Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κιτ επισκευης ελαστικου

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Κιτ επισκευης ελαστικου

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Τρί 26 Απρ, 2011 23:08

Τη θυμηκα τωρα ρε παιδια
το πρωτο τετοιο σπρευ κυκλοφορισε το 1981-82 το επονομαζομενο FAST σε ασημι φιαλη για οσους θυμουνται ,εγω παντως το ειχα
χρησιμοποιηση δυο τρεις φορες σε ποδηλατο και μετα οταν ανοιξα την σαμπρελα ειχε ενα ασπρο φιλμ απλωμενο κατι οπως τραβαμε
την σιλικονη αλλα γενικα τη μπουκωνε εγω θα ελεγα οτι την χαλουσε,τωρα εαν εκλεινε η τρυπα ηταν αναλογα την τρυπα
Ελπιζω αυτα τωρα να ειναι αλλης τεχνολογιας
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσιευσεις: 263

Δημοσίευσηαπό sotpitaras » Τετ 27 Απρ, 2011 20:09

ενα κομπρεσερακι αερα που συνδεεται στη μπαταρια και τελος .Φουσκωμα μεχρι να παμε βουλκανιζατερ.Οδηγω 25 χρονια και ποτε δεν εχω αλλαξει ρεζερβα(εννοειται οτι εχω παθει πολλεσ φορες λαστιχο
sotpitaras

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό rebel » Τετ 27 Απρ, 2011 20:46

Αληθεια εχει 'πιασει' σε κανεναν λαστιχο και να χρησιμοποιηση το κιτ αυτο.....το λαστιχο μετα θελει κατι???
ΚΙΑ Pro-ceed 1.6cc
rebel

Δημοσιευσεις: 123

Δημοσίευσηαπό xarlam » Τετ 27 Απρ, 2011 23:35

GREGORI έγραψε:Τη θυμηκα τωρα ρε παιδια
το πρωτο τετοιο σπρευ κυκλοφορισε το 1981-82 το επονομαζομενο FAST σε ασημι φιαλη για οσους θυμουνται ,εγω παντως το ειχα
χρησιμοποιηση δυο τρεις φορες σε ποδηλατο και μετα οταν ανοιξα την σαμπρελα ειχε ενα ασπρο φιλμ απλωμενο κατι οπως τραβαμε
την σιλικονη αλλα γενικα τη μπουκωνε εγω θα ελεγα οτι την χαλουσε,τωρα εαν εκλεινε η τρυπα ηταν αναλογα την τρυπα
Ελπιζω αυτα τωρα να ειναι αλλης τεχνολογιας

Εγω θυμάμαι οτι θέλησα να κάνω σφεντονα με σαμπρέλα μετά από fast και από ελαστικότητα μηδεν ένα ξερό πράμα που σημαίνει οτι το λάστιχο καταστρεφόταν χώρια που η βαλβίδα βούλωνε και δεν μπορούσες να το ξαναφουσκώσεις .
(και για να μην με πείτε άσχετο οι καλύτερες σφεντόνες γινόντουσαν από πορτοκαλί σαμπρέλα μπάλας ποδοσφαίρου αλλά δεν την είχαμε πάντα διαθέσιμη)
Πάντως και ο '"λαστιχάς" μου πρότεινε να αποφύγω τα κιτ,σουβλι,κορδόνι και κομπρεσερακι,αν μπορεί να εντοπιστει η ζημια,και το κινητό του πρόχειρο για κοντινες διαδρομες,απαραίτητα ρεζερβα για τις μακρινές
Nissan Qashqai 2.0 ICOM JTG 5ης γενιας
xarlam

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τετ 27 Απρ, 2011 23:52

xarlam έγραψε:Πάντως και ο '"λαστιχάς" μου πρότεινε να αποφύγω τα κιτ,σουβλι,κορδόνι και κομπρεσερακι,αν μπορεί να εντοπιστει η ζημια,και το κινητό του πρόχειρο για κοντινες διαδρομες,απαραίτητα ρεζερβα για τις μακρινές

Αν δεν παρεις κανενα κιτ-ουτε ακομα και κορδονι, η ρεζερβα δεν χωρα πουθενα(ή δεν θες να την βαλεις στην οροφη) και το βουλκανιζατερ ειναι 20χλμ ή και περισσοτερα μακρια(αν ξερεις που ειναι....) τι κανεις τοτε ??? Περιμενεις την express servise...???

Ρε θηρίο βρηκες μαστορα που θα ερθει αυτος σε σενα !!! Αυτο δεν το εχω δει απο κανεναν...

