Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με ανάφλεξη στον 1ο κύλινδρο

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με ανάφλεξη στον 1ο κύλινδρο

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 21 Δεκ, 2012 21:25

NTT έγραψε:οι βαλβιδες φιλε μου ξεχασα να σου πω οτι ρυθμιζονται μονες τους !!!!!

οχι ειναι με καπελοτα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό NTT » Παρ 21 Δεκ, 2012 22:33

hlias έγραψε:
NTT έγραψε:οι βαλβιδες φιλε μου ξεχασα να σου πω οτι ρυθμιζονται μονες τους !!!!!

οχι ειναι με καπελοτα.

πρεπει να κανεις λαθος η να μην καταλαβες για ποιο αμαξι μιλαμε ! οι δικες μου βαλβιδες ρυθμιζονται μονες τους ! στην περιπτωση αυτη τι γινεται πως λυνεται το θεμα ???? ευχαριστω
NTT

Δημοσιευσεις: 12

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 21 Δεκ, 2012 22:59

NTT έγραψε:
hlias έγραψε:

οχι ειναι με καπελοτα.

πρεπει να κανεις λαθος η να μην καταλαβες για ποιο αμαξι μιλαμε ! οι δικες μου βαλβιδες ρυθμιζονται μονες τους ! στην περιπτωση αυτη τι γινεται πως λυνεται το θεμα ???? ευχαριστω

το λαθος το κανεις εσυ, τα μονα primera που εχουν υδραβλικες βαλβιδες ειναι το P10 και το P11 2000cc με κινητηρα SR20DE. ολες οι P10, P11, 1600cc και 1800cc, καθως και ολες οι P12 ανεξαρτητων κυβικων, εχουν μηχανικες βαλβιδες που ρυθμιζονται με καπελοτα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό NTT » Κυρ 23 Δεκ, 2012 19:50

ευχαριστω για τις απαντησεις σας ! υπαρχει καποιος μηχανικος καλος θεσσαλονικη για να δει τι γινεται με ο αμαξι μου ? ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !
NTT

Δημοσιευσεις: 12

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες