικος εβαλε τον παλιο πολλαπλασιαστη και μου εδωσε τα λεφτα πισω ! και μου ειπε οτι μαλλον φταει ο εγκεφαλος του υγραεριου ! το παω λοιπον στον θεοδωρου στα μουδανια (τελευταια μερα εγγυησης) το πριζωνει και τα βρισκει ολα οκ .........! φωναζοντας εγω λεω δεν μπορει κατι γινεται γιατι να αναβει το τσεκ ξαφνικα ??? στην τελικη μου αλλαζει ενα map και μου λεει δεν βρισκω κατι αλλο !!!! ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ! το εχω το αμαξι ενα μηνα ετσι μπας και χαλασε κατι και βρουν το προβλημα ! ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ να βοηθησει καποιος θα του ειμαι υποχρεος εστω να μου συστησει ενα καλο μαστορα !!!! ενας φιλος μου ειπε μαλλον ειναι απο τιν καταλυτη ![color=#FF0040][/color]
NTT

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό NTT » Παρ 21 Δεκ, 2012 18:49

ξεχασα να σας πω οτι μετα απο το μαξι στο ρελαντι τρεμει ολοκληρο ! σαν να παει να σβησει ! και μερικες φορες μολις το σβησω και μετα απο λιγο παω να βαλω μπροστα δεν παιρνει και θελει να πατησω γκαζι και να μιζαρω περισοοτερη ωρα !
NTT

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 21 Δεκ, 2012 18:59

NTT έγραψε:ξεχασα να σας πω οτι μετα απο το μαξι στο ρελαντι τρεμει ολοκληρο ! σαν να παει να σβησει ! και μερικες φορες μολις το σβησω και μετα απο λιγο παω να βαλω μπροστα δεν παιρνει και θελει να πατησω γκαζι και να μιζαρω περισοοτερη ωρα !

μετρα συμπιεση στους κυλινδρους
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Παρ 21 Δεκ, 2012 20:04

NTT έγραψε:ξεχασα να σας πω οτι μετα απο το μαξι στο ρελαντι τρεμει ολοκληρο ! σαν να παει να σβησει ! και μερικες φορες μολις το σβησω και μετα απο λιγο παω να βαλω μπροστα δεν παιρνει και θελει να πατησω γκαζι και να μιζαρω περισοοτερη ωρα !

Δίχως να θελω να σε "τρομάξω" και συγγνώμη για την αγένεια μου , μάλλον ...τάκλασε κάποια βαλβίδα στο συγκεκριμμένο κύλινδρο και ο εγκαταστάτης σου κάνει τον.."Κινέζο" και δεν σου μέτρησε συμπίεση. Τώρα μάλλον πρέπει να πάρεις φόρα....
StiloLpg

Δημοσίευσηαπό NTT » Παρ 21 Δεκ, 2012 20:07

StiloLpg έγραψε:

Δίχως να θελω να σε "τρομάξω" και συγγνώμη για την αγένεια μου , μάλλον ...τάκλασε κάποια βαλβίδα στο συγκεκριμμένο κύλινδρο και ο εγκαταστάτης σου κάνει τον.."Κινέζο" και δεν σου μέτρησε συμπίεση. Τώρα μάλλον πρέπει να πάρεις φόρα....

τι εννοεις να παρω φορα ? πρεπει να αλλαξω βαλ :-? βιδες ?
NTT

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 21 Δεκ, 2012 20:24

NTT έγραψε:
StiloLpg έγραψε:

τι εννοεις να παρω φορα ? πρεπει να αλλαξω βαλ :-? βιδες ?

μετρα πρωτα συμπιεση και μετα κοιταξτε τα διακενα των βαλβιδων, οπως τα λες μαλλον δεν εχεις ζημια, με ρυθμιση βαλβιδων θα καθαρισεις, απλα μην το αμελησεις
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό NTT » Παρ 21 Δεκ, 2012 20:37

ο καταλυτης ??? καμμια σχεση ?
NTT

Δημοσίευσηαπό NTT » Παρ 21 Δεκ, 2012 20:39

οι βαλβιδες φιλε μου ξεχασα να σου πω οτι ρυθμιζονται μονες τους !!!!!
NTT

Δημοσίευσηαπό StiloLpg » Παρ 21 Δεκ, 2012 21:03

(/guote)...τι εννοεις να παρω φορα ? πρεπει να αλλαξω βαλ :-? βιδες ?[/quote]

Εννοώ ότι πρέπει να αλλάξεις τις "βαλβίδες" αυτών που σου λένε ότι δεν έχει τίποτα !!!!...το αμάξι έχει βλάβη , το πιθανότερο βαλβίδα , και ΠΡΕΠΕΙ να βρούν τι έχει και να στο ΦΤΙΑΞΟΥΝ !!!!!..αυτό εννοώ....
StiloLpg

Δημοσίευσηαπό NTT » Παρ 21 Δεκ, 2012 21:07

StiloLpg έγραψε:τι εννοεις να παρω φορα ? πρεπει να αλλαξω βαλ :-? βιδες ?

Εννοώ ότι πρέπει να αλλάξεις τις "βαλβίδες" αυτών που σου λένε ότι δεν έχει τίποτα !!!!...το αμάξι έχει βλάβη , το πιθανότερο βαλβίδα , και ΠΡΕΠΕΙ να βρούν τι έχει και να στο ΦΤΙΑΞΟΥΝ !!!!!..αυτό εννοώ....[/quote]

Ναι ρε φιλε δικιο εχεις ! αλλα δεν γινεται να ασχολουνται ολη μερα με το αμαξι μου ! ειναι σαν να μου λενε δεν μπορουμε να βρουμε τι εχει ! δεν μπρω να τους πιασω απο τιν λαιμο επειδη δεν μπορουν νατο βρουν !
NTT

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 85 επισκέπτες