Καλο ειναι να εχεις οσα απο αυτα τα κιτ μπορεις, και οτι τελικα βοηθησει. Στο κατω κατω κακο δεν κανουν(π.χ. slime) ουτε χωρο πιανουν(π.χ. κορδονι).
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Πέμ 28 Απρ, 2011 13:33

Μια απορια , αυτα τα κιτ ποσο ευκολα θα μπορουσαν να δουλευτουν σε χερια γυναικας αν τυχαινε ? (και ρεζερβα να 'τανε σιγα μην την αλλαζε)
Γιατι ολο και καποιοι απο εδω μεσα φανταζομε δινουν το αυτοκινητο τους και στο εταιρον ημισυ.
Αρα η "τρεχεις" ο ιδιος η η οδικη βοηθεια (το πιθανοτερο)
Jetta 1.6 mpi Ζavoli άνευ λαδιέρας - 55000 ++χλμ -1200 hour LPG/215 hour βενζινη/
GREGORI

Δημοσίευσηαπό xarlam » Πέμ 28 Απρ, 2011 15:08

astragjtg έγραψε:
xarlam έγραψε:Πάντως και ο '"λαστιχάς" μου πρότεινε να αποφύγω τα κιτ,σουβλι,κορδόνι και κομπρεσερακι,αν μπορεί να εντοπιστει η ζημια,και το κινητό του πρόχειρο για κοντινες διαδρομες,απαραίτητα ρεζερβα για τις μακρινές

Αν δεν παρεις κανενα κιτ-ουτε ακομα και κορδονι, η ρεζερβα δεν χωρα πουθενα(ή δεν θες να την βαλεις στην οροφη) και το βουλκανιζατερ ειναι 20χλμ ή και περισσοτερα μακρια(αν ξερεις που ειναι....) τι κανεις τοτε ??? Περιμενεις την express servise...???

Ρε θηρίο βρηκες μαστορα που θα ερθει αυτος σε σενα !!! Αυτο δεν το εχω δει απο κανεναν...

Καλο ειναι να εχεις οσα απο αυτα τα κιτ μπορεις, και οτι τελικα βοηθησει. Στο κατω κατω κακο δεν κανουν(π.χ. slime) ουτε χωρο πιανουν(π.χ. κορδονι).

Σουβλι κτλ για να ξεκαθαρισω μου τα προτεινε,αλλά πρέπει να φαίνεται η ζημια(καρφι, συρμα)οποτε...το αφηνεις ως έχει άν μπορείς βάζεις αέρα και το πας για επισκευη...Την οδική βοήθεια την βάζεις στανταρ στην ασφάλεια με μικρό κόστος και ναί υπάρχει μάστορας που έρχεται και μάλιστα μου το πρότεινε ο ίδιος προκειμένου να μην καταστραφεί το λάστιχο απο το "κιτ"(Βέβαια πρόκειται για συγγενή και πολυ καλο παιδί,ευχομαι μόνο να μην τον χρειαστώ και μου πεί δεν μπορω :lol: :lol: )
Nissan Qashqai 2.0 ICOM JTG 5ης γενιας
xarlam

Δημοσιευσεις: 50

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 28 Απρ, 2011 15:26

Εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσεις δες έχει βίντεο

http://www.slime.com/product/122/Smart- ... 06%29.html

Το κιτ έχει εύκολες οδηγίες. Βέβαια και το πιο απλό σύστημα για κάποιους είναι πολύπλοκο. Έχω φίλη που δεν ξέρει ούτε το καπώ πως ανοίγει..... :roll: εκεί οδική αναγκαστικά
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό GREGORI » Πέμ 28 Απρ, 2011 23:06

gakost έγραψε:Εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσεις δες έχει βίντεο

http://www.slime.com/product/122/Smart- ... 06%29.html

Το κιτ έχει εύκολες οδηγίες. Βέβαια και το πιο απλό σύστημα για κάποιους είναι πολύπλοκο. Έχω φίλη που δεν ξέρει ούτε το καπώ πως ανοίγει..... :roll: εκεί οδική αναγκαστικά

Ναι αυτο ειναι ευκολο για το σουβλι και το κορδονι..ελεγα στα χερια καποιας.
GREGORI

Δημοσίευσηαπό challenger » Σάβ 30 Απρ, 2011 12:14

Πιστεύετε ότι όλα τα κιτ επισκευής σε στυλ Slime κάνουν ζημιά στο ελαστικό? Πως θα ξεφορτωθούμε τη ρεζέρβα τότε?
challenger

Δημοσιευσεις: 80

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 36 επισκέπτες