Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

gas temperature too cold - βοήθεια

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: gas temperature too cold - βοήθεια

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 31 Ιαν, 2013 17:23

Αν είναι το μικρό μοντέλο δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας από όσο ξέρω και αλλάζει με χρονοκαθυστέρηση. Το πιο λογικό είναι να σου βάλει αισθητήρα και να σου προγραμματίσει την αλλαγή με βάση την θερμοκρασία.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό panos36 » Πέμ 31 Ιαν, 2013 21:06

φιλε bourtzi ευχαριστώ πάρα πολύ,μίλησα μαζί του, και μου λέει οτι δεν έχει αισθητήρα θερμοκρασίας.είναι αυτόματο αυτό το σύστημα.
panos36

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 31 Ιαν, 2013 21:12

Δεν είναι αυτόματο είναι το πιο φθηνό. ;) αν σου βάλει αισθητήρα θα μπορείς να το ρυθμίσεις πιο καλά με θερμοκρασία αντί για χρόνο που είναι τώρα
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 31 Ιαν, 2013 23:37

τι αμαξι εχεις ?
ο αισθητηρας θερμοκρασιας νερου, εχει κατω απο 15 euro, καλο θα ειναι να τον βαλεις.
κοιταξτε την χαμηλοτερη θερμοκρασια αεριου στο προγραμμα μηπως ειναι ψηλα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό panos36 » Παρ 01 Φεβ, 2013 10:48

παιδια το αμάξι είναι bmw ε36,1600 κυβικά.
λοιπόν κοιτάξτε τώρα τι γίνετε.μιλάω εχθές τυχαία με ένα παιδί που δουλεύει σε πολύ γνωστό εγκαταστάτη της Θεσ/νίκης,και με ρωτάει αν έχω βάλει τίποτα μέσα,καμμιά αμπούλα,ενισχυτικό και τέτοια.
είχα βάλει πρίν αρκετό καιρό αμπούλα,της pro tec,lpg cleaner,ξέρω γώ πώς το λέγανε,και απο τότε όντως τώρα που το διασταυρώνω,μου το κάνει απο τότε.
ο τύπος έριξε όλο το φταίξιμο στην αμπούλα.εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου.
εσείς ρε παιδιά έχετε καμμία παρόμοια εμπειρία??
panos36

Δημοσίευσηαπό BOURTZI » Παρ 01 Φεβ, 2013 11:34

Το Ε36 ειναι απο τα πιο ευκολα αυτοκινητα,αισθητηρα θερμοκρασιας δεν εχεις γιατι πολυ απλα δεν σου εβαλε.
Το lovato μπορει να παρει ενδειξη θερμοκρασιας η απο τον αισθητηρα map ή απο τον αισθητηρα θερμοκρασιας που δεν ειναι στα <υποχρεωτικα>.Επισης αν θελουμε μπορουμε να παιρνουμε ενδειξεις και απο τα δυο ταυτοχρονα μειωνοντας τα περιθωρια λαθους.
Accelerating engine science
Άβαταρ μέλους
BOURTZI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 302

Δημοσίευσηαπό panos36 » Παρ 01 Φεβ, 2013 13:30

πολύ ωραία.ευχαριστώ πολύ.
για να μην με λέτε γκρινιάρη,και να μην είμαι και άπληστος.το αμάξι δουλεύει ά ψ ο γ α . . . . .
δεν θέλω πολύ πολύ να το σκαλίσω,γιατί είμαι και λίγο νευρικούλης,και αμα αρχίσει τα σκορτσαρίσματα και τα ρέστα,θα το καρφώσω σε καμμιά κολώνα.οπότε προτιμώ να μείνει έτσι,και να αργεί λίγο να μπεί,παρά να κάνει κάτι αυτός και μετά να κάνει χαζά.

κανείς για τις αμπούλες αυτές έχει προσωπική άποψη??
panos36

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες