Σήμερα μου δώσαν τιμή για αλλαγή των φίλτρων και καθαρισμό μπεκ 80 ευρώ (brc)!!!! Εγκεφαλικό! Έχουν περάσει 10000 km από την τελευταία φορά που άλλαξα φίλτρα, αλλά τα μπεκ μάλλον δεν μου τα έχουν καθαρίσει ποτέ (30000Km με lpg) Υποψιάζομαι ότι η αλλαγή φίλτρων δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο συχνά, αλλά το κάνουν για να μας τα παίρνουν
Σου παρουσιάζει κάποια βλάβη και θέλουν να σου καθαρίσουν τα μπεκ? Αν σου έχουν τοποθετήσει τα Electro Injectors της BRC, δεν χρειάζονται καθάρισμα τοσο σύντομα.
LPGas έγραψε:Σου παρουσιάζει κάποια βλάβη και θέλουν να σου καθαρίσουν τα μπεκ? Αν σου έχουν τοποθετήσει τα Electro Injectors της BRC, δεν χρειάζονται καθάρισμα τοσο σύντομα.
Θέλω εγώ να μου τα καθαρίσουν γιατί κάνει κάποια κοψίματα στην εκκινηση κάποιες φορές.
φίλος έκανε σερβις στα 15000 χιλ στην ετφα-αεριοκίνηση και του κόστισε 60 € χωρίς να αλλάξουν κάτι άλλο εκτός απο φίλτρα, έχω την εντύπωση οτι του πήραν το σκαλπ ....
ειχα δει ενα βιντεο οτι ανοιγουν τις ηλεκτροβανες τις καθαριζουν αλλαζουν κατι τσιμουχακια και καποια αλλα ψιλοπραγματα (παντα για τις ηλεκτροβανες λεω) αυτο καθε ποτε πρεπει να γινετε? ειναι αναγκαιο? και τι συμπτωματα πρεπει να εχω για να προβω σε αυτην την συντηρηση?
- Citroen Xantia 1600cc 8v mod 1999 - Citroen Xsara 1400cc 8V mod 2003 Lovato Fast & Easy