Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καταστροφή και του εγκεφάλου

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Απ: Καταστροφή και του εγκεφάλου

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 06 Ιαν, 2013 10:27

Εδω φιλος μου ενα φιλτρο πηγε να αλλαξει σε συνεργατη γνωστης αλυσιδας (αλλον απο αυτον που το εβαλε λογω αποστασης) και ενω 25.000 χλμ πηγαινε φετα αποκτησε προβληματα. Μιλαμε ουτε το καπω να σου ανοιξουν δε μπα να ναι συνεργατες του σουπερ ντουπερ συστηματος οι κατσαπλιαδες πρωην κατι και νυν "εγκαταστατες". Αρα το συστημα για να δουλεψει σωστα πρεπει πρωτα να πετυχεις αυτον που θα το βαλει η το συντηρησει να ειναι γνωστης σπανιο πραγμα δυστυχως......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Re: Καταστροφή και του εγκεφάλου

Δημοσίευσηαπό chrisd » Κυρ 06 Ιαν, 2013 10:44

Υπαρχουν πολλοι κατσαπλιαδες δυστηχως.
Ο φιλος σου τι συστημα φοραει?
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 06 Ιαν, 2013 10:51

chrisd έγραψε:Υπαρχουν πολλοι κατσαπλιαδες δυστηχως.

zavoli υπερευχαριστημενος μεχρι την μερα που λόγω απόστασης απο εκεί που το εγκατεστησε πηγε σε αλλον για μια α π λ η αλλαγη φιλτρου..........................
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό chrisd » Κυρ 06 Ιαν, 2013 11:58

Κατι δεν μου λες καλα τωρα.Για ενα απλο φιλτρο απεκτησε προβληματα μετα?το θεωρω πολυ σπανιο εως απιθανο.
Corolla G6 1.8 153ps
chrisd

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 06 Ιαν, 2013 12:29

chrisd έγραψε:Κατι δεν μου λες καλα τωρα.Για ενα απλο φιλτρο απεκτησε προβληματα μετα?το θεωρω πολυ σπανιο εως απιθανο.

Το συνδεσε και στο λαπτοτ για ελεγχο - αναβαθμιση και το φιλτρο. Τωρα αμα δεν εσφιξε καλα κατι η δεν ρυθμισε σωστα το sofrware μπροστα δεν ημουν. Ξερω οτι απο τοτε του αναβει λαμπακι και τον πεταει σε βενζινη καθε τοσο. Και φυσικα θα παει για να το ελεγξει αυτος που το εβαλε. Τωρα σπανιο ξεσπανιο χερι παντως μπηκε......και απο τοτε που μπηκε......
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό chrisd » Κυρ 06 Ιαν, 2013 13:20

maevius έγραψε:Το συνδεσε και στο λαπτοτ για ελεγχο - αναβαθμιση

Αμ δεν μου το ειπες.Τωρα καταλαβαινω απο που εγινε η Μ@λακια.απαξ και πειραξανε software καληνυχτα.
Corolla G6 1.8 153ps
chrisd

Δημοσίευσηαπό p141 » Δευτ 07 Ιαν, 2013 01:29

maevius έγραψε:

zavoli υπερευχαριστημενος μεχρι την μερα που λόγω απόστασης απο εκεί που το εγκατεστησε πηγε σε αλλον για μια α π λ η αλλαγη φιλτρου..........................

Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Δύο ερωτήσεις από τα παραπάνω¨
Έχοντας υπόψη μου παρόμοια γεγονότα, πόσα αυτοκίνητα έχουν διανύσει με υγραέριο πάνω από 100000 χλμ χωρίς προβλήματα; (Εννοείται για αυτοκίνητα καινούρια που δεν παρουσίαζαν προβλήματα πριν τη μετατροπή). Εγώ ξεκίνησα τις επισκευές από τις 50000 χλμ, λόγω προβλημάτων στην εγκατάσταση. Γνωρίζω και ταξί που σταμάτησαν το υγραέριο λόγω βλαβών.
Τελικά το κόστος συντήρησης και επισκευών του συστήματος συμφέρει ή μήπως είναι εκτός πραγμτικότητας;
p141

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 07 Ιαν, 2013 04:10

p141 έγραψε:
maevius έγραψε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά.
Δύο ερωτήσεις από τα παραπάνω¨
Έχοντας υπόψη μου παρόμοια γεγονότα, πόσα αυτοκίνητα έχουν διανύσει με υγραέριο πάνω από 100000 χλμ χωρίς προβλήματα; (Εννοείται για αυτοκίνητα καινούρια που δεν παρουσίαζαν προβλήματα πριν τη μετατροπή). Εγώ ξεκίνησα τις επισκευές από τις 50000 χλμ, λόγω προβλημάτων στην εγκατάσταση. Γνωρίζω και ταξί που σταμάτησαν το υγραέριο λόγω βλαβών.
Τελικά το κόστος συντήρησης και επισκευών του συστήματος συμφέρει ή μήπως είναι εκτός πραγμτικότητας;

Αυτοκινητα με πανω απο 100.000 και κοντα στα 10 χρονια με υγραεριο προσωπικα ξερω 3 χωρις προβλημα.
Τωρα αν αλλα παρουσιασαν προβλημα πριν τα 100.000 η στα 30.00-50.000 φυσικα υπαρχουν περισσοτερα αλλα για παραδειγμα τα Nissan ειναι γνωστο οτι εχουν ευαισθησια στο υγραεριο και αυτα θα πρεπει να λαμβανονται υποψη πριν την αποφαση εγκατατασης η το που θα γινει η εγκατασταση.
Δεν παιρνει γενικευσεις μια αφτερ μαρκετ μετατροπη για να βγει συμπερασμα αν κανει ζημια τελικα το υγραεριο σαν φιλοσοφια- μετατροπη η οχι.
Ειναι τοσοι οι παραμετροι που πρεπει να λαβει υποψη κανεις απο την σωστη τοποθετηση- συμβατοτητα- ρυθμιση - συντηρηση μεχρι την οδηγικη συμπεριφορα (αν ο οδηγος δεν τηρει καποιους κανονες πχ οχι πολυ υψηλες στροφες)
Δυστυχως στην Ελλαδα η μετατροπη σε υγραεριο εχει γινει τζογος για τον οδηγο λογω της ποιοτητας των εγκαταστατων.........
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 07 Ιαν, 2013 12:05

p141 έγραψε: πόσα αυτοκίνητα έχουν διανύσει με υγραέριο πάνω από 100000 χλμ χωρίς προβλήματα;

το δικο μου δες την υπογραφη μου.και δεν το λυπαμαι καθολου. :D :D :D :D :D :D
Corolla G6 1.8 153ps
chrisd

Δημοσίευσηαπό maevius » Δευτ 07 Ιαν, 2013 19:31

Ρε παιδιά εσεις που αφορίζετε τα πάντα και καταστροφολογειτε ξηλώστε το να ησυχάσετε και να ησυχάσουμε. Για τις λάθος επιλογές ή την ατυχία του καθενός δεν θα χαλάσουν ντε και καλά όλα τα αυτοκίνητα των υπολοίπων.
ΥΓ Απο αυτούς που μπήκαν και γραφουν εδω μέσα το 80-90% μπήκαν γιατι έχουν προβλήματα αλλά αυτοί είναι το 10% ίσως και λιγότερο του συνόλου των υγραεριοκίνητων. Οι υπόλοιποι δεν γραφουν γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ο νοων νοειτω.
Άβαταρ μέλους
maevius

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 57 επισκέπτες